Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczaca dwudziecha

czy to normalne ryczec za bylym juz 2 rok?

Polecane posty

Gość ryczaca dwudziecha

doslownie mowiac...

Gość jasko---wedrowniczek
jezeli go naprawde kochalas to mysle ze tak

Gość ryczaca dwudziecha
a kiedy to minie? i czy minie?

Gość jasko---wedrowniczek
nie wiem. moze zacznij patrzec na innych facetow

Gość ryczaca dwudziecha
to juz przestaje byc smieszne:( przegralam dwa lata i zanosi sie ze beda 3

Gość osole mio
nie minie ja moze nie rycze bo juz wszytsko wyryczałam ale czesto mysle i wspominam,nawet teraz gdy pisze cos mnie cisnie w dołku a minęlo juz prawie 7 lat mam męża i dziecko...ale o nim mysle

Gość azibela
Ja wspominam juz 16 lat.Tez mam dzieci i meza ale o tamtym nie moge zapomniec

Gość ryczaca dwudziecha
wescie mnie nie straszcie, nie uloze sobie juz zycia bo ciagle kocham tamtego boze:(a mam tylko 25 lat i od 2 lat wiedne:( nie chce poznawac kogos i nadal myslec o bylym bo to bez sensu

Gość do dwudziechy
Moze i normalne zwlaszcza jesli to byl jedyny zyczliwy Ci ktoś....tez tak miałam, z tym, ze ja rozpaczałam za kimś, kto nawet się bylym nie zdążył stać. Przelom nastapil, gdy zdalam sobie sprawę, ile mnie kosztolwala ta znajomość i powiem Ci, że jest to teraz dla mnie jedna z niewielu tak dalekich mi osób. Facet byl totalnie nieodpowiedzialny, potem nawet próbowal ponownie nawiązać kontakt, ale ja już nie chciałam. Mam taki uraz, że jak przechodzę w okolicy jego pracy, to boję się, zeby go nie spotkać, bo dla mnie jest zadufanym kretynem, ktory nie dostal nigdy po d... i który zawsze musi mieć rację. Zawieraj nowe znajomości a za nim jzu nie rozpaczaj - ja uswiadomilam sobie jaki jest tamtem naprawdę, może Ty tez uswiadomisz sobie wady tego goscia. Pozdrawiam🌻

Gość ryczaca dwudziecha
ja nie wiem , inni sa ze soba 10 lat, rozstaja sie i zyja dalej a ja nie potrafie, nie potrafie, nie potrafie tak byl mi zyzczliwy, potem tylko wyszlo szydlo z wora, olal mnie i tyle, po 3 latach zwiazku a teraz ma inna a ja rycze

jak najbardzej normalne ja 1,5 roku zmarnowalam, przestalam ryczec, teraz to jest raczej ciche poplakiwanie od swieta, ale mysli w glowie tysiace...

Gość Klementyna32
Ja myślę o nim już 6 lat po rozstaniu. To mija i znów wraca, bez końca. Pewnie dlatego, że nie poznałam nikogo innego, kto by go przyćmił :(

Gość ryczaca dwudziecha
to okropne co mowicie. Znam siebie, jak kocham to mocno , bardzo mocno. ja tez bede zapewne wiele lat cierpiala i juz nie uloze sobie zycia. Nie potrafie go wyrzucic z glowy, kazdy facet wydaje mi sie nijaki!!!!! Swieta do dupy:(

Gość dziąsło wiewiórki
kochana oni się nie wydają....oni w większości tacy są....:o a jak się nadymają jak jadą rano do pracy w tych samochodach posprowadzanych z Niemiec ..:o poczytaj sobie topik o szpilkach w panterkę to może Ci trochę przejdzie...:)... (polecam zwlaszcza BALERINY - drapieżne kociaki! ;) )

Gość ryczaca dwudziecha
a gdzie ten topic?

Gość dziąsło wiewiórki
oni się wszyscy do d...y nadają albo i do tego nie...:o

Gość daktylka
nie.. bo jak nie mial kasy to nie byłas nim zaintersowana ty nie płaczesz za nim ty sie zalisz nad soba zes sama a inne kogos maja.. tu nie chodzi o miłosc o o twe ego, ze ma go inna, ze ciebie nie chce..