Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co ja mam zorbic

no i co ja mam zorbic ?

Polecane posty

Witam ! Mam problem .. w sumie sama na niego zapracowałam ;/ Spotykałam się z facetem 28 lat miły było kilka spotkan widać było ze chciał ”cos” więcej(nie chodzi o sex!) malo mówił o swoich uczuciach ale jego czyny mówiły ze jest zainteresowany moja osoba ale wracając… dowiedziałam się ze mam możliwość wyjazdu za granice czekałam na ten wyjazd bardzo długo wiec chciałam wyjechać zmienić otoczenie chociaż na pewien czas ( byłam ostatnim czasie w zlej formie) no i powiedziałam mu , pinformowalam ze mam w planach wyjazd .. stwierdził ze” szkoda ale na piwo zawsze można się umówić „ rozmawialiśmy później na jednej z imprez powiedział „ze go troszkę zaskoczyłam negatywnie no ale on nie ma nic do gadania i jak to się mówi” było minęło” „gdy chce (staram) się z nim pogadać widze ze jest do mnie malo pozytywnie nastawiony(wcale się mu nie dziwie) odp na sms rozmawia ale z taka krzywda no i gdzie jest problem? Chce go odzyskać chce znowu się z nim spotykać i pieprze cały wyjazd jak mam to zorbic ?:( Proszę o pomoc … wydaje mi się ze to jest naparwde ktos dobry dla mnie nie chce szukac szczęścia skoro mam go tutaj  Z gory dziekuje

up up

Gość MiraFlori
Sluchaj. Ja mam podobny problem. Znamy sie dośc krótko, mało kiedy widujemy sie, ale wiem, ze cos jest miedzy nami. Ja takze wyjezdzam i to niedlugo. On o tym dowiedzial sie ode mnie. Pytal sie gdzie jade, na ile, po co itd. nic więcej nie mówił. Pewnie przykro mu było. Nie dziwię się :( NIewiem czy pogrążać się w ten jeszcze nieoficialny związek, skoro wyjeżdzam i będę tu dopiero na Swieta Bożego Narodzenia.

o boze ja tak samo ... mialam zamiar wyjechac i worcic na swieta ... a wybierałam sie do szkocij i wybiore jesli facet nie nastawi sie do mnie pozytywnie ;/

Gość MiraFlori
Także zastanów się czy chcesz jechać i zrezygnowac z tego związku. No chyba że razem wyjedziecie? przeciez mozecie nie? Ja tez nad sie zastanawiam.

hehe no nie bardzo bo on prowadzi tutaj swoj interesik ja mam nieco mniej lat jak on ;/ nie mzoe zucic wszytkiego i jechac .. a znowu moja osobosc jest taka ze nie lubie sie od kogos uzalezniac tzn kusi mnie wyjazd bo wiem ze tam moge byc niezalezna .. wyjechac i sprawdzic sie jak sobie poradze w sumie sama ..no ale z drugiej strone przy nim cuzje sie bezpiecznie przyjemnie i nic mnie wiecej nie obchodzi ;(

Gość rzuc go
nie jest Ciebie wart!

juz rzucilam teraz chce odzyskac:P

Gość MiraFlori
Mamy bardzo podobne sytuacje. W sumie tak powiedziałam byście razem mogli jechać, ale u mnie tez to tak wygląda, że nie da rady żebysmy byli razem, ponieważ on jest zatrudniony wdośc dobrze platnej pracy tutaj i musi byc stale dyspozycyjny. Druga rzecz to jest to, że jest między nami różnica wiekowa 11lat. Też mam zamiar wyjechac do UK. A uwas jaka jest roznica wiekowa? Jak sie poznaliscie?