Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fani Kasi Tusk

Urodzeni w 1992, 1991, 1990

Polecane posty

Gość kluczawka
Heei! Jestem z Bielska-Bialej.Slask rzadzi! :) Urodzilam sie w 1990,czyli za rok juz dowodzik :P

Gość thomas.................
takie gówienka tu przychodzą????? :O i jak mozna byc jej fanem?:O dziewczyna sławna bo córcia kaczora raz zatanczyla przed kamerami, nawet to ładne nie jest.....:O autorka tego debilnego topiku to zapewne sama tuska:D

thomas................. nie przeczytałeś 1 strony:P Ktoś po prostu ma taki nick;) To nie jest żadne koło fanów Kasi Tusk:o melduję się :P

Hejjj 🌼 :D Wyspałyscie sie ;) ?? U mnie ładna pogoda za oknem wiec nic tylko spacerowac ;) Co prawda ja jeszcze na to wielkiej ochoty nie nabrałam ale wam polecam ;) Leanne - 🌼 Dementia - 🌼 Kluczawka - czyli na naszym topiku Śląsk Górą :D Witam ciepło 🖐️🌼 :) Natalka - czyli moja kolejna równolatka ;) 🖐️🌼 :) Thomas - nie doczytałes a juz wydajesz opinie... Eloelopat - 🌼 Mam nadzieje, ze nasz topik bedzie rozkwitac a nie umierac ;) 🌼

Wolne mamy to się wyspałam;) Pogoda dopisuje,więc za niedługo wybywam z domu:D Coś kiepsko z tym tematem, mało nas:P

Witam🖐️.Ja już byłam w sklepie, takie dziś tłoki...:O Upiekłam mazurka i na razie mam wolne:D Jeszcze tylko obiadek do zrobienia i musze mojej krolisi żwirek wymienić, niech też ma czyściutko na święta:D

Ja juz po takim małym spacerku z przyjaciółką jestem :) Pogoda cudowna, taka typowo wiosenna az sie w domu nie chce siedziec :) Takze dziewczyny - jak tylko macie okazje to zmykajcie na spacery :D Eloelopat - 🖐️ No fakt, mamy wolne to trzeba to wykorzyatsac takze na sen ;) Ja niestety jesli chodzi o szkołe cały tydzień lece na 8 rano tylko w poniedziałek na 7,10 :o Widziecie, wcale nie mam kolorowo . . . Leanne - 🖐️ No fakt tłoki są bo niestety czesto ludzie kupują cos na ostatnią chwile i nie mówie ze ja taka nie jestem :P Gratuluje mazurka ja bym chyba nie potrafiła..:) A co masz dobrego na obiadek :D ??? No to widze ze i królisia poczuje świąteczna atmosfere :D No a gdzie reszta nasza :) ???? Ten topik nie moze nam upasc :P

Dziękuję:D Sama nie piekłam , z babcią...:D A na obiadek mam pierś kurczaka z ziołami prowansalskimi z parowaru, do tego ziemniczki z parowaru oraz sałata z rzodkiewką, ogórkiem i śmietaną :)Pychotka:) Króliczka moja już sie cieszy:)Bo jestem w domu cały dzień prawie, a tak widywala mnie tylko rano i wieczorkiem:D

Dziękuję:D Sama nie piekłam , z babcią...:D A na obiadek mam pierś kurczaka z ziołami prowansalskimi z parowaru, do tego ziemniczki z parowaru oraz sałata z rzodkiewką, ogórkiem i śmietaną :)Pychotka:) Króliczka moja już sie cieszy:)Bo jestem w domu cały dzień prawie, a tak widywala mnie tylko rano i wieczorkiem:D

No super obiadek :D Serio, sama pychotka ;)) Widze, ze nie tylko mi szkola zajmuje wiele czasu... Ja dziś obiadku tak wysatwnego niestety nie mam...Pocieszam sie fasolka po bretońsku :P :D

Szczerze mówiac mam duzo szkoły.. Mam 3 dodatkowe godziny języka niemieckiego.. Chodze na zajecia dodatkowe z matematyki... I cały tydzień końce lekcje o 14,25... Do tego tzreba doliczyc to, ze musze sie pouczyc na nastepny dzień, poodrabiac zadania... No i jakis czas dla siebie tez musze miec.. A jak to wyglada u ciebie???

No ja też codziennie (oprócz piątku) kończę o 14:25. We wtorki mam dodatkowy angielski od 16 do 17:30,w czwartki dodatkowy niemiecki od 16 do 18,w piątki dodatkowe zajęcia z polskiego od 14:30 do 16:30 i jeszcze w soboty włoski od 12 do 13:30. No i jeszcze dochodzi do tego odrabianie lekcji, nauka... Mam też parę obowiązków w domu...Spacery z psem (chociaż to raczej przyjemność;)), zajmowanie się królikiem (też;)), sprzątanie, czasem obiadek robię... Czasu dla siebie zostaje mi niewiele...:(

No ja u siebie musze takze doliczyc to, ze pomagam bratu w nauce, oczywiscie sprzatanie, zwierzatek nie mam... Ale nauka zajmuje bardzo duzo czasu... Jestem w klasie o wielkich wymaganiach takze wiele musze umiec... Wymagania nauczycieli są na tyle wielkie, ze mimo moich checi nie zawsze sobie radze... Do tego ostatnio miałam miesiac przerwy w nauce takze dochodzą mi zaległości... Widze, ze obie nie mamy tego mało... Jednak i tak inwestujemy w swoja przyszłosć, jakby nie było...

Ja też czasem pomagam bratu.Ma dwanaście lat...Troche nieznośny jest;)

Mój tez ma 12 lat :D Miedzy nami 3 lata różnicy ;) Kłócimy sie czasem, sprzeczamy, czesem jest nieznośny ale ciesze sie ze go mam :))