Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa waszych uczuc

jak bardzo boli zdrada?

Polecane posty

Gość w skali 1-10 boli na 38
:o co to za pytanie???

Gość boli baaaaaaardzo

Gość nieziemsko
obyś sie nigdy nie dowiedziała o zdradzie, bo gorszy od zdrady jest moment jej odkrycia...

Gość ergt
jeśli od 1 do 10 to ja daję 12

Gość ergt
ja Ci życzę, abyś nigdy nie musiała jej przeżywać

Gość biedroneczka27
no wlasnie jestem ciekawa.ja jestem po drugiej stronie....spotykam sie z kims, kto zdradza swoja dziewczyne,ale za nic w swiecie nie umiem sobie wyobrazic jak to jest....jak to sie zaczelo,nie wiedzialam ,ze jest z kims,do teraz utrzymuje,ze jest sam,tylko ja podejrzewalam to,a jego znajomy to potwierdzil...

Gość Orbit
Zależy od tego, jak/czy kochasz osobę, która zdradziła.

Gość wydrapałabym oczy suce którą
posuwa na boku MÓJ facet. najpierw jej, potem jemu.. jeśli ty jesteś osobą z którą on zdradza swoją kobietę to życzę ci aby ciebie zdradzano - abyś poczuła właśnie jak to boli

Gość ergt
wyobraź sobie,że nagle umiera osoba, którą kochasz umiera Wasz związek umiersz Ty i czujesz w tej chwili, kiedy to odkrywasz,że przegrałaś życie i nie masz ochoty dalej żyć, bo nie widzisz sensu bo nagle świat wali Ci się na głwę mam dalej pisać??? już umiesz sobie wyobrazić ten ból?

Gość biedroneczka27
no co suce, z ktora on zdradza,to on zaczal,on nawet minuty sie nie zastanawial zeby to zrobic.i nie moge powiedziec ,ze to pod wplywem alkoholu,ale potem byl kolejny raz,jak sie umawial,byl swiadomy tego po co idzie. najgorsze ,ze nie mam poczucia winy,bo ja jestem wolna,przexciez to on robi cos zlego nie ja.widocznie w ich zwiazku nie jest tak dobrze,skoro idzie do innej...i o ironia,mam ostatnio "szczescie" tylko do takich,jakos czepiaja mnie sie tylko tacy,ale u dwoch pozostalych od razu wiedzialam ,ze sa zajeci i sie w to nie mieszalam.a w tym przypadku co jest teraz, hmmm no coz,moze to byc tylko dla mnie zabawa i nic wiecej. dziewczyny spojrzcie prawdzie w oczy; prawie wszyscy faceci to skur****, oni nie maja zadnych skrupolow do zdradzania, jak moj kolega mowi, to robie wszyscy faceci,bo taka ich natura,dlatego ja nawet nie chce sie z zadnych zwiazywac

Gość ergt
dodam jeszcze,że spada poczucie wartości jako kobiety bierzesz leki uspokajające lądujesz w szpitalu, bo długotrwały stres niszy Twoje zdrowie a potem szukasz ucieczki w pracy, w alkoholu dochodzisz do wniosku,że jednak to nie jest koniec świata, więc zaczynasz walczyc o siebie i maszerujesz na terapię wejdź na sposoby zdradzonych żon zobaczysz jakie emocje szarpią i nie wiadomo co z nimi zrobic jedno jest pewne należy się ich pozbyć, bo inaczej Cię zniszczą a ktos mówi,że to tylko skok w bok to chyba żeby sie rozgrzeszyc dobrej nocy

Gość pusto
ergt - ja nie muszę sobie tego wyobrażać. ja to właśnie odczuwam...:(

Gość ergt
jeśli robią to prawie wszyscy, to masz duże szanse, że sama tego doświadczysz niestety

Gość ergt
a ja bałam sie tego przez całe moje małżeństwo i stało się i jestem sama z wyboruczasami sie zastanawiam, co bardziej boli śmierć , czy zdrada i tu strata bliskiej osoby i tu ale w pierwszym przypadku nie czujesz poniżenia i wielu innych...

Gość pusto
ale jeśli kogoś kochasz i z dnia na dzień,z minuty na minutę go tracisz?to boli niemiłosiernie :(

sorry ale ja nie mam z tym nic wspolnego,bo ja nie mam zadnych zobowiazan stracilam wiare w jakichkolwiek facetow i dlatego najlepiej bedzie jak sie z nikim nie bede wiazala tez myslalabym pewnie zle o tej z ktora zdradza mnie moj chlopak, ale skoro on nawet nie ma najmniejszych wyrzutow sumienia...?jezeli on nawet o tym przez chwile nie mysli co robi, to ja mam to robic?

nie chce sie wiazac:( juz wiem jak boli, dziekiw am..to straszne

Gość ergt
pusto wejdź na sposoby tam sie kobiety wspierają, bo wszystkie to przeżyły czasami rozumieją się bez słów

Gość pusto
gdzie?

Gość doudou
Zapewne zdradzona kobieta ma największą ochotę "wydrapać oczy suce" i jest to do pewnego stopnia zrozumiałe, ale obiektywnie patrząc - nielogiczne. Jeśli facet jest szmatą bez honoru, to zdradzi - nie z tą, to z inną. :o

Gość ergt
biedronko rób jak uważasz i uważaj jak robisz nie będę Cię ostrzegać, umoralniać, tłumaczyć, Ty sama powinnas w sobie mieć to co mądrze mówi Ci, co możesz robic, a czego powinnas unikać dla własnego dobra pozdrawiam

Gość ergt
Sposoby zdradzanych żon topik jest w polecanych mam nadzieję,że nie pomyliłam nazwy

pusto: to widocznie facet nie byl niczego warty i najlepiej go wlasnie tak traktowac. kiedys myslalam ,ze jak bede w zwiazku,to na zasadzie zaufania, bedize mogl robic co chce,np isc na dyskoteke.ale teraz wiem,po co wlasciwie on tam idzie,szuka wlasnie okazji do zdrady, nie potanczyc-bo on przeciez nie tanczy...facet nie przepusci zadnej okazji i to na przyklad ze razem mieszkacie tez nie znaczy,ze masz wszystko pod kontrola. ten \"moj\" wlasnie mieszka z dziewczyna, dlatego wlasnie tak szybko sie zorientowalam ,ze cos tu nie tak,bo \"znikal\" nad ranem...

Gość pusto
ale mnie mąż nie zrdadził... Ten na górze zabrał mi moją miłość... a miał całe życie przed sobą... :( nie będę tu się wypłakiwać. po prostu NIKOMU nie życzę zaznać takiego bólu :( dobranoc

Gość a mnie nikt nie zdradzi
no jestem ta beznadziejnym frajerem i aspołecznym debilem że żadna dziewczyna nie bedzie chciała nawet na mnie splunąć

Gość ergt
biedrona bierzesz udział w zdradzie i jesteś zdradzana wiesz o tym