Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem po problemie

Miałaś trądzik, a teraz zostały ślady, blizny, dziurki ? Jakiego podkładu użyć

Polecane posty

Gość Problem po problemie

żeby dobrze zatuszować te niedoskonałości, jestem po leczeniu izotekiem, musze odczekac 6 ms zanim bede miec zluszczanie, takie wskazania i ani ms krocej Na policzkach mam sporo nierownosci, strasznie mnie to doluje, mozecie polecic jakis dobry podklad, bez efektu maski ?

Sama nie używałam, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat podkładu Vichy - Dermablend. Wpisz może w wyszukiwarkę, na 100% znajdziesz coś na temat tego podkładu. :)

niestety bardzo dobrze znam ten problem :( trądzik miałam na całej twarzy i szyji bardzo bardzo silny, leżałam z tym w szpitalu, więc odpowiada Ci specjalistka w maskowaniu się.. niestety specjalistka z przymusu bo nienawidzę się malować!! dermablend jest bardzo dobry ale też bardzo drogi :( tańszym zamiennikiem jest dermacol - na allegro dostaniesz go już za jakieś 10 zł a jest tak wydajny że nie sposób go w całości zużyć. tylko trzeba uważać na kolor (podana na większości aukcji paleta jest troszkę przekłamana inaczej wyglądają te kolory na skórze) i na to że jednak podkład ten tworzy trochę maskę i nie matuje... jednak maskuje najlepiej. teraz już trochę zbledłam i używam maybelline dream matt musse czy jak to tam sie pisze, i czarnego manhattanu ale nadal muszę używać dermacolu jako korektora..

Gość dermacol nie pol
ecam na twarz bo robi maske, ale zsnanaiw mnie ten czarny manhatan