Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponuraczka

jak sie nauczyc usmiechu??

Polecane posty

Gość ponuraczka

noralnie nie jestem ponurakiem, tzn wewnatrz, w duszy, w slowach gestach rowniez nie, wszystko ok! tylko taki mam problem, ze wyraz mojej twarzy jest zwykle "niezadowolony" i chcialabym to zmienic i nauczyc czestp usmiechac? tylko to trudne? moze ktos sie uczyl czegos podobnie glupiego? :) :)

ja tez tak mam, tzn taki wyraz twarzy jak lekko naburmuszony juz mnie cholera bierze bo gdziekowiek ide to słysze: \"taka ladna dziewczyna a taka smutna\" \"smile\" itp kurde nie mogie non stop siedziec z usmiechem do ryja przyklejonym bo się zmęcze, nie jest to naturlany wyraz mojej twarzy wiele osób postrzega mnie zatem jako wyniosłą, obrażona itp

Gość ponuraczka
no wlasnie.. cos trzeba z tym zrobic ;) ale co!!

Gość wstrzyknij se botox

Gość ponuraczka
niby starczy lekko rozciagnac kacicki ust, leciuko, a juz sie zmienia wyraz twaryz! ale wez to pamietaj i rob naturalni, czy w ogole sie da... p[rzeciez niektorzy non stop szczerza zeby i jakos idzie!

no wlasnie, czasem staram sie o tym pamietac, ale jakies 5 min góra i juz zapominam pozatym caly czas wydaje mi sie ze jak kretynka wtedy wygladam

Gość Howghhhh kamienna twarzo

Gość podbijam bo ciekawe

Gość skwaszona gęba
kurcze też mam ten problem-ponury ryj;) przez to nie podobam sie facetom a ładna jestem....

Gość skwaszona gęba
tyle ze ja czesto jetem ponura bo taka mam nature,lubie sie pośmiac ale czesciej jestem zdołowana

Gość skwaszona gęba
czemu masz ksywe forrest?imponuje ci? ;) a może masz takiego fuksa albo chcesz miec

Gość skwaszona gęba
noooo....taaaak.....a ja jestem albert einstein,ale ciiiiiiicho nie mówcie nikomu....

Gość skwaszona gęba
chcesz poznać mnie? poznaj moje teorie i odkrycia:)

Gość Stłamszona mordka
no kurcze a ja jestem przystojny, raczej szczesliwy i jestem wolnym czlowiekiem mam spoko prace mieszkam sam lubie rozmawiac z ludzmi i w ogole ale mam mine jakbym chodzil w obsranych gaciach a ja wewnatrz kipie radoscia a moj ryjek wyglada jakbym byl mega niezadowolony, przestraszony szczegolnie cholera widac to na zdjeciach,, walcze by to zmienić mam boski usmiech w domu jak sobie trenuje ale na zewnatrz on znika