Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

Jestem taka szczęśliwa

Polecane posty

Gość a gdzie sie wspinasz
poracha na maksa:D:D:D

29.03] 21:14 piekna 30letnia jestem dumna, że zdrobiłam doktorat, że byłam na bardzo prestiżowym stypendium, ze nieźle zarabiam, że samodzielnie zdobyłam Koronę Alp, że mam cudownego faceta, że mam szczęsliwe życie. strona 15 na samym dole topiku \"Mam 30lat jestem dziewicą i jestem z siebie dumna\"

taaa doktorat a sie wysłowic nie potrafi:O

a wy ciągle jeszcze przeżywacie topik pięknej? Prawda jest taka, że dziewczyna chciała zakpić z paru idiotek, które będą jej udowadniać, że jest inaczej i udało jej się. Jesteście sfrustrowane, na każdym topiku wypowiadacie sie pod innym nickiem, więc na dodatek jesteście tchórzliwe. Wy jesteście zniesmaczone, a opna pewnie śmiej sie z was do rzpuku.

buhahahahahah :D

Grzesznica- dyskutowałam z nią na tamtym forum. Bo za Chiny nie rozumiałam z czego ona dumna jest. I teraz widzę, że pisze o swojej pasji-wspinaczce. Myślę miła odmiana. Ale dlaczego ktoś kto zdobył Koronę Alp chwali się naszymi polskimi góreczkami?

i jeszcze pisze o Jurze:O

ale co was tak bulwersuje? Pisze, że jest dziewicą, skoro dla niej to honor, śiwetnie, teraz o górach i znowu wam nie pasuje. Dlaczego nie dacie jej spokoju? Wybaczcie, ale zachowujecie się trochę jak gawiedź na placu gdzie maja kogos wieszać. Same najchętniej byście ją zlinczowały. takie jest moje odczucie.

spadówa 🖐️

bo sie plącze w zeznaniach oraz chamsko podszywa podszywanie to zbrodnia na kafe niestety a kłamstwo jest ogolnie bee

no tak, tylko że na pierwszym topiku została brutalnie zaatakowana przez dziewczyny, więc sie broniła. Ja bym w ogóle nie zareagowała na jej posty. Bulgocze coś o łatwych dziewczętach, ale ja bym tego nie wzięła do siebie, a gro dziewczyn wzięło. Myślę, ze ona dobrze wiedziała, iż wywoła taką reakcję i dlatego założyła te dwa topiki. Co do kłamstwa i podszywania zgadzam się a,le tegu tu pełno.

Gość Zieeeeeeeeeeeeeeeeew
Ale ona sama się linczuje. Z resztą to prowokacja, która trzydziestolatka siedziałaby non stop na forum internetowym robiąc zygu-zygu, tralalala jestem taka fajna, zgrabna ładna i powabna a Wy nie i mi zazdrościcie.

A ja jej szczerze współczuję, bo ona na prawdę musi być nieszczęśliwa. Żyje w świecie iluzji, bo w realu musi jej być ciężko. Stara się aby choć ta wirtualna sfera jej życia była piękna.

Gość piekna 30letnia
NIe pisze o Koronie Alp bo mam wielki sentyment do Tatrów i Jury. Uwazam, ze piekno gór polega nie na wyskości tylko na wysilku jaki sie wlozy w zdobycire gory. A wy jestescie zupelnie przeykre i smutno sie robi jak sie was czyta ale ja jestem prywatnie szczesliwa i wiem co to szczenscie!

Gość piekna 30letnia
I ponad czykrotnie zdobywałam Babiom Góre bez aparatu tlenowego od pólnocno zchodniej strony.

ok, "szczenscie"....:O wierzymy ci we wszystko, ok, ok, ok.

jak 30-letnia kobieta może być tak niepoważna??? No chyba że zaraz się okaże że jest to niedojrzała emocjonalnie 12-latka... :o

Gość piekna 30letnia
I zapomniałam napisać, że zdobyłam jeden z kraterów na Ksienżycu bez aparatu telenowego ale zapomniałam jak się nazywa :(

Piękna, to dlaczego tak nerwowo zareagowałaś na moje pytanie o Koronę Alp? Dlaczego założyłaś mi głupawy topik? Dlaczego wyzywałaś mnie od ochyd różnorakich?

Piękna, zrozum nie musisz fantazjować aby byc lubiana. A jeżeli już ktoś Cię złapie na nieścisłościach- to nie trzeba od razu szykanować takiej osoby. Można przyznać się do błedu. Można przemilczeć. Mozna też napisać prawdę- i tak chyba jest najlepiej.

Gość piekna 30letnia
Napisałaś ohyda przec CH ! Buuuuuueeeeeehehehehehehehehehehe! :D Buuuuuuuuuuuuuueeeeeeheheheheheheheheheheh! Buuuuuehehehehehehehehehehe! Bez komentaży...