Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nosz臋 ubrania tylko z bazaru

Buziaczki dla podszywacza

Polecane posty

馃憚 :D Prosimy o wi臋cej :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
pod os艂on膮 nocy zakradam si臋 chy艂kiem do magazynu znanego hipermarketu w centrum Tarnowa, kt贸rego nazwy nie wymieni臋, by ku rozkoszy mojego odbytu przetestowywa膰 z uporem maniaka, jak s艂ynne dra偶e z biedronki sprawdzaj膮 si臋 w roli kulek analnych

Udost臋pnij ten post

do dres贸w Adibasa zakupionych na bazarze w Sieradzu doszywam pasek, zak艂adam na g艂ow臋 gliniany garnek z Cepelii, w kt贸rym babcia Jadwiga kisi 偶ur i chwytam sztachete z p艂otu a nast臋pnie z gracj膮 i szykiem wybiegam na pole udaj膮c cz艂onka pakista艅skiej dru偶yny krykieta

Udost臋pnij ten post

Gdy tylko w radiowej "jedynce" wybrzmi komunikat o stanach w贸d g艂贸wnych rzek Polski, wk艂adam do odbytu miedziany hak a do haka mocuj臋 taczk臋 i rado艣nie furkocz膮c odbytem kr膮偶臋 po ulicach Hrubieszowa udaj膮c Ikarusa z przyczep膮. :classic_cool: --- ale teraz ju偶 spadam... mam robot臋 subs

Udost臋pnij ten post

w ho艂dzie Tonemu Halikowi - wielkiemu mi艂osnikowi przyrody, kt贸rym przysz艂o mi by膰 w poprzednim wcieleniu, przemierzam pewnym, p艂ynnym krokiem dolin臋 Rozpudy w celu poszukiwa艅 kakaowego oka.

Udost臋pnij ten post

Nie prawda :P bo szukam Rysia :P zwierz nie zwierz ale kole偶ankom m贸wi臋, 偶e jad臋 do Rysia :)

Udost臋pnij ten post

jako zwolenniczka masa偶u tajskiego odbytu siarczystym poprutywaniem w rytm hitu "Mam ju偶 do艣膰" Ich troje wyra偶am sw贸j bezwzgl臋dny sprzeciw i za偶enwanie stosunkiem czy to oralnym czy te偶 analnym mojego poprzednika do postaci Rysia z Klanu

Udost臋pnij ten post

Wierna swym ekologicznym przekonaniom zak艂adam ochronk臋 torfow膮 im. Profesora To艂py by ukoic problemy egzystencjalne rospudzkiego torfu i bym niczym nie skrepowana mog艂a oddawa膰 sie leczniczym torfowym nacieraniom wykonywanym przy pomocy 艂opaty bobra, mrucz膮c przy tym rozkosznie hymn zbieraczy jag贸d autorstwa Marii Konopnickiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej podszywaczu ..
talent swoj marnujesz przed kompem siedzac.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DZI臉KUJE ZA UZNANIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 bo jest tu nas dw贸ch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DZI臉KUJE ZA UZNANIE
mamy razem 5 jaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DZI臉KUJE ZA UZNANIE
Cz臋sto biegam ulicami Koluszek, 艣ciskaj膮c w odbycie rakiet臋 tenisow膮 na kt贸rej autograf z艂o偶y艂 sam Roger Federer a pozdrawiaj膮cym mnie przechodniom pluj臋 w twarze szlamem odpadowym z kopalni cynku w St. Olbinett :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DZI臉KUJE ZA UZNANIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupuhihhiii
:)

Udost臋pnij ten post