Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzudulina

nie chce sie juz dłuzej oszukiwac!jestem brzydka!!!

Polecane posty

Gość krówka maślanka
pomadka - ja rowniez mam problemy z kregoslupem...i juz mi lekarz oswiadczyl, ze po 40 r.ż. pojawia sie pierwsze poważne bóle..... no ale do 40-stki mi jeszcze daleko :):)

Gość czerwona pomadka
mi barrrrdo daleko :P

Gość brzydka dziewczyna
mam zaczac wymieniac? ja nie mam nic ladnego mam lordoze i sie garbie, mam nos dlugawy i z garbkiem, male oczy z sincami i opadajace powieki( jedna bardziej) mase blizn po tradziku i tradzk nadal, piersi AA, miedzy zebami przerwy, odstajace uszy, wystajce kosci miednicy, do tego powiekszona szyje takze nie mam pzerwy miedzy nia a twarza, jak opuszcze glowe, to chyba tarczyca chora

Gość krówka maślanka
brzydka dziewczyna --> gwarantuje Ci, ze jakbys pokazala swoja fotke napewno znalazlabym wiele pieknych rzeczy...poprostu musisz je zauwazyc

Gość brzydka dziewczyna
nie mam co ladnego wymienic serio

Gość czerwona pomadka
Trądzik należy leczyć... tymczasowo dobry makijaż :) i koniecznie przybrać na wadze i ćwiczyć aby sylwetka naprała ładnych kształtów uśmiech na buzi i już jest lepiej :)

Gość krówka maślanka
naprawde nie dostrzegasz w sobie niczego ladnego?

Gość brzydka dziewczyna
moze jedynie usta, one sa na szczescie normalne, kropla w morzu

Gość Maała
o tak, lordoza szyjna, lordoza lędźwiowa, skolioza, skręcony odcinek lędźwiowy, kyfoza (chyba). To jest chyba najgorsze, bo jakbym miała proste plecy to bym się nie wstydziła chodzić między ludźmi, i to nie takie proste "nie garbić" się. Nic nie pomaga. Miałam zabiegi na prądzie, masaże, ćwiczenia i nic. I co z tego, że mam ładne oczy i długie rzęsy, jak zasłonione dużymi, opadającymi z nosa okularami? :((( nie stać mnie na nowe oprawki, tym bardziej na kontakty (o ile mogłabym je nosić bo biorę antykoncepcję), a już usłyszałam szczerze od kolezanki z roku, co laski o mnie sądziły na podstawie mojego wyglądu i tych okularów :( co z tego, że parę osób mi mówi ze jestem atrakcyjna, jak sama czasem nie mogę się na siebie w lustrze patrzeć, najgorzej to w przymierzalni z lustrami ze wszystkich stron :/ buuu mam doła :(((((((

Gość czerwona pomadka
Właśnie zrobiłam kisiel wiśniowy, kto ma ochote ? :)

Gość Maała
kisiel tuczy ;)))))

Gość brzydka dziewczyna
serio?:)

Gość czerwona pomadka
nie :) nie tuczy

Gość brzydka dziewczyna
no to szkoda, lece popatrzec na cos ladnego;)

Gość Maała
a cukier w kisielu to co? :P

Gość czerwona pomadka
ladnego, tzn ? :D:D:D:D:D:D istnieją kisielki be cukru choć tak czy siak on tam jest... kisiel light ze słodzikiem :D tadan.... przecież w 100 gramach jakieś 60 kcal :)

Gość czerwona pomadka
Lepsze to jak jakiś batonik :) hyhyhy... lece spać, dobranoc moje Drogie Panie :) Jesteście piękne Całuje i życze wesołych, spokojnych i radosnych świąt :)

Gość p/o/p
Maała to zrob laserow korekcje wzroku :O

Gość Maała
heh, nad laserową myślałam parę lat temu, ale musiałam czekać najpierw do 20-21 roku życia... jak już osiągnęłam pożądany wiek to się okazało, że wada musi być zastana czyli się nie pogłębiać przez dwa lata, a mi wtedy akurat znowu poleciał wzrok :/ a potem się dowiedziałam że na takiej wadzie jak moja (-3,5 na lewe i -1,5 na prawe + astygmatyzm) podobno sie nie przeprowadza laseru bo za mała wada :((( a z soczewkami to różnie mówią, moja lekarka powiedziała że jak mam astygmatyzm, to gorzej bede widzieć niż w okularach, z kolei kumpela z takim samym ast. nosi kontakty i jest ok. Gdybym tylko miala kase tobym zaryzykowała :/ a operację to już rodzice musza sfinansować, tyle że co chwilę wymyślają coś żeby mnie przekonać ze nie mozna :/

Gość czerwona pomadka
Hej :) Jak się masz ?

Gość Maała
aktualnie dołek z powodu włosów :P