Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede wdzieczna

Czy takie slowa swiadcza o przyjazni czy czyms wiecej???? Poprosze o opinie

Polecane posty

Gość na pomarańczowo.....
Tamit, ale romantyczna historia!!:) Chciałabym kiedyś taką przeżyć...;) Życzę Wam duuuuuuuużo szczęścia:):)

Gość z serii on myśli - on mówi
A czego tam miałbym zazdrościć. Nie jestem psem ogrodnika co to sam nie użyje i innym nie da. Niech sobie tamten chłop poswawoli. W końcu raz się żyje. A co do tekstów, to sam takie wciskam naiwnym kobietom więc wiem o co chodzi.

👄 nie zapeszam;)tez tak sobie tego zycze:)! piekna romantyczna, miłosna histroiaaa❤️

16:13 hihi teksty? ja wyczuwam jakie sa na kit, a jakie naserio;) mam 6 zmysł i umiem czytac serca ludzi:)!

Każda tak uważa. Rzeczywistość jest jednak inna.

ja jestem unikatowa, jak On:) zatem rzeczywistosc nasza jest nasza:)

Nie będę odbierał ci złudzeń. Napisz tylko jeszcze ile macie lat - ty i on.

Gość nie jesteś....
z wciskaniem takich tekstów odosobniony...... tylko po co to robisz? bawi Ciebie zabawa cudzymi uczuciami?

Nie chodzi o uczucia tylko o sex.

Tamit, jak Ty pięknie piszesz:) Pewnie piękniej niż on. Ja też zazwyczaj wyczuwam jakie słowa są szczere, lecz raz się baaardzo pomyliłam... Od tego momentu jestem nadmiernie ostrożna;) Z pewnością jesteście unikatowi:)

Gość nie jesteś....
czyli Tobie chodzi tylko o seks...... natomiast kobiety inaczej myślą i dobrze o tym wiesz to jest właśnie gra ludzkimi uczuciami...... podstępna gra i nie masz czym się chwalić

Nie bądź naiwna. Czy gdybym podszedł np do ciebie i powiedział że interesujesz mnie ale tylko pod względem seksualnym, to byś sie zgodziła na współżycie ? Raczej wątpię. Co zatem powinienem zrobić żebyś się zgodziła ? Odpowiedź: nawciskać romantycznego kitu. W ten sposób osiągnę swój cel.

Gość nie jesteś....
oczywiście, że gdybyś tak powiedział, to co najwyżej dostałbyś ...... po buzi oprócz romantycznego kitu, jak to nazywasz, do pójścia z kimś do łóżka, potrzebne jest coś jeszcze...... Ty jak widać stosujesz niezbyt chwalebną zasadę - "cel uświęca środki" ..... i liczy się tylko dla Ciebie zaspokojenie zwięrzęcej chuci, nie zważając na uczucia drugiej osoby.... do czasu..... to wróci do Ciebie i zaboli.... bardzo zaboli

z serii on myśli - on mówi---jesteś żałosny... masz tylko jedno na myśli... czyżbyś był tak wyposzczony, bo ponoć głodnemu chleb na myśli:P:P "kiedy z serca płyną słowa, uderzają z wielką mocą"- można wyczuć intencje rozmówcy...czasem można się pomylić, ale tylko wtedy, gdy oszukujemy samych siebie i widzimy na siłę kogoś takim, jaki nie jest w rzeczywistości... są mężczyźni o duszy prawdziwego romantyka, dla których miłość nie jest tylko seksem...