Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bziku

do----------mamy trójeczki !!!!

Polecane posty

Gość siewta dopiero jutro
moze nie bedzie najezdzania:)

Czytam to co tu wypisujecie czasami ale wierzyć mi sie nie chce jaka w was potrzeba wyżycia się na kimś jesteście chyba jakieś nienormalne co was to obchodzi kto ile ma dzieci to jego sprawa a wam nic do tego zajmijcie sie swoim życiem jadowite żmije bo mi was już żal,na ogół jestem spokojnym człowiekiem ale nawet mnie te wasze głupoty które wypisujecie denerwują.M3 ma tyle dzieci ile chce to jej sprawa ,życie jej podłogi które myje itp.naprawdę nie macie nic lepszego do roboty żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no wlasnie Kasiu28...kazda interesuje zycie innej...kazda ubliza mamie trojeczki jakby tylko ona myla podlogi i miala dzieci...ja jej zazdroszcze udanego zycia...tych WSZYSTKICH dzieci i meza,ktory ja kocha a najwazniejsze bardzo pozada patrzac na ilosc dzieciaczkow;)...i jest fajna babka...jej zycie jej podloga a wam pomarancze gowno do tego...nie jedna by chciala byc tak kochana...mamo trojeczki jetses the best i dzieki za odpowiedz...szacunek do Ciebie mam i oby wiecej takich kbiet na kaffe jak Ty...zycze Ci wesolych swiat,zdrowia a milosci nie musze...wszk mozna wyczytac miedzy wierszami,ze spelniona i szczesliwa z Ciebie kobieta i matka ❤️ 🌻

Gość zapytam tylko
mam trojeczki czy ty jestes net-ar

Nie jestem netar. Ja to tylko ja, jestem na forum ciąża, poród(...) odkąd dowiedziałam się o 4 ciąży, byłam ciekawa czy dużo jest rodzin wielodzietnych i tak trafiłam na fantastyczne mamy na jednym z topików, którego reklamować nie będę bo nie sra się do własnego gniazda:) Jak \"rzuci mi się w oczy\" jakiś topik to również biorę udział w rozmowie i jakoś nigdy osoba, która ma problem nie miała do mnie pretensji o to, że wypowiadam się w jej topiku, tylko \"Wy\" - pomarańczowe żmije:)

Gość mamusiu trojeczki
byłas ciekawa czy dużo jest rodzin wielodzietnych? czyli zdajesz sobie sprawe z tego z e to jednak nie jest normalne by miec tyle az dzieci szkoda mi ciebie naprawde mi ciebie zal taka duza rodzina a ty w swieta na forum przesiadujesz

Gość mamusiu trojeczki
hahahah a najwazniejsze bardzo pozada patrzac na ilosc dzieciaczkow? czy ilosc dzieci o tym swiadczy ??????? dobreeeeeeee agula czy ciebie maz pozadał tylko dwa czy az dwa razy

Gość mamusiu trojeczki
agula twoj synek ma 12 lat a ty 30? czyli urodziłas go majac 18 lat a spłodziłas majac lat 17? ale poszłas jak przeciag szybko znaczy az za szybko

Nie siedzę na forum:-) Niestety, musiałam popracować i przy okazji korzystania z przeglądarki z ciekawości zajrzałam:-) Nie było mnie na forum od wczorajszego południa, więc jak zwykle przesadzasz :o Tobie też współczuję, że nawet w Święta ziejesz jadem, Ty to dopiero masz samotne święta:(

Gość dorottkaa
mamo 3 czki zdradz mi w jaki sposob przy kompie zarabiasz pien tez bym tak chciała, trzeba miec do tego jakies specjane umiejetnosci?

pomaranczowa zmijko...wielki calus dla ciebie...ale naucz sie sieroto liczyc...a ja...no coz...mam branie jakby na to nie patrzec..czy mam lat nascie czy 30:) tak jak i mama trojeczki...ale zal wam dupy sciska...zazdroscicie szczesliwych rodzin..i dzieci...co was obchodzi zycie M3????to jej zycie i ma prawo przezyc go tak jak chce...a co do ilosci dzieci...czworka...no coz wedlug mnie w sam raz...ale mam radoche ze tak wam zal...ze dyskutujecie...podpowiem jeszcze...zerknij pomaranczko na mij suwaczek ze slubem...ale jazda nie????zastanawiaj sie tylko od razu mowie:nie mialam dziecka jako panna....reszte sama dospiewaj jak lece poprzytulac sie z mezem bo moje super dzieciaczki spia...a ty siedz pomaranczowa zmija przed ekranem i pluj jakem bo nikt cie nie chce,a pewno mloda jestes i szlag cie trafia...pa...

mamo 3 czki zdradz mi w jaki sposob przy kompie zarabiasz pien tez bym tak chciała, trzeba miec do tego jakies specjane umiejetnosci? ok jak chcesz na czarno to masz na czarno, ja nie jestem wcale złosliwa jesli to do mnie było

Gość mlodamama
dorotka... ja tez zarabiam siedzac przy komputerze... czy cos w tym zlego?????

czy ja nie pisze po polsku tak sie czasem zastanawiam no przeciez pytam zaciekawiona co mama trojeczki robi robi ze jest w stanie utzrmac dzieci za to co robi przy kompie i dlatego ja pytam bo ja tez bym tak chciała, czy cos nie tak jest w moim pytaniu?

Gość mlodamama
... ja robie tlumaczenia i siedze przy komputerze przez 8 godzin dziennie.... zamierzam w ten sposob utrzymac moje dziecko ktore sie urodzi za 5 tygodni :] a jak narazie utrzymuje tylko siebie i calkiem dobrze sie mi wiedzie.... mam nadzieje ze pomoglam.... w koncu im wiecej opcji tym lepiej prawda?? pozdrawiam :]

Gość mamusiu trojeczki
agula rozwodka ? KTOS NIE WYTRZYMAł? nIE POżADAł WIECEJ NIZ RAZ?

Gość mamusiu trojeczki
szkoda mi ciebie mamo trojeczki że nawet w swieta musisz pracowac

Gość mi sie marzy 6tka dzieciaczkow
:D:D:D:D:D:D Mowie powaznie:)

Gość lidka33
tak przypadkowo zajrzalam i chcialam napisac do tej dziewczyny,ktora podobo??? rozmawiala z lekarzem iz niemozliwe jest zajscie w ciaze podczas brania pigulek-jest mozliwe ja zaszlam podczas brania triregolu-6 lat temu,moja watroba nie byla w najlepszym staniei lekarz powiedzial iz pewnie hormony nie byly metabolizowane we wlacicwy sposob

Ja mam kilka opcji: pracuję w ubezpieczeniach i dostaję zlecenia na maila, akurat przez święta ludzie sprowadzają auta z Niemiec i nie ma zmiłuj;-) - maila muszę sprawdzać chociaż raz dziennie.Oprócz tego przepisuję różne prace na zlecenie, pomagam w zbieraniu ankiet do tych prac, sprzedaję różne rzeczy na allegro..no i jestem informatykiem. M.in. projektuję proste strony www:) (mam działalność gosp) Zadowoliłam ciekawość? Nie chodziło o to, że zapytałaś na pomarańczowo tylko mnie już poprostu nie było;)

do pomaranczowej zmijeczki:)...\"gdybasz\"z wlasnego doswiadczenia????niestety strzal niecelny...masz przykre zycie skoro sprowadzasz wszystko do najprostszych roawiazan...szkoda mi ciebie...ciekawosc cie zzera,a nic nie siagniesz swoim glupim wywodem...popracuj nad soba poniewaz z twoich wypowiedzi wynika,ze samotna z ciebie osoba,bez bogatego wnetrza...taka pomaranczowa myszka...nic na swiecie nie jest biale lub tylko czarne...sa rozne odcienie zycia,ale ty chyba jeszcze ich nie odkrylas...zaluje,ze nie moge ci pomoc...szkoda czasu na tak prymitywna istote jak ty wiec juz nie bede sie wypowiadac...moje zdanie o mamie trojeczki nie uleglo zmianie---TO CUDOWNA MATKA I SZCZESLIWA KOBIETA w przeciwienstwie do ciebie...\"gdybaj\" dalej,lecz mi szkoda czasu na twe marne wypociny...wedlug mnie jestes inteligentna...tyle,ze inaczej:( 🖐️

Gość lidka33
wlasnie tacy sa beznadziejni nasi ginekolodzy-ja mialam problemy w pierwszej ciazy z watroba-cholestaza ciazowa i po 3 latach moj ginekolog stwierdzil ze to sie dzieje tylko w ciazy i uwazal ze pigulki beda dla mnie ok-bo mialam rozstroj hormonalny i przez te piguki mial mi sie unormowac-i efektem byla ciaza-w czasie tej przerwy ,w ktorej mialaam dostac okres sie nie pojawila poczekalam troche i kupilam test i cale szczescie bo nie jadlam pigulek dalej-dziecko zdrowe

Gość pomaranczka 2
kruszyno nic nie zmienia faktu ze zaszłas w ciaze jako dzieciak a to nie jest mormalne zjawisko dlatego jestes taka zgnusniała bo dzieciak skrocił ci dziecinstwo?

Gość pomaranczka 2
mamusiu a sama nie mozesz wybrac sie do hepatologa ? ma cie ktos zaprowazdic/ bnie masz kiedy bo wciaz pracujesz pamietaj by zabrac laptopa na porodówkę

Gość pomaranczka 2
to ze ja siedze w swieta przed kompem niech was nie dziwi nudzi mi sie ale wy ? ponoc macie sie do kogo przytulac to czemu wciaz i wciaz tu siedzicie?

oj Święta a Wy sie kłócicie....weszłam sobie właśnie na forum poczytac co u moich kolezanek - mogłam??? hehe czy nie wolno mi, bo tez mam troje dzieci...w dodatku jedno urodziłam jak miałam 18 lat!!! no szok, jak mozna...a w dodatku planuję kolejne i co, mam się czuć z tym źle bo to nienormalne? To moje życie i przeżyję je tak jak umiem i chcę najpiękniej, tak samo jak mama trójeczki :-) Pozdrawiam wszytskich którzy nie oceniają kogoś negatywnie tylko dlatego, że żyje trochę inaczej niż oni...:-)

Gość pomaranczka 2
akula kruszyna a moze ty jestes wiatropylna akurat siusiałas pod wiatr i stało sie? --bez twojego udziału? byc moze? nie znam az na tyle zycie by wiezdiec jak zajsc w ciaze nie majac faceta

Gość pomaranczka 2
Ronja córka zbójnika mozesz zyc jak chcesaz o ile nie krytykujesz zycia innych to i do ciebie nikt sie z krytyka nie zwróci