Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakisobiejeden

baaaardzo straszne horrory

Polecane posty

Gość atakisobiejeden

proszę napiszcie o jakichś bardzo strasznych horrorach, przez które nie można w nocy spac, a adrenalina skacze podczas oglądania.

Gość józefat
ja polecam the shutter widmo,robi wrażenie

Blady strach,hotel śmierci,Piła 3,Dom woskowych ciał,Amityville,Droga bez powrotu ...itd.

Gość oalalalalal
ślady zebow na kaszance suche majtki na dne oceanu

Gość Duzo tego jest
Piła 3 jest zajebista..ale to nie jest horror tylko raczej film psychologiczny...Podobno na premierze tego filmu w Stanach Zjednoczonych w sali kinowej musieli siedziec psycholodzy:D Ten człowiek piła mi sie po nocach snił:D ale powiem ze wszystkie 3 czesci sa super..!!! Inne horrory takie jak "ring" "13 duchow" "ststek widmo" tez sa spoko..

Gość dazycdoCELU
Blair Witch Project naprawde mozna sie przestraszyc jak sie pierwszy raz oglada

Gość rose23
zależy czego sie boisz, jak lubisz akcje to moze pila mechaniczna choc moim zdaniem to wogole nie jest straszne :) Polecam Egzorcyzmy Emily Rose, po tym to faktycznie strach zamknąć oczy i zasnąć

Gość opiumkiu
teraz ma wyjsc z jimmem careyem jakis dobry horror, widomo on zawsze grał w komediach ale ten horror to zrobili taki ze włosy staja dęba ale to bardziej psycholigoczny jest bo takie są najlepsze jakos sie nazywa ten film 23/ czy 232 nie pamiętam, narazie w kinach go nie ma ale jak bedzie to będzie napewno głosno:)

Gość opiumkiu
piła 3 jak dla mnie jest najbardziej beznadziejna :) wzgórza mają oczy 1 i 2, są makabryczne i obleśne :o

nie ma chyba takich :o człowiek sie nastawia, ze będzie strasznie i nici z tego. ja tez bym miała ochotę na taki film, po którym bałabym sie isć w nocy do łazienki ;)

Gość opiumkiu
a egzorcyzmy emilly rose to bajka jak dla mnie no chyba ze ktoś w Boga wierzy ;) w ogole nie miałam problemow z zaśnieciem, ogladałam film z kumplem i obydwoje sie smialiśmy, a taki slyszałam wczesniej straszny film to, ze kolezanki bały sie wracać z kina do domu haha :D

Gość opiumkiu
hania beda niedługo w kinach :)

wy sie nie znacie piszecie o jakiejś totalnej komersze ja polecam kultowe \"Martwica mózgu\" i \"Surfujący naziści muszą umrzeć\" :D

Gość opiumkiu
taaaaaa martwica mozgu tam wiecej krwi niz mózgu haha ja osobiscie sie z tego uśmiałam po pachy, nic strasznego wszedzie ketchup ;)

Gość jeśli ktoś
uważa, że House of wax to jest straszny horror, to brak mi słów :-D :-D

Gość opiumkiu
tam straszna to tylko paris była :D

Gość opiumkiu
ech ale tak to jest każdy ma inną wrażliwosc jedni beda bali się domu woskowych ciał, inni piły, a jeszcze inni patricka z dirty dancingu :D

Gość opiumkiu
jak chcesz sie pośmiac to od tego są komedie, horrory zeby się "pobać" troche ;) armia boga tez była dobra :D

Mi się baaaaaardzo podoba \"Egzorcysta\". Kultowy horror i naprawdę sama bym go w życiu nie oglądała, potem wszędzie widze Regan w tej swojej koszuli nocnej. Brrrrrrrr

Z \"Piły\" fajna była pierwsza część, reszta porażka. Przerażają mnie filmy oparte na autentycznych wydarzeniach... Dawno już nie widziałam filmu, który by mnie przeraził :(

Jednym z nastraszniejszych horrorów,który na serio mnie zmęczył jest \"Ring\".Ogólnie boje się historii o zabitych dzieciach i to na mnie,że tak powiem działa. \"Droge bez powrotu\" uwielbiam i ciągle oglądam,bo to kawał dobrej komedii,podobnie jak \"dom woskowych ciał\" z cudną parisss. wszystkie części \"piły\" to po prostu niesmaczny żart,zwyczajne obrzydlistwo.

Gość Laura 6.
BAAAAARDZO straszny......... "18-tu aniołów" polecam.

Gość Miyuki
"dom 1000 trupow" "madhouse" dla ludzi o mocnych nerwach Pila 3 najlepsza moim zdaniem;)

O przypomniałam sobie... \"klątwa\" wersja japońska mnie przestraszyła. Oczywiście część pierwsza.