Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kobiet

jak długo zajmuje wam rano wyszykowanie się do szkoły/pracy?

Polecane posty

Jak bys zgadł/a!:d Poza tym żyję w domu z innymi członkami rodziny i zapewniam Cię ,że gdyby ze mna było coś nie tak, to powiedzieliby mi o tym ;]

Gość co ty robisz wieczorem
tak, strasznie smierdza mi ludzie, ktorym sie wydaje, ze nie smierdza :O dlatego w sklepikach w malych miejscowosciach nie da sie wytrzymac :O bo wszystkie nie smierdza od niedzieli :P

Gość z członkami
się raczej współżyje, hi hi hi

Gość co ły robisz wieczorem
lenka czemu 33 brzuszki a nie np. 40 (znowu ta nerwica :) )

łeee ktos sie podszyl i mi nika niby zaczernil :)

Mi tez zajmuje to okolo godziny: - zima kapiel lub prysznic biore wieczorem, bo rano jest mi strasznie zimno i cala sie trzese, ale wiosna, latem i jesienia obowiazkowo prysznic rano i wieczorem - myje zabki i buzie - soczewki - podmycie sie - mycie + suszenie glowy - makijaz - ubieranie sie - pakowanie torby i chaotyczne szukanie wszystkiego co potrzebuje - sniadanko tez obowiazkowo

Gość ikaa*
Miłośniczki porannego prysznica - czy zdarza wam się czasem wyjść gdzieś od razu po pracy/szkole? Czy może od razu lecicie do domu brać prysznic? W końcu dniówka to osiem godzin, czyli tyle ile trwa sen przeciętnego Polaka (jeśli nie mniej). Dodatkowo osiada na was kurz i brud, dotykacie tysięcy rzeczy. Fuuuj, jakie to niehigieniczne! A prysznic bierzecie jednak wieczorem. Radzę się trochę uspokoić, bo komentarze NIEKTÓRYCH z was zakrawają o paranoję.

ja juz nie wytrzymam dluzej, ide sie wykapac nara

Gość Polaki nie gęsi
i swój smrodek mają :P Tu nie Hameryka

Gość Ja biore prysznic raz dziennie
chyba ze jest upal to wtedy ile potrzeba. Ale nerwicy na punkcie mycia i cudzych smrodkow nie mam. Juz widze jak w ameryce wszyscy sie myja 5 razy dziennie hahahahahahahahahahaha a pozniej do KFC na obiadek i znowu prysznic, jasne. Te brudasy nawet zelazka tylko od swieta uzywaja a co dopieo mycie

Gość ikaa*
Jak jest upalne lato to biorę prysznic do kilku razy dziennie. W pozostałe pory roku wystarczy mi codzienna (!), wieczorna kąpiel.

Równą godzinę. 20 minut się myję i ubieram 20 minut przygotowuję i jem śniadanie - bez śniadania z domu nie wyjdę przenigdy 20 minut reszta: jakiś tam makijaż, pakowanie gratów do torebki, mycie zębów.

Gość jednoprysznicowce
jedźcie do większych miast i zobaczcie jak kobiety o siebie dbają. I nie płaczcie, gdy na starość macie brzydkie skóry.

Brzydka skóra to chyba przesuszona skóra :) a woda i mydło wysuszają :P Ale ja bym się czuła nieświeżo bez porannego prysznica.

Gość jednoprysznicowce
a kto się mydłem myje? Są do tego żele, kremy, mydłą w płynie i inne specyfiki nawilżające :)

Gość jednoprysznicowa
witam mieszkam w duzym miescie i wiem jak smierdzisz czyscioszko po pracy mimo porannego prysznica

Gość jednoprysznicowce
podszywacz :O pewnie grube, mierdzące babsko, które wreszcie znalazło posłuch :O spadam

Ja jednak sądzę - że się uczepię tego milusiego tematu - że na ulicy to smród czuć jednak od tych, co się rano nie umyli - a w każdym razie dużo bardziej. Że nie wspomnę o niektórych przypadkach w ogóle niechętnych regularnym kąpielom. :o

wstaje 4:30 prysznic 5 min sniadanie (przygotowanie i spozycie :P ) ok 15 min poranna zwiecha na tvn24 tak do 5:10 malowanie rzes i tvn24 do 5:15 ubieranie i pakowanie do 5:30 5:30 wyjscie :O ciezko mi sie wyrobic , ale jak sie nie zawiesze bezmyslnie na tvn24 rano to mam zly dzien :) lubie to , a szczegolnie kedy prowadzi ten facet fajny , kiedy jest ta kobyla przerosneta ( a raczej facet przed opercja zmiany plci a juz po hormonach) nie moge na to patrzec i wlanczam radio :O czy przegralam zycie ? dodam ze nie robie kupy rano ( to juz chyba calkowicie nienormalne co ? :) :):)

Gość nie chodze
haha tez mi powod do klotni!!!!!!!!!! wy to potraficie o wszystko :D

do jednoprysznicowej : kochana , slyszalas moze ze \"CZESTE MYCIE SKRACA ZYCIE , SKORA SIE SCIERA I CZLOWIEK UMIERA \" zreszta po co sie myc jak sa teraz dezodoranty , perfuny , odswiezacze :)

Gość to przeciez fotomontaz
Naughty piękny wiersz :O bardziej żałosnej rymowanki nie czytałam

Gość DO Naughty
a słyszałaś powiedzenie: to się myje, a nie wietrzy?:P

Gość ktos tu jest
przewrażliwiony. Jak rano jade autobusem to nie czuje jakos smrodu od ludzi, za to jak wracaja z pracy to czuc ale ja pewnie wtedy nie lepiej pachne. Taka natura i przyjemnosci jazdy komunikacja miejska. A ludzie od ktorych czuc na ulicu smrod to ewenementy i tyle :p

a slyszalas ze brod do 2 cm nie jest grozny a warstwa po ok 2 cm grubosci sama odpada ? wykrusza sie poprostu ..wiec po co ? skoro miliony ludzi nie maja wody a my nia dupy myjemy 2 razy dziennie heheh OCZYWISCIE WSZYSTKO TO ZART I JA SIE MYJE ! zeby nie bylo ze Naughty to brudas i smierdzioszek ja jestem czysta :) wlasnie zaraz ide sie wypluskac :) pozdrawiam :)