Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bziku

do----------mamy trójeczki !!!!

Polecane posty

Niezdecydowana mamo---> zaskoczę Cię, mam na imię Magdalena i moje imię podoba mi się na równi z Katarzyną czy Oliwią. Ty oczywiście tego nie zrozumiesz, bo jak komuś podoba się Oliwia albo Nikola jest źle, komuś podoba się Maria albo Zofia, jest dobrze. Ze mną jest problem, bo podoba mi się zarówno Oliwia, jak i Antonina czy Marysia, czyli jestem w połowie prosta. Nie może być po prostu tak, że to rodzice, a nie opinia publiczna będą wybierać imiona dla swoich dzieci?

Gość brawosimo
powaznie wpadłas? mamo 3 czki a ile było planowanych dzieci

Troje planowanych co do miesiąca:) Ale czwarte też nie jest katastrofą i nikomu się nie żalę, że wpadłam. W sumie to nawet tego tak nie traktuje. Nie puszczam się, mam udane życie, widać było mi pisane mieć więcej dzieci:-)

abbik szorowanie podłóg to część życia. Jak lubisz mieszkać w syfie i ograniczać się do ubliżania ludziom to Twoja sprawa. Ja wolę zasiąść przy kompie w czystym i pachnącym mieszkaniu:D Nie rodzę co 2 lata, bo między synami jest 2 lata różnicy, potem córka, 3 lata młodsza od syna i teraz będzie prawie 4 lata różnicy między Martyną i najmłodszą. Jak się chcesz czepiać to się choć liczyć naucz. Czepiacie się jak porypani:) (albo czepia - kto to wie, tyle nicków a ciągle te same denne uwagi :o)

ja sobie nie pozwolę, żeby mi obcy po chałupie sprzątali. Potrafię sama. A Ty zarośniesz brudem jak (czego nie życzę oczywiście:D) zabraknie Ci tych 500 zł:)

Nie, nie wszystko. Ale i tak wiesz lepiej, prawda? Miłego wieczoru życzę, ja idę pogadać z ludźmi w prawdziwym świecie. Tobie też polecam;)

mamo trojeczki olej sikiem prostem pomaranczowe zazdrosnice...siedza i pluja w monitor z bezsilnosci i zazdrosci...mozesz mi napisac czy napewno wpadlas po cilescie???a bo nie wiem czy sie bac :) biore cilest i chcialabym wiedziec jak bylo u Ciebie...jesli mozna oczywiscie...jak to sie stalo?pozdrawiam i CHCE zaznaczyc,ze chetnie czytam Twoje wypowiedzi i rady w nich zawarte...a pomarancze?...sa jak gowno...po pewnym czasie sie same rozloza...pozdrawiam i czekam na odpowiedz...

wyluzuj...a skad wiesz ,ze haruje na kolanach?jestes teraz przy niej?dziewczyno to ty walnelas!!!piszesz majac wyobrazenie o jakiejs zacofanej wiejskiej babie sto lat temu...ona mimo,ze ma trojke dzieci i spodziewa sie nastepnego kulturalne umie sie wypowiedziec w przeciwienstwie do ciebie...czemu tak najezdzasz jak nawet jej nie znasz???w wirtualnym swiecie tez obowiazuja jakies prawa i zasady...szacunek dla drugiego czlowieka przede wszystkim...to kobieta taka jak ty i na dodatek spodziewa sie dziecka...powinnas to uszanowac...ona nic od ciebie nie chce a ty tak ja gnoisz...zalosna jestes w tej swojej nienawisci...mamo trojeczki 🌻

Abbik i no ja k ---> skoro nie zazdrość przez was przemawia to co wam daje takie dojeżdżanie drugiej osobie ?? :O bo ja nie rozumiem wali was Mama trójeczki ale topiku opuścić nie możecie tylko jedziecie w kółko to samo :O

Gość pozdro600 --moja laska
ale te baby są zawzięte,nawet w Wielki Piątek,po spowiedzi idą dalej najezdzac na inne,potem sie dziwimy że taką młodziez mamy,jak matki same dzieciom zly przyklad dają cieszy was dogryzanie innym ? mamo trojeczki pozdrawiam

Gość w wielki piatek gratuluje
no agula kruszyna pokazałas kulture nie ma co jak katolicka kultura w wielki piatek tak ma wygladac ?to...... brak słow

znizylam sie do poziomu wypowiadajacej sie pomaranczy...nie pisalam nic o wielkim piatku...a wedlug ciebie to kultura to tylko katolicka w wielki piatek...pisalam grecznie...widzisz moja ostatnia wypowiedz a nie widzisz od poczatku nalotu na mame trojeczki...tylko wielki piatek i kulture...nie pokazalam kultury tylko jak napisalam wczesniej znizylam sie do poziomu pani piszacej o mamie trojeczki...widze,ze dalej nie zrozumilala...szkoda slow..a ciebie naie razi w wielki piatek gnojenie drugiego czlowieka????tylko moje przeklenstwo...no coz ...to rzeczywiscie czlowieczenstwo w tobie wielkie jest...

Gość abbik
nie znizyłas sie do mnie bo ja nie klne nigdyyyyyyyyyyy a tymbardziej nie w takim dniu jak dzisiejszy miałas sie przytulac? szczescie uciekło?

Gość abbik
nie umiałabym uzyc kilku wulgaryzmów aby stworzyły "całosc wypowiedzi" jestes w tym dobra

Gość abbik
pisałam ci ale nie rozumiesz matka 3 stale pisze o swoim zyciu i nic nie trzeba z niej wyciagac wystarczy pamietac i juz wiesz o niej wszystko napisała jak wpadła na cilescie p[rzeczytaj i wypad jak ci nie pasuje tutejsza atmosfera

Gość podwojnie niki
abbik podwojne niki.sama piszesz ze soba.a moze nie kazdy swietami zyje...moze inna religie wyznaje?:)pozdrawiam wszystkie katoliczki

Gość abbik
pozdrawiam moherki a agula kruszyna na cze;e

Gość do--------------aguli
agula napisała cytuje zalosna jestes w tej swojej nienawisci...mamo trojeczki no wiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama sie do niej sapiesz a innym uwage zwrac smiesz

Gość do ..do------aguli
a na koncu bylo.... mamo trojeczki🌻 Rozumiesz ciumoku ..przeslala jej kwiatek :)

Gość wystarczy poczytać....
do "nie wierzę" - na każdych tabsach masz podany tzw. wskaźnik pearla,w żadnym wypadku nie wynosi on 100 %, a badania są prowadzone pos nadzorem, czyli oznacza to, że jedna na ileś tam tysięcy babek biorących prawidłowo tabletki zachodzi w ciążę. Mnie się to trafiło również, więc wiem, że możliwe... na moje wielkie zdziwienie lekarz powiedział : nic nie daje pełnej gwarancji.Spirala też nie, niestety, tylko faktycznie ta szklanka zamiast... ;-)

Gość dobreeeeeeee
no no najlepiej tak wytłumaczyc swoja niewiedze na temat antykocepcji

Gość dobreeeeeeee
nie jest mozliwe zajscie w ciaze przy prawidłowym braniu pigułek ---po prostu nie ma takiej opcji to słowa mojego lekarza

Pokaż mi mój wpis, w którym zarzekałam się, że w 100% jestem pewna, że to nie moja wina przy braniu tabletek? Pokaż mi, że ubolewałam nad tym, że jestem w ciąży z tego powodu? Robicie szum wokół sprawy, która poza Wami nie jest ŻADNYM problemem. Jakbym nie chciała tego dziecka to jak nie jedna tutaj poprostu bym się go pozbyła. Więc po co w kółko te gadki? Brałam co wieczór tabletki, wymiotów nie przypominam sobie ale może coś sprawiło, że organizm jej nie przyjął. Zmień lekarza, który twierdzi, że pigułka daje 100% zabezpieczenia, bo takiego zabezpieczenia nie daje nic. Dajcie się już sobie spokój. Będę mieć dziecko i będę je kochała tak jak pozostałe. Rozumiem, że trudno Wam to pojąć, skoro tyle jadu i złości w Was siedzi.

Gość ojojojo
mamusiu ty nie pisz o jadzie wkólko ulewa ci sie ze wciaz o nim tylko piszesz do kuchni marsz!!!!!!!!!!!

Gość ojojojo
Skuteczność środków anty dla tych ziejących jadem wynosi 100% bo kto by je chciał? NIEZłE USPRAWIEDLIWIENIA DLA NIEBYWAłEGO PECHAAA HAHHAA

no i... A dlaczego mam wobec Was, pomarańczowi złośliwcy nie ziać jadem? Nie jestem złośliwa w normalnej rzeczowej dyskusji, w stosunku do Was przestałam mieć skrupuły. Wątek miał być usunięty, nie został, to może tak zmobilizuje moderatora:)

Gość wstyd za was
Wy nawet w Święta na nią najeżdżacie.