Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fani Kasi Tusk

Urodzeni w 1992, 1991, 1990

Polecane posty

Hej wszystkim fajnie cale 6 dni wolnego. Zaraz musze isc do kosciola wiec pozdrawiam pa pozdro dla Malowaneji i leanne

Gość bede czytac potop
kurde, to ja sie juz nie wliczam chociaz wystarczylyby niecale 2 tygodnbie a juz bym mogla sobie z wami pokomentarzowac:)

Ja juz bylam w kosciolku, odwiedzilam tez babcie i dziadka ;) Takze wykorzystalam piekna pogode i spedzilam troszke czasu na swiezym powietrzu ;) Natalka - 🖐️

Dziewczyny,zapraszam na mojego bloga: www.loleczka-kroliczka.blog.onet.pl Komentujcie:)

Jutro biorę się za przygotowania świąteczne, więc nie wiem, czy zajrzę:)W każdym raie wesołych świąt, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa dla wszystkich!!!

Witam:)Co tam u was słychać? Ja dzisiaj upiekłam sernik, wymieniłam królisi żwirek,posprzątałam w pokoju,zrobiłam zakupy, musiałam też kupić bratu prezent urodzinowy...Jestem wykończona;)

Hejka:-) A ja dzisiaj posprzatalam moj pokuj i musialam siedziec z moja siostrzenica rozpieszczona 3 latka normalnie wykonczyc sie idzie

Przez te swieta mam brak czasu na wszystko... Takze nadrobie wszystko jak bede miała czasek :) Pozdrawiam 🌼

Gość jeszcze nie ale może kiedyś
dzieci wypad stąd...