Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonia79gonia

FACECI CO WY NA TO....

Polecane posty

Witam, zwłaszcza facetów. Mam pytanie odnoszące się do mojego byłego. Facet przez 2 lata nie potrafił : wziąść mnie za rękę, powiedzieć że kocha, zaangażować się. Jak mnie zostawiał (a zrobił to 3 razy) to zawsze potem się ocknął i chciał wrócić, a gdy ja znów się angażowałam on znów nie był gotowy. Co z takim zrobić, jak z nim żyć. Kopnąć w d...? Ostatnio znów chciał wrócić do mnie. Czy on jest normalny, jak sprawić by był normalnym facetem, z którym da się stworzyć normalny związek.

Gość nie da sie i juz

Gość może jest
skrajnie nieśmiały? KTo pierwszy raz podrywał, ty? ja w życiu bym się nie zdobył na świadome dotknięcie dziewczyny :) wstydziłbym się... ale ja to przypadke patologiczny :(

nie podrywałam go pierwsza, miałam faceta. To on za mną latał, ale chyba od początku nie chciał się angażować tylko tego nie widziałam. Chyba chodziło mu o sam sex.

Gość no to jak nie skrajnie
nieśmiały, to skrajnie nie zdecydowany i lepiej sobie po 3 podejściach odpuścić

Przepraszam, a czy Ty jestes normalna, przyjmujac z powrotem poraz czwarty faceta, ktory \" przez 2 lata nie potrafił : wziąść mnie za rękę, powiedzieć że kocha, zaangażować się\"? :O