Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Rude jest piękne!! Wiewióreczki -czemu was tak mało. Dajcie znać o sobie

Polecane posty

Gość rudylisek
facet1978!!! a co powiesz, o rudych farbowanych? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3686747 &start=0 zapraszam na temat!! jestem ładna kobietą, mam ciemne duze oczy, wydane kosci policzkowe i długie rzęsy, usta pełne, ale nie jakies wielkie..długie włosy, ale własnie ciemno rudo-czerwone..farbowane(naturalny mam ciemny brąz) lubisz farbowane cyz nie?

Gość stokrotka20
Nie moge negowac tego, ze podobaja Ci sie rude, nawet Ci jestem za te wpisy wdzieczna ,a to dlatego , ze moja kolezanka ktora piekielnie jest zakompleksona z powodu swojej rudosci, po przeczytaniu tego co napisales , napewno zostanie podbudowana

Podobno za PRL rude były uznawane za brzydkie (słyszałem od matki). Teraz to trudno uwierzyć że tak wogóle było. A kilka lat temu II vicemiss Polski została wiewióreczka :-) Ale i tu kobiety są różne. Jednak jeśli trafi się ładna ruda, to najczęsciej przebija inne typy urody - przynajmniej dla mnie ;-)

Gość rudylisek
facet 1978!!!a masz moze linka do tej 2 wicemiss kilka lat temu..?

Gość cefcerfref
bo jak jeste ładna to juz wystarczy, a rudy kolor jeszcze wyroznia z tłumu!!

Gość stokrotka20
Nie oszukujmy sie , gdyby tylko chodzilo o wlosy to palcie, szesc, ale typowo ruda dziewczyna ma wiele jeszcze innych cech, ktore poteguja jej brzydote, to jest blada przezroczysta skora i mase piegow i dlatego nie przesadzajcie z ta uroda rudasel...nie jestem absolutnie uprzedzona , tylko staram sie byc obiektywna

Gość stokrotka20
wybrales 2 wicemiss Polski...a ile mamy takich rudasek? Oczywiscie ma świetna figure i ladna twarz i dlatego to, ze jest ruda , zchodzi na dalszy plan

stokrotka20 Jaka obiektywna ? ? Daj wreszcie spokój Ja nie muszę się zastanawiać. Ostatnio jak stałem w kolejce przy ładnej wiewiórce, to nie musiałem się zastanawiać czy mi się podoba. Podobała i to wyjątkowo. Jak częśc krwi z muzgu przepłynęła gdzie indziej, to było dobitnie oczywiste. W normalnych sytuacjach tak nie mam. Erotomanem nie jestem. Ale tak się zapatrzyłem, zamyśliłem. Hmmm. (zasłoniłem teczką, trochę głupio mi było). I to była bardzo łądna wiewiórcia ;-) Lecę spać. 🖐️

ps: przecie nie tylko takie podobają się mi i facetom do mnie podobnym. Jest mase blondynek i brunetek, które uważam za piękne jak anioły. Nie ma reguł.

Gość stokrotka20
Mysle, ze nie tylko przy ladnych rudaskach sie podniecasz...hihihihihi !!

Hej... zamyśliłem się za bardzo. I oczywiście ze nie tylko . Tu masz rację. Tyle ze unikam takiego zamyślenia się. A wtedy było inaczej bo i takie kobiety rzadziej się widuje, wiec człowiek się zapomniał.

Gość dewqdqwedd
ale paskudzka teraz juz jest blond

Fajne :-) Ciekawy program. Faceci mogliby swoim dziewczynoim robić takie motywy by się przekonać czy będzie pasować :-)

Gość rudylisek
kurcze, ciekawe czy komus obok mnie w kolejce krew napłynęła nie tam gdzie trzeba hehe:)kurcze/?tak łatwo wam tam krew napływa?stara jestem juz po 20 grubo, a takich rzeczy nie wiem. :)w kolejce?nie wyobrazam sobie, bede baczniej obserwowac mezczyznw kolejkach.hehe ,ale pewnie teraz juz nikogo nie podniecam jak w ciazy jestem hehe:)

Gość rudylisek
a szkoda, ze idziesz, bo sie ciekawy topic zaczał robic:)

Gość takijeden1
tak tak rude są piękne :D i ta ich jasna karnacja pieknie sie komponuje z rudymi ognistymi włosami :) tylko szkoda że tak mało ich nawet tych farbowanych :( niestety przeważają blondynki :O

Gość wiewiór nienasycony
moja kobieta ma rude włosy na cipci, i każę jej zawsze być wydepilowaną na głaDKO. :)

:D Od jakiegoś czasu używam kilku nicków. Między innymi dylemat dyletanta więc nie zdziw się jak pojawi się ktoś nowy ;) Dobrze, że temat wypłynął.