Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....kamilka

moj chlopak zaginal po imprezie

Polecane posty

Gość bohater ostatniej imprezy
normanleni.. podziwiam mistrza :D

Gość uczcijmy go minutą ciszy

kamilka postaraj sie nie strasowac, wiem ze ciezko, no ale to dla dzidzi :) A temu dupkowi przytrzyj nosa, bo az sie przyslowiowy noz w kieszeni otwiera... Nie wiem jak mozna tak traktowac kobiete,a juz zupelnie nie zrozumiem jak mozna tak traktowac kobiete w ciazy. Trzymaj sie i badz dzielna.

Gość usmiechnieta
pewnie ze sie zle skonczy jezeli z nim zostaniesz. a piszesz tak ajkbys tylko czekala az on przeprosi i obieca ze juz nigdy. ale jestem pewna ze to beda puste slowa. zeby taki facet cos zrozumial i zmienil musi go spotkac w zyciu tragedia.

Gość ......kamilka
nie czekam na jego przeprosiny, jest mi cholernie przykro po prostu, czuje zal, smutek, zawiodl mnie na calej lini i wiem ze bedzie tak dalej robic wiec nie ma sensu. Ale nie jestem z kamienia wiec chyba mam prawo czuc co czuje.

Gość Solidarna......
Zrob z nim porzadek raz a porzadnie , bo przegial i to konkretnie! Ciekawe jak by sie pseudo tatus poczul , gdyby Olenka na swiat zdecydowala przyjsc gdy od alkoholowe tango odpierdalal!

Gość dziewczyna z wenus
nie bede mowic bys sie nie przejmowala bo to tak nie da sie. jesli to jego chata to wyprowadz sie jak wasza spakoj mu walizy jak dziewczyny pisaly i odpocznij sobie od niego, nie odbieraj telefonow.. niech se chleje i robi co chce ale daj mu do zrozumienia ze ciebie stracil na zawsze, jak sie przejmie i bedzie robil wszystko bys do niego wrocila to oznaka ze chce to naprawic i mu zalerzy na tobie a jak nie bedzie sie staral albo malutko to go olej.. widzisz jak ja z moim sie pokluce to on zawsze 1 sie do mnie odzywa i zalagadza sytuacje ...!

NIEWIEM NIEWIEM:( lipa na maksa... kretyn krety i jeszcze raz kretyn... weź zaje** mu bombe jak przyjdzie i odjedz

Gość co za prowokatorka
kiepska to prowokacja, ktoraz z kolei tej autorki topiku.ze tez ludzie daja sie na to nabrac

Gość co za prowokatorka
któraś-mialo być

Gość HAHAHAH
super bajka ale na serial tasiemcowy by sie nadała.....

Gość Lucjush
Jako doswiadczony i znajacy zycie facet, radze rowniez zaginac, i nie dawac znaku zycia . ewentualnie odezwij sie do niego w pozwie o alimenty, a jako samotna matka przynajmniej dostaniesz od panstwa pare groszy... i ciesz sie, ze poznalas go teraz, a nie po slubie, gdy juz ciezko jest wszystko odkrecic 3-maj sie