Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMMMIIIIKKKAAA

POMÓZCIE MI JAKĄS OdZYwKE NA ZNISZCZONE I WYPADAJĄCE DELIKATNE WLOSY.!prosze...

Polecane posty

Gość MMMMMIIIIKKKAAA

ide do sklepu wieczorem i chce jakas kupic ale nie wiem jaką ..tyle tego jest,,a ja nie wiem która naprawde jest godna uwagi i nie pozwoli wypasc calkeim mym wlosom.:) chcialabym by byla to jakas naturalna w miare bez duzego udzialu chemii też i zeby włosy po niej nie klapnęły :( czy jest taka?? tak do 15 złotych albo do 10 nawet:) nie mam kasy zbyt wiele:)

Jeśli chodzi o wypadanie włosów to niezły jest Seboradin lotion, taki tonik do wcierania w skórę głowy. Można kupić w aptece za ok 13 zł. Ma paskudny zapach, ale działa.

Gość tylko drogie dzialają
wiec nic nie polece bo do 15 złotych to lepiej sobie wysmarowac włosy gównem niz zeby ci pomogły ajkies kosmetyki takei tanie..

na zniszczone - strzyżenie, na wypadające - seboradin lotion albo neril garniera polecam :) tez mam włosy delikatne z natury :)

Gość tylko drogie dzialają
akurat,.ten szampon nie dziala seboradinu bo próbowalam

Gość Seboradin
Seboradin strasznie wysusza włosy, mimo, że mam wiecznie przetłuszczające to po tym szamponie są suche jak siano. Dobry do stosowania raz- dwa razy w tygodniu, ale nie do codziennego mycia. Stosuje go do pierwszego mycia, a później myję lorealem podnoszącym włosy u nasady + odżywka tej samej serii, a przed układaniem włosów spryskuję je odżywką bez spłukiwania shauma i widzę wyraźną poprawę, ale pierwszym krokiem był oczywiście fryzjer i skrócenie włosów o około 15 cm. Bez tego ani rusz.

moze nie dziala od razu jak zalecane przez poprzedniczke gówno ale wytrwalosc w stosowaniu sie zwraca, ja zawsze narzekalam na cienkie wlosy i ze ich malo ... a teraz słysze ile Ty masz wlosów na głowie albo jak mi sie włącza tekst o moich trzech wlosach na glowie to slysze: \" co ty pieprzysz?\"

Szampon Seboradin nie jest nalepszy, potwierdzam. Ale Seboradin lotion jest dobry, ogranicza wypadanie włosów i przetłuszcanie. Wiem, co piszę, bo mam, a raczej miałam taki problem. Tylko trzeba być systematycznym.

Gość Seboradin
Pytałam fryzjera o seboradin i powiedział mi, żebym, odstawiła bo mam strasznie wysuszoną skórę głowy i że włosy będą mi wypadać jeśli będę stosowała go do codziennego mycia. To jest szampon leczniczy a nie kosmetyczny, więc to już chyba wskazówka, że nie jest do codziennego stosowania.

polecam i to bardzo w aptece SILICA...sa to zilowe tabletki wzmacniajace wlosy i paznokcie...nie sa drogie mozna kupowac na \"listki\"...dzialaja rewelacyjnie..polecane sa na np silne wypadanie wlosow po ciazy.... ale kuracja musi trwac okolo miesiaca dzien w dzien... ja mialam bbb powazne problemy z wlosami...stosuje to juz od dawna..co jakis czas robie sobie taka kuracje i polecam...naprawde bardzo pomaga

Gość anutkalala
ja mam podobny problem- wlosy od kilku miesiecy wypadaja mi garsciami- a oza tym mam lupiez ale o dziwo tylkio nad czolem i z tylu glowy-szampony przeciwlupiezowe nie pomagaja....moze wy macie jakis sposow na to..( biore silice od kilku miesiecy i nie widze efektow)

Gość hmmmmmmmm
silica nic nie warta, seboradin lotion- b. dobry. rewelacyjny na wypadające włosy jest szampon vichy czerwony, ale jest dość drogi 40-50 zł. nie oczekuj,że włosy po kilku dniach stosowania przestaną wypadać. ja leczyłam się okrągły rok. (wszystkie badania były ok. włosy sobie po prostu wypadały)

Gość hmmmmmmmm
poszukaj dobrze na kafe, tutaj jest tyle topików o wypadających włosach, że wszystkiego i tak nie zdołasz przeczytać.

Gość malutka_25
a próbowałyście jedwab?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
stosowanie jedwabiu na wypadające włosy nie ma żadnego sensu. jedwab obciąża włosy a tu chodzi o coś zupełnie przeciwnego.

Gość Dammma
Słońce :) polecam odżywke w kremie Indoli do włosów zniszczonych, kosztuje ok 35zł, jest do nabycia w sklepach fryzjerskich lub u fryzjera.