Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

Jestem taka szczęśliwa

Polecane posty

Gość Krysia Tuchałowa
a skąd ty tyle wiesz o pandorze? jest twoją siostra czy jak? a może sąsiadką?

Gość piekna 30letnia
Zapomniałam dodać, że jestem głupia i mam wszy. Dziękuję za uwagę, życzę wszystkim miłego dzionka :)

Gość piekna 30letnia
bo zalozyla topik ze kocha geja

Gość Pan-dora
Słuchajcie ona na prawdę o tej koronie Alp pisała pod topikiem "Mam 30 lat jestem dziewicą i jestem z tego dumna" na jakiejś 16 , może 19 stronie

Gość Pan-dora
Krysia-pewnie się spotkałyśmy w barze dla lesbijek

Gość Krysia Tuchałowa
"jesteś brzydka, masz pospute zęby, masz pryszcze. twoj facet zdradził cię z gosposi.a jego rodziców, potem zakochalas sie w geju. W koncu odkryłaś własna homoseksualnosc ktotej sie wstydzisz." toś ty ją musiałaś widzieć jeśli znasz tyle jej szczegółów anatomicznych. a na jakiś topik gdzie laska zakochała się w geju natrafiłam lae jeszcze nie przyznała się do tego że sama jest homo. ja z taką wyobraźnią pisałabym książki a nie błaźniła się na forum:P

Gość do pandory
a z tym twoim topikiem to prawda? chcialabym z toba pogadac

Gość krysie zazdrocha gryzie
ze ktos jest szczesliwy, i to szczesliwy publicznie, na forum.

Gość a gdzie sie wspinasz
znalazłam :" 21:14 piekna 30letnia jestem dumna, że zdrobiłam doktorat, że byłam na bardzo prestiżowym stypendium, ze nieźle zarabiam, że samodzielnie zdobyłam Koronę Alp, że mam cudownego faceta, że mam szczęsliwe życie. " :O porazka.. a jak zapytałam gdzie była to powiedziała ze w Jurze i troszke w Tatrach... pojebana laska:O:O:O

Gość Krysia Tuchałowa
no tak pamietam jak jakaś laska opowiadała mi że jej chłopak zakochał się w gosposi i puścił ją w trąbę;)

Gość Pan-dora
O tym geju to nie prawda- Piękna 30letnia się zemściła

mysle ze ona nic z tych rzeczy nie ma.... jesli by miała po co pisąłaby o tym? aby zdobyc poklask? renomowana uczelnia, wspinaczka alpejska, fura, kasa, i zajebisty narzeczony i cnota w wieku 30 lat..... za duzo seriali, za duzo seriali:D:D:D

Gość Krysia Tuchałowa
12:37 krysie zazdrocha gryzie ze ktos jest szczesliwy, i to szczesliwy publicznie, na forum. jasne ja nie mam takiej fantazji;) jeśli jest szczęśliwa to luz może sobie to nawet w radio ogłosić ale bnie obrażając prz tym innych

Tak, to ściema. Ona jest NIEDOWARTOŚCIOWANA, bo ma jakieś kompleksy, więc wypisuje te bzdury. Żałosne. :(

Gość Pan-dora
A gdzie się wspinasz- lepiej takich rzeczy nie pisz, bo zaraz ukaże się topik z twoim nickiem z głupawym tematem

Piekna - gratuluję dobrego samopoczucia :P. A skoro o górach mowa, mam pytanie do znawców Taterek, czy wchodziłyście na Kozi Wierch i jaki jest stopień trudności? Chciałabym wejść od strony hali Gąsienicowej i czy można potem zejsć do Doliny 5 Stawów Polskich? Pozdarwiam

a wiesz pan-dora, ja mam to w dupie niech ta załosna30letnia peezda załozy i 10000 obrazających mnie tematów, to ona żyję internetem a nie ja:D

inkwizycja - odpowiadam jesli nie jestes oblatany to radze wejscie na kozi wierch od doliny 5 stawów czarnych szlakiem jest o wiele łatwiej niz od gąsienicowego, schodz w dół gąsiennicowym, ale podejdż koniecznie od 5 stawów. o wiele łatwiej:D

Gość a gdzie indziej 30 letnia
pytała jak doprac gacie ze sera, bo ma problemy z upławami:O

dzięki :). A powiedz mi, czy jest o wiele trudniej wejść na kozi niż na Świnicę? Kiedyś wchodziłam przez Zawrat, ale na Świnicę, a 5 stawów przechodziłam raz przez Świstówkę a raz przez Szpiglasową przełęcz, ale to było dawno i szczerze mówiąc nie bardzo pamiętam tamtej trasy, a nie chciałabym sie porwać z motyką na słońce.

Gość cale forum zazdrosnikow
ja tez jestem szczesliwa i czasem ma ochote wykrzyczec to calemu swiatu, wiec sie specjalnie nie dziwie ze ktos zaklada taki topik. a co maja byc tylko tematy ratunku, pomocy, zdradzil/a mnie, kochanki, zdradzone zony itd itp. taka polska mentalnosc jak komus jest dobrze to od razu go w leb, wyzwac i zgnoic. i nie piszcie ze ona was pierwsza obrazila. wystaczy poczytac, od razu wyskakuje pandora ze swoja agresja. swoja droga topic o geju zostal zalozony pare minut przed tym zanim pandora sie odezwala..

Gość klementyna wonna
Orlą zrobiłam 3 razy - ale jak Boga kocham , wszystko jestem w stanie zniesc, ale nie to jak mi ktos pisze, ze przeszedl ją dwa razy w ciągu dnia...raz ją przejsc całą w cizu dnia to tzreba mieć szczescie w postaci ładnej pogody na 7 godzin....

o wiele trudniej wejść na kozi... od gąsiennicowej hali jest mordercza skośna długa drabinka:O Lepiej wchodzic od 5 stawów. Kozi wierch to zupełnie inna bajka przy swinicy. polecam szpiglasowy wierch moze najpierw:)

do całe forum zazdrosników-nieprawda topic o geju pojawił się jak pandora zapytała 30letnia o korone alp.. czyli rzeczywiscie w zemscie za zdemaskowanie.......

---> całe forum to juz nawet nie idzie o to, że się chwali czy nie - swoim szczęściem, bo to jest nawet miłe, że ktoś jest szczęśliwy chodzi o to, że dziewczyna kłamie w żywe oczy, myśli, że nikt nie był w Tatrach i nie przeszedł np. Orlej Perci?

Słyszałam o tej drabince, ale jak wchodzisz na zawrat, to tam też jest drabinka, o ile sie nie mylę? pamiętam ,ze wtedy na pewno pokonywałam drabinkę i tak sie bałam, że prawie ja przebiegłam jak było to mozliwe w tych warunkach ;). A słuchaj czy można zejśc do 5 stawów przez zawrat własnie? Gdzieś mi zaginął Nyka i póki nie kupię drugiego jestem troche jak dziecko we mgle ;).

Oczywiscie ze można. Niebieskim szlakiem:) miłej wędrówki! :classic_cool:

Nyka, biblia do górołazów :) Zawrat jest między gąsiennicową a piątką dokładnie (normalnym szlakiem turystycznym)

Gość Pan-dora
To po co się na mnie wyżyła? Jak taka jest szczęśliwa?