Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce wojownika

Coś dla odmiany

Polecane posty

Gość serce wojownika

Czytam wiele postów tutaj, więc swój napisze dla osób z złamanym sercem. Ja równierz wiele wycierpiałem z powodu miłości, nawet ostatnio zostałem zraniony, ale to mnie nie zniechęca. Moje serce zawsze rwie się do nowych podboji miłosnych, a rozum zawsze zmusza mnie do podejmowania radyklanych zmian w mojim życiu.Jedne z nich to oczywiście zerwanie kontaktu z moją ex. druga zmiana, poznawanie nowych ludzi, gdzie kolwiek się da, czy to na gg, czy na uczelni gdzie popadnie, robie to po to by sie nie zalamać. Najlepszą obroną jest zawsze atak, nie dajcie się porwać melancholii, nie dajcie się zamknąć w domu, przez to tracicie tylko cenny czas, który i tak szybko ucieka.Nie wolno żyć przeszłością, liczy się przyszłość. Dostajesz od życia, to nie płacz, ale myśl odrazu o tym jak mu oddać :]

szkoda, ze moj poznajc mnie nie wpadł na pomysł by nie dac sie mamic manipulacjom ex, by zerwac z nia kontakt.. jakos wy zawsze zrywacie, ale nie z tymi co trzeba..

Ile byłeś w poprzednim związku? Ja się rozstałeś? Gwałtownie?

Gość święta racja autorze
biję brawo za postawę i w pełni popieram:)

no tak, bo przeciez nie chodzi o to, żeby załamać ręce i marnować siebie............do przodu!!!!!!!:):):) ale, gdy już brak sił to i zasmucić się można przecież:P na moment chociaż:)

Gość serce wojownika
8 miesięcy, związek świetnie się układał, byłem dla niej facetem i przyjacielem, wiem ze trapił ją jej ex, na końcu jak zerwalismy powiedziała mi że jej miłośc do niego jest toksyczna. A ja może nadal ją kocham, ale wiem że nie warto walczyć z wiatrakami, ale trzeba przeć do przodu. Wiem że za rok o tej samej porze moje zycie może być w innym kolorze, bo tak naprawde my krztałtujemy sobie sny i marzenia i to od nas zależy jak bedzie wyglądała nasza przyszłość. M

Moja koleżanka ostatnio zerwała z facetem... Zanczy się nie wiem kto zerwał... I słyszałam tylko to, co ona wie. Ale mimo wszystko... Choziła z nim chyba ponad 3 lata, a jak poszła za nim i jego kolegą, żeby z nim pogadać to ją zlał... Cierpi... Psycha jej siada... Jak można tak kończyć taki związek? Długoletni? Ja bym się chyba poczuła totalnie oszukana... Mimo wszystko, mam nadzieję, że sobie pewne sprawy wyjaśnią i będzie dobrze... Sorry za dygresję.

Gość serce wojownika
moja ex jak ja pozanłem była w podobnej sytuacji, widzisz facet warjat, ciągle sie kłucili w zwiąsku, on ją wyzywał itd. Przymnie odrzyla i odleciała znowu do niego :] z tego co wiem juz zdążyli sie rostać i ponownie się zejść, bo jak zwykle Krzysiowi niechcący coś się wyrwało do niej :]

otóż takie życie, że choćbyś z kimś bęczkę soli zjadła, zawsze może Cię zaskoczyć.............coś wiem na ten temat-9 lat i nigdy nie powiedziałabym, że tak się zachowa.........ale mogło być gorzej:):) pierdolić to..............:) ale wszystko dzieje się po coś...........

Gość serce wojownika
z porażek wyciąga się wnioski, dla mnie była to dobra lekcja życia, i kolejna dobra okazja do korzystnych zmian w życiu

Też staram się tak yślec... Że wszystko ma swoją przycyznę i skutek, że czasami nie spodziewamy się jak okropnie mogłoby się coś potoczyć, gdyby nie np. rozstanie...