Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona22.

Wiosenne przesilenie

Polecane posty

Gość zmeczona22.

Mam juz dosyc.Od dwoch tygodni czuje sie strasznie zmeczona.Nie mam sily na nic.Najchetniej lezalabym ciagle w lozku, nawet nie chce mi sie wychodzic z domu, a gdy juz wyjde to meczy mnie nawet krotki spacer.Pewnie powiecie mi, ze to lenistwo czy cos w tym rodzaju, ale tak nie jest.Chcialabym cos robic, bo na brak obowiazkow nie narzekam ale niestety nie umiem.Czytalam gdzies, ze ruch na swiezym powietrzu dobrze robi ale u mnie jest jeszcze gorzej.Prawdopodobnie to wiosenne przesilenie, sporo sie o tym mowi, choc jakos nie chce mi sie w to wierzyc.Mam juz dosyc tego samopoczucia.Czy ktos tez tak ma? Moze sa jakies preparaty, ktore wzmacniaja organizm?

Gość O czym tu mowa
a Ty nie masz depresji???

Gość zmeczona22.
Nie zastanawialam sie nad tym.Mam nadzieje, ze nie mam

ja tez jestem oslabiona od kad sie zrobilo cieplej ciagle bym tylko spala i spala na szczescie jeszcze z miesiac takiego samopoczucia i bedzie ok :) zawsze tak mam , wiec wiem :) pozdrawiam

Gość zmeczona22.
Naughty ja jeszcze nigdy tak nie mialam.Czuje sie okropnie i boje sie, ze ten stan mi nie minie.

Gość jezeli to depreacha
to może nie minąc,wręcz przeciwnie

Gość zmeczona22.
myslalam, ze depresja wiaze sie tez ze zlym samopoczuciem psychicznym, ze to cos duzo powazniejszego.A ja chcialabym sie czuc lepeij fizycznie, ale nie wiem jak to zrobic.To fakt, ze to moje zmeczenie odbija sie tez na moim humorze :(

Gość Na humorze
i na psychoce też,tylko nie wiem co było pierwsze???może chłopak Cię rzucił????

Gość zmeczona22.
Wszystko u mnie w porzadku, mam kochajacego chlopaka i dotychczas zadnych problemow, ktore by mogly byc powodem tego stanu.

Gość zmeczona22.
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość zmeczona22.
Chyba wiekszosc z was czuje sie swietnie - zazdroszcze! :(

Gość zmeczona22.

ja sie czuje cudownie... szczegolnie jak sloneczko swieci i lekko przygrzewa.... tego mi bylo brak.... za to zimno i ponure dni dzialaja na mnie beznadziejnie!!!!

Gość zmeczona22.
parura zazdroszcze ci! Ja tez zawsze po zimie czulam sie swietnie, pierwszy raz dopadlo mnie cos takiego.

moze zrob cos co ci sprawi ogromna przyjemnosc... dla ciala duszy i umyslu!!! ja znam sposob zeby czuc sie super... oto on - ide do sklepu i kupuje sobie cos nowego... obojetnie co by to bylo byle by ci sie bardzo podobalo np bluzeczka... biore prysznic ubieram sie maluje jak najpiekniej potrafie czesze zeby mi jak najladniej bylo... perfumuje ulubonymi perfumkami ... i spotykam sie ze znajomymi lub chlopakiem... naprawde pomaga

no chyba ze to cos naprawde powaznego... typu depresja... tutaj to tylko lekarz pomoze

Gość zmeczona22.
No wlasnie dzisiaj kupilam sobie nowa bluzeczke, a wieczorem spotykam sie moim chlopakiem po tygodniowej rozlace i mam nadzieje, ze chociaz na troche poprawi sie to moje samopoczucie.Dziekuje parura za rade, dzisiaj wybrobuje na sobie te zabiegi.

Gość zmeczona22.
Nie sadze ze to depresja.W tym wypadku to chyba najpierw powinno pojawic sie zle samopoczucie psychiczne, uczucie smutku i przygnebienia a potem dopiero fizyczne oslabienie.

Gość tez tak mam 2 tygodnie
resztkami sił sprzątnęłam dom na swieta - bezsilna jestem zupełnie, kazde zadanie wymaga ode mnie dużego wysiłku fizycznego depresji nie mam bo wesoło patrzę na domowników, figle z mężem mi w głowie ale siły 0 :(

Gość dobre rady
1)taniec 2)ginbastyka 3)pływanie 4)sport miłosny w SADzie i będzie po SADzie