Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna jestem

Ladna jestem????szczerze

Polecane posty

Gość proszę wytłumaczcie mi
eee tam, nie jesteś frustratem moje zdanie jest takie-kobiety które czują się bardziej atrakcyjne od tej na zdjeciu będą chciały ją ,,pocieszyć", mówiąc-jesteś piękna ble ble ble, wcale nie gruba, nie chudnij (nie chudnij, bo bedziesz szczuplejsza ode mnie hehe) za to gdy kobieta jest piękna zawistnym frustratkom pozostaje ją zgnębić ps.również jestem kobietą...i również w niektorych sytuacjach uczucie zazdrości nie jest mi obce

Gość ja tez nie rozumiem
Popieram Cie w calej rozciagłosci;)

dziękuje za uwagę ,,ja też nie rozumiem" ...tośmy się nagadali;)...możemy iść dalej ...niczym świta Wolanda:)

Gość moja miła
Jestem stylistka. Kolro wloskow - nawet do urody pasuje. O brwi tez dobrze dbasz. Troszke inne oprawki w okolarach. Makijarz wiecej rozu na policzkach. Blyszczyk bardziej brazowy, w tych warkoczyckach ok. Mocniej rzesy. POzdrawiam

Gość lucky behemot
też się z Wami zgadzam!;)

Gość big trio
droga stylistko! Piszemy makijaŻ nie makijaRZ

lucky behemot może jesteś kobitką też?:D nie żebym dyskryminowała mężczyzn...:D ujawniła się stylistka, co robi błędy ortograficzne i zasypała nas dobrymi radami:) patrzcie na ton jej wypowiedzi! ehhh baby

Gość hihihihihihihihihihihiihihiihi
uuuu.....a cóż to za prawnik, którego charakteryzje wpieniactwo? dziewczyno- jesteś młoda i głupiutka....przec całe 5 lat łacina? Z tego co mi wiadomo to łacina jest na I roku i przez semestr.... czyżby sie\ę szkółkę zawaliło??? idoitko- art.126 k.k.....

nie czytałam całego tematu tylko pierwszą stronę. moim zdaniem dziewczyna ze zdjęć jest trochę ponad przeciętna... dowartościowałam się, a i tak mam sporo sobie do zarzucenia.

jesteś żenująca, a nie ładna:P nie rozumiem po jaką cholerę ten temat??? co to masz tyle kompleków, że wstawiłaś swoją fotkę i się ekscytujesz jak ktoś Ci napisze, żeś ładna???

Gość ja nie jestem 172
Taka pszenno-buraczana , za bardzo nabłyszczona.A w sumie można z niej coś ładnego sklecić dobremu wizażyście.

Gość pozdroo jak twoje wzdęcia
?

Gość hehehahehahehah
hihihihihihihihihihihiihihiihi uuuu.....a cóż to za prawnik, którego charakteryzje wpieniactwo? dziewczyno- jesteś młoda i głupiutka....przec całe 5 lat łacina? Z tego co mi wiadomo to łacina jest na I roku i przez semestr.... czyżby sieę szkółkę zawaliło??? idoitko- art.126 k.k..... Dokładnie - na pierwszym roku, pierwszy semestr. I co? to znaczy, że potem mam zapomnieć? a łacińska terminologia przewija się przez całe studia. IDIOTKO :-P

Gość ladna jestem
tylko bez klotni prosze!widze ze doszly nowe opinie na moj temat

Gość hehehehahaheheh
kto mi powie, co to jest "Wpieniactwo" :-D bo ponoć mnie charakteryzuje... :-P

do ładna jestem>> gdyby ktos z Twojej rodziny, znajomych zobaczył ten temat, nie byłoby Ci głupio?

Gość ladna jestem
a dlaczego?przeciez wiedza jak wygladam, nie pokazuje sie nago i nie wypisuje bzdur.

to może inaczej...dlaczego nie zapytasz swojego chłopaka, znajomych, bliskich czy według nich jestes atrakcyjna?

forum jest bardziej obiektywne niż bliscy, którym zależy żeby ona czuła się dobrze. każdy z bliskich powie jej że jest ładna niezależnie od tego jak to się ma w rzeczywistości.

Gość ladna jestem
manila racje ma

hmm...wystarczy logicznie pomyśleć... na prośbę oceny, co sądzę na temat Twojej urody napisałam szczerze. jesteś dla mnie osobą całkowicie obcą i nie zależy mi czy Cię to zaboli czy nie. prosiłaś o ocenę - chcesz i masz. szczerze. tak jak pomyślałam.

gówno prawda. Forum wcale nie jest obiektywne. Przed monitorami mogą siedzieć ludzie sfrustrowani, którzy będą chcieli Ci dopiec i poprawic sobie tym humor lub napaleńcy onanizujący sie przy Twoim zdjeciu i piszący słodko-miłe komentarze pod wdzięcznym nickiem ,,kasia" itp. Poza tym zapewne na fotkę wstawilaś swoje najładniejsze zdjecia...na których być moze wyglądasz zupełnie inaczej niż w rzeczywistości

Gość ladna jestem
gdybym byla zakompleksiona dziewczyna napewno nie dawalabym fotek do waszej oceny, a ze czuje sie na tyle pewnie zamiescilam i celowo was prowokuje.

jasne że nie wszyscy na forum są obiektywni i szczerzy, ale zdarza się też sporo obiektywnych wypowiedzi.... poza tym...gdzie tu obiektywność skoro uroda człowieka sama w sobie jest względna. komuś autorka może się kompletnie nie podobać i szczerze napisze, że nie jest ładna, inna osoba szczerze uzna że jest śliczna bo akurat trafia w jej gust, a jeszcze inna, tak jak ja, stwierdzi że dziewczyna jest przeciętna.

Och faktycznie, czujemy sie niesamowicie sprowokowani. Ale faktycznie to Twoja sprawa gdzie wstawiasz swoje bądź co bądź lekko roznegliżowane fotki;) Widze, ze poprostu lubisz być oceniana (zakładajac taki temat i posiadając profil na fotce , gdzie każdy moze wytknąć Ci wszelakie wady i skomentowac każda cześć Twojego ciała) Ja lubie gdy ktoś dostrzeże moją urodę, intelekt...a nie oceni powierzchowność

ahahah celowo prowokujesz??? widać, że się nudzisz po prostu, nie masz co robić chyba i siedzisz przed monitorem czytając z podekscytowaniem co to ludzie o Tobie napisali... idź na spacer lepiej:P

Gość ladna jestem
kilerka debilizmów-->inteligencja widze ze nie grzeszysz, ale przejrzalas mnie siedze 24 na dobe i czekam na nowe wpisy, to mnie jara! A tak na serio -jaka ty glupia jestes!!!i reszte nie dopisze sama sie domysl!

Gość kilerko poleglas
jestes glupia, napewno glupsza od "Ladna jestem"

Gość ladna jestes nie miss moze
ale ladna