dzeminka 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Właśnie.. Urosły wam piersi po Yasminelle? :> Bo przyznam że mam malutki biust i bardzo mi zależy, żeby się powiększył choć trochę. Jeśli urosły to o ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asieq Napisano Maj 23, 2007 oj urosly..tzn biust zrobil sie pelniejszy, najbardziej " urosl ' przy trzecim opakowaniu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z 1001 nocy Napisano Maj 23, 2007 wiesz..z tym biustem to nie ma zasady..wszystko zalezy o oganizmu..jednym rosnie innym nie..ja dzis 2 tabletke bede brala takze nie odpowiem ci jak to u mnie jest oki co :P pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amelia81 Napisano Maj 23, 2007 przyznam się, że też liczyłam, że tabletki coś zdziałają w tych sprawach...a tu nawet nic nie drgnęło!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochana bez pamięci 0 Napisano Maj 24, 2007 ja mam akby palniejsze ale nie wiem czy to nie po poprzednich tabletkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach