Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi - dzięki serdeczni

możliwa ciąża

Polecane posty

Gość pomóżcie mi - dzięki serdeczni

hej.... kochałam się z facetem w momencie gdy już spóźniał mi się okres.. zaliczyliśmy wpadke... czy można wtedy zajść w ciążę? teraz okres spóźnia mi się już miesiąc... niecały miesiąc temy miałam małe krwawienie takie minimalne jeden raz... teraz brzuch mnie boli podobnie jak na okres... jednak mam strasznie drażliwe piersi szczególnie sutki.. i momentami brzuch mnie boli jak na jakiś wyrostek.. i do tego kręgosłup zaczął nawalać... :( ehhh.. czy wiecie coś o takich dziwnych doległościach?

polecam badanie krwi BETA hCG: bedziesz na 100% wiedziala czy to ciaza czy nie... Jak NIE: wizyta u ginekologa w celu ustalenia przyczyny spozniania sie okresu:) Powodzenia i pozdrawiam:)

Gość idz zrob sobe test ciazowy
a nie domysly bedziesz snula na forum. skad sie biora takie inteligentne dziewczyny? mozesz miec wahania hormonow i dlatego bola cie sutki

Gość test najlepszy

Gość QWARCE
NO WSPÓŁCZUCIA, JA MIAŁAM TAK SAMO-A DZIEN PÓŹNIEJ LEZAŁAM NA SALI OPERACYJNEJ, WYCINALI MI TORBIELE...:| A BYŁO TAKIE PIĘKNE LATO..:(

Gość jakie torbiele

słuchajcie!! ja mam podobnie... i proszę o radę.. badania zrobię dopiero po świętach a chcę wiedzieć chociaż trochę już teraz :( ostatnim razem zamiast okresu miałam tylko plamienie dwudniowe.. przedtem nie zaliczyliśmy wpadki... dopiero potem... i nie wiem czy mogłam zajść w ciążę.. teraz od ostatniego plamienia minął miesiąc.. jeżeli to nei był okres to spóźnia mi się juz miesiąc... a piersi strasznie mnie bolą...!! i to trwa właśnie już miesiąc... i podbrzusze... a jeżeli chodzi o krzyż to też mnei boli ale ja sądzę że to od ciągłej pracy przy kompie... myślicie ze to moze byc ciaza??

Dlaczego nie zrobicie testu ciążowego? Apteki są chyba dzisiaj normalnie czynne? Takie objawy mogą być dosłownie na wszystko. U mnie wskazywały na owulację.

Gość rety rety
ale dlaczego kochacie sie bez zabezpieczenia???? a potem macie straszne schizy czy wpadłyscie czy nie:( no ja nie rozumiem , po to mamy tyle srodków zeby sie nie stresowac... a swoją drogą miesiąc spoznieia przy mozliwej wpadce a wy sie pytacie czy moze to ciąza???? ja juz bym po tygodniu zrobiła test!!!!