Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowa babka

Co myslicie o moim pomysle?

Polecane posty

Gość pomyslowa babka

nadal nie moge zapomniec o M. zostawil mnie rok temu, potem byly dwa powroty - bez sukcesu.. ciagle powtarzal ze nadal o mnie pamieta, teskni i kocha... w tamte swieta (w grudniu) mieelismy sie spotkac, ale on zaczal krecic, przekladac spotkanie, wkurzylam sie i odwoloalam to od tego czasu oboje milczymy, nie pisze nie dzwoni, nie ma mnie w kontaktach na gg w styczniu wyjechal do irlandii... teraz wrocil na swieta pomyslalam ze moze wysle mu smsa z neta np takiego "chce z toba porozmawiac, odezwij sie" nie podpisze sie i on nie bedzie wiedzial o co chodzi moze zadzwoni do mnie? a jesli tak to udam glupia i wypre sie ze to ja do niego napisalam, ale uciesze sie... co o tym myslicie

Gość IMO
że gierki to uskuteczniają dzieci a związki budują dorośli ludzie

Gość a nie mozesz
normalnie jak zwykły czlowiek wyslac mu zyczen swiatecznych????

Gość pomyslowa babka
:(:(

Gość pomyslowa babka
mam mu wyslac zyczenia, skoro nie ma mnie w kontaktach na gg nawet...? a czy to nie tak ze jesli by mnie kochal, to sam by sie odezwal? czemu milczy juz 3 miesiace???

teraz juz wiem dlaczego nasi faceci sa tak rozbestwieni. to przez takie własnie glupie i upierdliwe baby, ktore włazą im do dupy mimo ze oni na nie leją ( juz tak brzydko powiem) sory, ale czy wy baby naprawde lubicie sie poniżac i dawac facetom do zrozumienia, ze on taki zajebisty. potem jest jak jest, faceci myslą, ze mogą miec wszystkie.

Gość IMO
to jeszcz raz :) Kobieto ... on zna Twój numer, na i nr telefonu i przecież sama nie wyparowałaś z jego listy kontaktów na gg Jak bardzo będzie chciał, to Ciebie sam znajdzie Zapewniam Ciebie, że jak mężczyznie zależy to biega za kobietą non stop i nie przejmuje się, że może jest śmieszny, że się narzuca Milczy 3 miesiące? Nie chce Nie pisze? Nie chce Nie dzowni? Nie chce Nie chce = nie kocha Zapomnij ... to czym możesz go jeszcze zaskoczyć, to właśnie CISZA. Zapewniam, że jedynie to może jeszcze podziałać. Wycofanie i czas. Może zatęskni. Powodzenia!

otoz to i ja Ci to powiem autorko NIE, ON CIE NIE KOCHA!! zrozum to nie licz ze bedzie pieknie bo nie bedzie, sory za szczerosc, ale taka jest prawda, gdyby mu zalezalo sam by zadzwonil, prosil sie, pisał smsy nie dawałby Ci spokoju. po co sobie wkrecasz ze moze akurat....

Gość pomyslowa babka
Magda dzieki! obudzilas mnie!!! tego mi bylo trzeba!!! chyba tylko temu mnie pociaga bo jest nieosiagalny...

Gość pomyslowa babka
:(:( nie potrafie tego zrozumiec, ze mnie nie kocha nie moge tego pojac nie moge w to uwierzyc :(:( moze temu ze on mi nigdy tego nie powiedzial?

Gość pomyslowa babka
upup

Gość rozumiem Cie
a ja Cie rozumiem i to bardzo dobrze mam podobnie tylko ze od miesiaca ... to ze Cie usunoł naprawde o niczym nie swiadczy ja jego usunełam juz 3 miechy temu a nadal mocno go kochalam z tym ze u mnie to wszystko jest bardzo zakrecone i mialam powody teraz on sie nie odzywa od miesiaca .. ja na twoim miejscu napisałabym eska z zyczeniami gest miły niezobowiazujacy a kto wie moze zacznie sie jakas rozmowa sama z siebie ... bede trzymac kciuki za Ciebie malutka :*

Gość pomyslowa babka
dziekuje za wypowiedz:) jeszcze przemysle kwestie napisania, nie wiem czy jest sens znow do tego wracac/? juz sie dosc naskakalam wokol jego osoby, zreszta on napewno wie co ja czuje, a mimo to milczy

Gość rozumiem Cie
wiesz ja widze strasznie duze podobienstwo miedzy nami bo ja w sumie mam identyczna sytuacje czy jest sens wracac pewnie nie ma :( ale to i tak niestety nie zalezy od nas ja tyle razy powtarzam sobie to nie ma sensu bede silna nie bede o nim myslec i sie mi czasem udaje ale mam takie dni słabosci ze szok .. a jeszcze ostatnio go przypadkiem spotkalam :( mi sie juz pewnie z nim nie ułozy ale zycze Ci z calego serca zeby Tobie sie ułozyło buziaki :* jak bedzie Ci kiedys bardzo zle i nie bedziesz miała z kim pogadac mozesz pisac na maila nuniaaa@gazeta.pl

Gość i po co Ci to
?????????

Gość dqdqwed
jeśli to zrobisz i nie otrzymasz odpowiedzi, co jest najbardziej prawdopodobne, będziesz się czuła jeszcze gorzej wyobraź sobie to czekanie, kolejny zawód, zastanawianie czy dostał czy nie, czy się domyślił czy nie, czy chciałby się odezwać czy nie itd itp i tak w kółko lepiej niech te uczucie do takiego dupka wygasa

Gość pomyslowa babka
czy 1,5 roku czekania to malo? czemu ja jestem taka glupia w tej kwestii?:(

pomysłowa babko, ja to bym nie wysyłał tych życzeń, po co masz się głupio czuć, jak on Ci nie odpisze? Ja zawsze na święta wysyłam sam do siebie pocztówkę, a później odsyłam sobie podziękowanie:) Nigdy nie jestem zawiedziony!!! A tego esemesa to też nie posyłaj!!!

Gość kazdy zyje jej problemami
wyslij mu mail z narzekaniem ze sama ze nie mas kasy pracy zaraz sie odezwie, przyleci jak na skrzydłach tylko takie narzekanie na niego działa ALka o tym wie i działa tak od tylu lat. teraz pewnie mowia jak ona ma łyzki na komunii ustawic. Bo ona nie wie.... jak ma sie zachowac jak wiktor przujedziec.. itp :0

Gość qeew
Tamit vel ktoś tam i ktoś kolejny, idź się lecz

Gość kazdy zyje jej problemami
a czemu lace nie powiesz by sie leczyła?| kiedy ona dorosnie? ciagle narzeka, ciagle wszyscy zyja jej problemami a ona nawet nie wie co to znaczy niesc siatke wazaca 10 kg

Gość Robi72
Myślę, że nie masz za grosz honoru. To KONIEC i musisz przyjąć to do wiadomości, daj sobie i mu spokój. KONIEC ZNACZY KONIEC zrozum

Gość Misiek ...
Dziewczyny, które się wlepiaja facetom jak ty napewno nie maja szans