Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniulkaaa

kolczyk w pępku, ale ...

Polecane posty

witam, chcialabym przed latem zrobic sobie kolczyk w pępku ale jestem bardzo szczupła i mam płaski brzuch... czy w zwiazku z tym nie bedzie problemu by \"złapac\" skóre na przy pępku i przekłuc ?? prosze o opinie szczuplutkich dziewczyn ... pozdr.

Nic sie nie martw jak pujdziesz do specjalisty to on da sobie rade. Ale moglas wczesniej o tym pomyslec bo kolczyk w pepku dosc dlugo sie goi. Ja sobie zrobilam w grudniu a nadal czasami mi ropieje.

mi kosmetyczka powiedziala ze mi sie ladnie rany goją bo wczesniej mialam w nosie i po tygodniu zagoił mi sie ranka... takze mam nadzieje ze w pępku tez nie bedzie problemu :)

Ale na prawde w pepku jest masakra. Co rozmawiam z jakas dziewczyna na ten temat miala z tym taki sam problem. Przez pierwszy miesiac wszystko ladnie sie goi a pozniej znowu zaczyna sie paprac. Ale tego az tak nie widac. Ale nie rob u kosmetyczki tylko w jakims profesjonalnym studiu.

ok, moja kolezanka kilka dni temu robila u kosmetyczki i krzywo ma :/ jest strasznie zła bo zaplacila z kolczykiem 150 zł.... a Ty ile placilas i w jakim miescie robiłas ??

Gość riiibaa
ja robilam rok temu w inowroclawiu u kosmetyczki z kolczykiem stowka :)