Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna......

Czy będzie nietaktem gdy wejdę z synkiem do męskiej szatni?

Polecane posty

Gość Joanna......

Gość Joanna......
a czy 7 latka wypada brać do damskiej??

szwagierka z synem 5 letnim wchodiz do damskiej szatni... ale jak moj z nim idzie na basen, to juz do meskiej...

Gość 7latek to już się sam przebier
przebierze bez przesady..

Gość do wesolutkiej
w szatni damskiej powinny być tylko kobiety

No nie... Jak on ma 7 lat, to chyba sobie poradzi, bez przesady:o Albo niech z ojcem idzie. Najpierw ktos przyprowadza dzieciaka już samodzielnego jak noworodka do szatni a potem się burzą ludzie na forum, że w szatni nie obowiązuje strój wieczorowy i ludzie bez majtek chodzą. Szatnia na basenie czy siłowni to jest miejsce, gdzie się myją i przebieraja ludzie. Więc są bez ubrań. Jeżeli Ci nie przeszkadza to, że Twój syn się napatrzy, bo z tym bywa różnie, albo boisz się, ze dozna szoku, to niech idzie do męskiej. Ale ja bym do męskiej szatni nie wchodziła i tyle. Nie każdy musi sobie tego życzyć. Pomyśl, jak bys się czuła, jakby z córką 7letnia tatus przyszedł do damskiej szatni i czy by Ci było raźno:)

Gość Facet 31lat
nie mam nic przeciwko kobiecie w męskiej szatni......:)

Gość bywalec1
Idź do męskiej, faceci nie są tacy wstydliwi. Pamiętam taką sytuację: Wraz z kilkoma kolegami bierzemy prysznic po basenie; oczywiście na golasa. Wtem wchodzi kobieta z małym synkiem. Zmieszała się trochę na nasz widok. A my nic, pełen luz. Więc ona myje tego chłopaczka udając, że nas nie widzi. Jakiś starszy gość (był w gaciach) nas zrugał: "Panowie! Kobieta weszłą, prysłonilibyście sie!" Na to ta babka do niego: "Nie kobieta, proszę pana, tylko mama!" Nieźle wybrnęła z sytuacji, co?

Na basenie w Biłgoraju często zdarza się że kobiety wchodzą do męskiej szatni i nie mam nic przeciwko temu,rozumiem że moze dla wielu z nich wchodzenie z paroeltnim synem do szatni damskiej mogłoby być niezręczne

Gość Joanna......
a jak wejde tam sama?

Gość nie no 7 latek
Jejku przecież to już "duży chłopak" ... Jak ja miałem tyle lat sam wchodziłem do szatni męskiej i się przebierałem :) Mama czekała przed nią :) Nie rób z dziecka maminsynka i lalusia !!!

a co mnie to obchodzi gdzie w jakiej szatni i kto powinien byc, ja nie chodze na basen do szatni... najzwyczajniej plywac nie umiem i patzre sie tylko... wiec pomaranczo nie krzycz, bo sie udlawisz...

Gość bywalec1
Nawet gdyby tak było jak pisze deska - no to co? Faceci są znacznie bardziej szczodrzy i nie będą skąpić swoich wdzięków. Więc połączysz przyjemne z pożytecznym. Ale jeśli naprawdę chodzi tylko o pomoc synkowi - też nie ma problemu. A 7-latek jest jeszcze za mały by docenić uroki damskiej szatni. :D

Gość a ja jestem facetem
Łatwo mówić, że nie przeszkadzłoby, żeby w szatni męskiej byłą kobieta. Ale ja bym się chyba wstydził.

Gość a ja wam powiem
mozesz smialo wejsc! Przeciez to nic strasznego, ja bylam na basenie z moim synkiem ----6 lat i nic sie nie stalo!! odwaznie wchodz!

Gość wera........
ja bym weszła

Gość marych spoko
Kobietom nie wolno wchodzic ani do meskiej ubikacji ani szatni ani do zadnego miejsca przeznaczonego dla jednej plci i nie jest wytlumaczeniem ze z synkiem.My nie wchodzimy do miejsc przeznaczonych tylko dla was,wiec i wy nas tez uszanujcie.Raz czy dwa spotkalem kobiete w meskiej toalecie-bylem bardzo zly i gdyby sama nie wyszla to chyba bym jej cos powiedzial...

Gość chyba zartujesz
w wieku 7 lat to juz bylem w pelni uswiadomiony ale mnie nikt do damskiej szatni nie zabral :( :(

Gość Anna z Konina
Chyba lepiej wejsć do męskiej z synkiem niz żeńskiej, kobiety są pruderyjne i wstydliwe:o

Gość majster
no... a z facetami nie trzeba sie liczyc przeciez

Gość bywalec1
Ja też jestem za koedukacyjnymi szatniami. Tylko że tego nie akceptuje wiekszość kobiet i mniejszość facetów. Jeszcze jedna moja przygoda w tym względzie: W klubie, gdzie trenowalem sztnia męska była właśnie w remoncie więc wszyscy korzystali z damskiej; oczywiście na zmianę kobiety/faceci. Skończyliśmy z kolegą trening i musieliśmy poczekać bo przebierała się grupa studentek Akademii Medycznej, która miała WF. Gdy wyszły wzięliśmy prysznic i wycieraliśmy się gdy do przebieralni wparowały 2 spóźnialskie studentki. Nie speszyły się na widok 2 golasów; powiedziały grzecznie "dzień dobry", rozebrały się (niestety tylko do bielizny), ubrały dresy i pobiegły na swoje zajęcia. My też się nie speszyliśmy - w końcu to przyszłe lekarki. :)