Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Dlaczego niektórzy wstydzą się chodzić do sklepów typu Biedronka?

Polecane posty

Dla mnie to jest śmieszne. Niektórzy uważają je strasznie obciachowe sklepy dla ubogich i bez gustu.Znam wielu ludzi przy kasie i na pozimie, którzy od lat robią zakupki w TESCO czy Biedronce, zresztą sama tam chodzę.Sklep jak sklep, nikt nie każe nikomu tam robić zakupów, ale teksty w stylu :\"Nigdy tam nie wejdę, to za duzy obciach\" są dla mnie żenujące :o

Gość pierniczeek
Odpowiedź jest prosta.Jedni jedzą byle co by jeść a inni mają bardziej wymagające podniebienie.Dla jednych jest ważne wrażenie estyczne chociaż towaru ,jak i sklepu dla innych nie. Obsługa również odrzuca bo traktuje klientów jak bydełko.Ja np.uwielbiam makaron włoski którego niestety nie kupie w tych tanich sklepach i jest jeszcze masa innych produktów tam nie dostępnych

Gość świnia w jedwabnej pończosze
nie wstydzą, raczej ich odrzuca, tam jest pełno moherów, p...lone zawalidrogi

Gość małe słowko
co za snobizm pierniczek jets tam ravioli, jak wiesz co to wogóle jest:) nie dziwmy się potem, że takie snobki biorą sobie bogatych, bo ona musi jesc sałate z honolulu a nie z usa:O zenada a potem jak taki mąż plajtnie i nie stac go bedzie na tusz za 150 zł i sałatate z honolulu to ona mu daje kopa i bierze innego, który jej snobizm zapewni... a jak facet pozna sie na takiej, ze na kase leciała i da jej kopa w tyłek to potem ona sama zyc nie umie i meczy innych ludzi aby zyli za nią, podejmowali decyzje nawet jej radzili czy ma miec włosy spiete, ze jej auto nie zaparkowalo. a kogo to obchodzi??

w biedronie sa dobre rzeczy niektore, trzeba wiedziec wlasnie Ktore.. ja tam kupuje wybrane zarcie

Gość pierniczeek
musze cie zmartwić to właśnie mój mąż ma takie podniebienie i uwielbia gotować. A takie ravioli za 2 zł to berbeluchowata szmira

Gość małe słowko
a czy zycie sklada sie tylko z jedzenia? nie :)

Wednesday, masz rację. Mi nie chodzi nawet o to, żeby tam robić zakupy wszystkiego (sama nie robię tam większych zakupów), ale o to, że niektórzy nawet nie chcą tam wogóle wejść, bo samo pokazanie sie tam jest dla nich \"utratą honoru\".Nie podoba mi się to, ale wolny kraj ;)

Gość Mi to wisi gdzie kupuje
ma mi smakować i tyle, ale tekst o RaVIOLI mnie rozwalił:D "Tam jast ravioli":D:D:D:D:D Kochana, ravioli to jest wszędzie!!!

Gość duperelki

mnie tez to smieszy:)...w ogole pierwsze slysze ze to wstyd:P bo jak mozna kupic ten sam towar taniej to to chyba na plus:P:)...ja osobiscie tez bym tam kupowala gdybym w okolicy taki sklep miala:P:)

Gość ja się nie wstydzę
Biedronka, to najbliższy sklep jaki mam, więc czasem tam chodzę.... niestety z przykrością, muszę stwierdzić, że asortyment jet tu bardzo okrojony, a jakość produktów często fatalna- szczególnie tych 'nie markowych'..... nigdy w biedronce nie kupiłabym np mięsa.... ale Aktimela czy CocaColę nic nie różni od tych z innych sklepów.....

Gość wswswswswsw
pierwszy raz slysze,ze wstydem jest robic zakupy w biedronce:P

Gość to straszne
w zyciu bym nawet nie pokazała się w okolicach biedronki!!!!!!!kupuje w specjalistycznych sklepach kub na takich stanowiskach w drogich sklepach dla zamoznych a nie jakis smierdzacych golasów co jedzą makaron za 60 groszy heheheheheh

Gość Też się chętnie dowiem
Z reguły w biedronce wstydzą się kupować ci, którzy zapieprzają po innych "prestiżowych sklepać, by wyłowić coś taniej o 5 groszy. A jak już się obłowią to suną po lumpeksach, ale oczywiście tam nie bywają przecież:O

Gość małe słowko
19:41 takich co gardzą innymi tylko dlatego, ze nie majak kasy.. Jezus tez był biedny.. takich jak Tyludzi powinno sie publicznie chłostac... brzydze sie takimi jak TYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość duperelki
dla mnie to jest obciach, podrabiane mleko, podrabiana czekolada, cytryny giganty, obskurnie...owszem jest to sklep skierowany dla ubogich czyli tych ktorzy maja maly wybor aaa i dla babc ktore maja czas w jednym miejscu kupic to a w innym tamto, ja na to czasu i ochoty nie mam, nie mam tez ochoty robic zakupow w sklepach w ktorych pracownicy sa traktowani jak bydlo- dlatego to jest obciach, nie bede kupowala taniochy ktora jest taniocha bo ludzie tam pracujacy zarabiaja 700 zlotych-to jest obciach

Gość przeciez ravioli to pierogi
to chyba powinno sie mówic "są" , a nie "jest"

Gość ja uboga nie jestem
a kupuję w biedonce i nei wstydzę się tego-szkoda mi was bufony :D

Gość rozlana kawa z mlekiem
to jest wstyd!!! do takich sklepów chodzi biedota ja do niej nie naleze to dlaczego mam kupowac tandete w obskurnych sklepach???/ Prosze mi odpowiedziec na te pytanie

Gość małe słowko
ravioli to nie poierogi niecałkiem raczje cos jak uszka;) maluskie to, mieska troche i maja fajne kształty np grawerowane kwadraty, studenciaki zapcyhaja sie tym:P

Gość ale uszka to w sumie takie
małe pierogi więc na jedno wychodzi... jakby nie było mówi się "SĄ"...

Gość małe słowko
a ja bedę mowic jest ravioli jest malutkie:)

Gość nie wierze własnym oczom
co za pierdoły wypisujecie ...:O wstyd!! a co to znaczy wstyd kupować w biedronce ...a nie wstyd latac po wyprzedazach i kupowac łachy za grosze ???ach nie bo to takie trendy!!:O a ja kupuje w biedronce w netto i do głowy by mi nie przyszło ,że to dla kogoś jakis wstyd!!!! nie wszystkie artykuły sa dobre jakościowo ,ale masa artykułów jest taka jak w innych sklepach ale o wiele tańsza!!!tylko jakis ogromny dureń :O moze to uwazac za wstyd !!! A dodam jeszcze ,że jak sie samemu zarabia na zycie to wydaje się pieniadze z głowa a nie szasta pieniędzmi rodziców i potem taki nadęty bufon pisze ,że to obciach łazic do biedronki ....nie rozumiem was ludzie ...

Gość rozlana kawa z mlekiem
ty ta wyżej widze że biedujesz więc chodz do biedronki i jadaj gówna

Gość O JO JO JO JOJ
LUUUdzie ale wy macie problemy............. Co was to obchodzi kto gdzie kupuje!!!!! Niech kazdy kupuje gdzie chce!!!! Amen