Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana mama021213

czy ma ktos wozek kortina?????

Polecane posty

Gość zatroskana
ma ktos wozek kortina??

Ja macałam w sklepie roan marita, jest podobny do Kortiny. Z wyglądu OK, duuuża, głęeeeeeeeboka gondola, ale ciężko jak smok i wydaje się niezbyt wygodny w manewrowaniu. Jak to mówią - albo rybki, albo grzybki. Ciężarówki też nie są tak wygodne i sterowne jak nowy punto :) Spacerówka też wydaje się fajna, przy czym testowałam wózek tylko w ustawieniu \"buźka dziecka przodem do mnie\". Nie wiem jak będzie z wyważeniem wózka w ustawieniu przeciwnym. Ogólnie to namawiam do małego maratonu po sklepach. Kupić można na allegro, wiadomo-taniej, ale bez wcześniejszego obmacania się nie obędzie :)

Gość zatroskana
Dzieki Chemical :) Maratonu raczej nie da sie pominac, ale najlepsze opinie sa od tych, ktorzy juz sprobowali, dlatego pytam :) Tym bardziej, ze moje mozliwosci maratonu sa ograniczone, bo caly czas jestem na zwolnieniu i sie mam oszczedzac o cos trzeba wybrac :) wiec jak juz pojdziemy do sklepu to wolalabym miec jakies typy :D na oko ladny - przynajmniej mnei sie podoba.

nie mam pojęcia jaki ten wóżek jest w użytkowaniu ale sam wygląd bardzo fajny i cena przystępna... moze ktos opisze go bardziej szczegółowo to tez sie zastanowie nad jego kupnem... pozdrawiam

Gość zatroskana
Basienka to juz nas dwie, wiec moze sie odezwie do nas akas uzytkowniczka kortiny :) moja bratowa ma z roana ale taki starszy model hugo, jest bardzo zadowolona - trzecie dziecko jezdzi :D wiec firma raczej solidna, tylko jeszcze model moze ktos wyprobowal juz :D

Gość Anulkaaaa
tez się zastanawiam nad kortina, bardzo mi się podoba.Moja siostramiała prawie że identyczny inglesina, bardzo była zadowolona. Mi sie podoba ze względu na to,że można w nim dziecko pobujac, czego nie można zrobi w wózkach innego typu:), no i cena ... jest atrakcyjna:)

Tak, te wózki są rzeczywiście ładne. Stylistyka OK, i kolory też nie jakieś z choinki urwane. Ale cały czas wyczekuję osoby, która używała wózka Roan Kortina lub Roan Marika i może opowiedzieć, jak sprawdzają się w eksploatacji :)

Gość zatroskana
no wlasnie :)

Gość zatroskana
ciekawe jaki wozek kupila w koncu niezdecydowana mama?? :)

Myślę, że cały czas się zastanawia :) Czym dłużej patrzę na tego Roana tym bardziej mi się podoba :) Fajny, klasyczny wygląd. Nie podobają mi się te wszystkie 3-kołowce i małe obrotowe kółka. Jest inny super wózek, ale cena w ogóle nie do porównania :) Tautonia Primus - spacerówka + gondola do dokupienia. Sprawia wrażenie równie wygodnego dla dziecka, a do tego naprawdę fajnie się prowadzi :)

Gość zatroskana
mnie tez sie nie podobaja wozki z 3 kolkami. te z obrotowymi tez mi sienie wydaja dobre- musialy by miec funkcje blokowania, ale pewno caly czas mialbym zablokowane wiec po co mi obrotowe :D Chemical a Ty kiedy rodzisz? My mamy termin na koniec lipca.

Gość zatroskana
:) to faktycznie jeszcze troszke :D A ja sie teraz tak zastanawiam... jak dziecko bedzie miec 6-7 miesiecy to juz w gondolce nie specjalnie bedzie dobrze go wozic bo sie bedzie dzwigalo... jak zmienie na wersje spacerowa a to przypadnie na styczen- luty to bedzie jeszcze zimno (chyba ze zima bedzie taka jak w tym roku) a tu nei widze, zeby byla jakas oslonka na nozki... hmmm....

Ja mam Roana Maritę, jestem baaaardzo zadowolona :D teraz już jeździmy w spacerówce i jest super :D

Zatroskana=> a dlaczego nie wpadasz już na czerwcówki ???

Roan na forach zbiera bardzo dobre opinie (poszukajcie dobrze na tym linku co podala 100krocia bylo duzo o roanie) , widzialam u nas pare babeczek z tymi wozeczkami tyle ze do tego typu zniecheca mnie zupelnie ten koszyk druciany pod spodem - bylam swiadkiem jak kobiecie podjezdzajacej pod kraweznik wysypalo sie na zewnatrz to co wiozla wiec za to ma minus. ja osobiscie napalona jestem na JEDO BARTATINA cena ok 830zl przy kolach piankowych i 870 przy pompowanych :) dla mnie wozek ideal jesli idzie o funkcje i wage :)

Gość zatroskana
Sylwia :) obiecuje sie poprawic :D Aneczk1979 --> mnei tez sie podoba bartatina - wlasciwie podobne sa z tymi roanami :) A jak jestes zainteresowana kupnem to rzuc okiem tutaj, bo fajna promocja jest razem z fotelikiem nigdzie nie kupisz za ta cene :) http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=483

Zatroskana widzialam te oferte ale zdecydowalam sie na kupno u pewnego pana z allegro tyle ze odbierzemy osobiscie w warszawie i w cenie 1030zl (wersja z fotelikiem) bedzie tez folia przeciwdeszczowa i moskitiera :) no a co dla mnie najwazniejsze pan ma caly arsenal kolorow od reki i wszystko mozna samemu sprawdzic czy dziala nie ma zadrapan rozpruc etc. roznica praktycznie zerowa a i pewnosc bedzie :) co do bartatiny - obmacalam ;) ja mega dokladnie i to jedyny wozek ktory spelnil wsyzstkie moje oczekiwania i szczerze polecam, kilka dziewyczn z forum juz sie ode mnie nia zarazilo a 2 moje realne kolezanki tez tylko na ten wozek stawiaja (wersja paski i piankowe kola z gondola to tylko 11kg!!) zycze trafnych wozkowych decyzji :) pozdrawiam

Gość zatroskana
A ja bylam dzis na zwiadach i ogladalam kortine w sklepie :D Na wahaczach nie ma przekladanej raczki to chyba dwie rzeczy, ktore bym zmienic chciala. ale cala reszta super :D Bardzo miekki wbrew pozorom. Przykrycie od gondolki mozna zastosowac na wersje spacerowa. Hmm... Coraz barziej mi sie podoba :D

Gość zatroskana
:)

Gość zatroskana
to mzoe ktos ma??

Ja mam kortinę. Jestem z niej bardzo zadowolona. Duzy klasyczny wozek, nie musimy sie garbic, kiedy go prowadzimy, jest obszerny, wiec wygodny dla dziecka, jedyny mankament to glosno skladana budka. Polecam.

Gość zatroskana
dzieki mazowszanko :)