Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzrost i waga

wzrost i waga

Polecane posty

Gość wzrost i waga

Witam WIEM ŻE PODOBNE PYTANIA POJAWIAJĄ SIĘ BARDZO CZĘSTO, POSŁUGIWAŁAM SIĘ SIATKAMI CENTYLOWYMI ALE W DALSZYM CIĄGU NIE JESTEM PRZEKONANA, A MIANOWICIE MOJA CÓRKA ZA MIESIĄC SKOŃCZY 3 LATKA MIERZY 93 CM I WAŻY 15.5 KG JAK TO JEST Z WASZYMI POCIECHAMI ZWŁASZCZA DZIEWCZYNKAMI(WIADOMO CHŁOPCY ROZWIJAJĄ SIĘ W INNYM TEMPIE) Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI

Gość wzrost i waga
Przepraszam ale nie zauważyłam że włączyłam przypadkiem caps locka

Gość fufcia
Ja nie wiem dokładnie ile w tej chwili ma moja córcia centymetrów wzrostu, ale jak miała 2 latka to wysokość jej ciała to 97,5 cm a waga 16 kg.W tej chwili ciuszki jej kupuje na 110 i waży też pewnie powyżej 18 kg.Nie martw się każde dziecko rozwija się w swoim tempie.Buziaki dlal córci;-))

Gość wzrost i waga
fufcia dziękuje za odpowiedź, ciągle martwię cię o jej wzrost bo waży sobie dobrze, pediatra powiedział mi że to może byc dziedziczne(prababcie, pradziadkowie ciotki raczej niscy, ale my jesteśmy średniego wzrostu ok 170 ),

Gość fufcia
Ja i mąż jesteśmy raczej wysocy ja mam 172, mąż 185 i dlatego pewnie nasza córcia jest wysoka, bo nawet jak się urodziła to miała 60 cm.Nie sugeruj sie tym, w grupie córeczki jest chłopczyk ,który w marcu skończył 3 latka a nie sięga mojej córce do ramienia, ale jego rodzice są niskiego wzrostu.Moim zdaniem twoja córeczka ma normalny wzrost i wagę dla swojego wieku.

Gość wzrost i waga
ktoś jescze ??

Mój najmłodszy synek ma podobne wymiary i nie uważam abym miała podstawy do zamartwiania się. Mieści sie w siatce centylowej jest proporcjonalny i zdrowy.Je normalnie.Jest drobnokościsty we mnie.Ja mam 1.68 a mój mąż 1.73 -czyli podobnie jak wy. Uwazam że niepotrzebnie się niepokoisz:)Pozdrawiam.

Gość hajstra..........
To fufci dziecko jest ogromne...

Moja córka ma 2 lata i 8 miesięcy - waży 15,5 kg i mierzy.... 101 cm. Mój mąż jest bardzo wysoki (196 cm) i ja do niskich nie należę (170 cm).

Gość doma26
Moj synek ma 19mc i wazy tylko 10 kg. martwie sie ze jest taki drobniutki w porownaniu do innych dzieci. Ja jestem niska 160cm. a maz 173cm. czy to znaczy ze synek bedzie niski??? Chciałabym aby był wysoki, moze znacie cos po czym dzieci rosna? Czy to moze tylko od genow zleży

moja gaba ma 3 i pol roku, ciuchy nosi na 110 i wiecej (zalezy od firmy) i wazy kolo 19 kilo.za to buty nosi az rozmiar 30!!!!

To moja Kruszynka jest prawdziwa kruszynka (nie ma po kim zresztą być wyrośnięta:D) Ma 3,5 roku. Waży 13 kg, Ubranka na 92 są w sam raz:D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak myslalam ze mam mutanta malego w domu ;) hiihihihhihihhih

Moja córka ma 3,5 roku wazy 16,5kg i ma około 112cm wzrostu.Kupuję jej ubrania na 116 i na 110. Ja mam 171cm wzrostu,a mój maz ma 186cm. Karolina jest jednym z najwyzszych dzieci w jej wieku.

Gość moja corka
ma 2 lata 98 cm i wazy 16 kg