Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....kamilka

moj chlopak zaginal po imprezie

Polecane posty

Gość Solidarna ....
A swoja droga , sorry - dupek jeden ! Musialam to napisac ;) Latwiej Ci bedzie z jednym dzieckiem niz z dwoma....i to mlodsze dopiero za kilkanascie lat bedzie imprezowac ;)

Gość ....kamilka
solidarna - wywolalas u mnie usmiech z tymi dzieciakami, naprawde dobre. Dzwonilismy wczoraj do kumpli z ktorymi byl na imprezce ale nie mielismy numerow do wszystkich. Nie pozostaje mi nic innego jak czekac czy zjawi sie dzisiaj czy nie.

Gość trzymaj się kobieto
wszystko się wyjaśni i wesołych świąt życzę:)

Gość Solidarna ....
Kamilka - ciesze sie , ze sie usmiechnelas.... w ktorym jestes miesiacu ? .....masz walek w domu ...? hi hi hi

Gość ....kamilka
jestem juz w 8 miesiacu, to dziewczynka Olunia bedzie miala na imie, kopie mnie non stop to chyba znaczy ze wszystko w porzadku jest, silna kobieta bedzie, nie jedno ze mna przeszla, i teraz znowu musi ze mna cierpiec.

Gość usmiechnieta
trzymaj sie i nie planuj na razie nic, rozstania, ani wybaczenia. poczekaj az sprawa sie wyjasni.

Gość Solidarna ....
Sprobuj sie uspokoic , moze zadzwon po kolezanke czy mame.... Wygadaj sie...Kup walek jak nie masz ;)

Gość ......kamilka
zadzwonil, tak jak myslalam zapil i uwaza ze nic zlego nie zrobil, ze mial prawo sie rozerwac, zmilujcie sie nade mna co za debil, jak uslyszal ze jestem zla to odlozyl sluchawke, czujecie to??? obrazil sie!!!! nawet nie wiem co napisac bo brakuje mi slow, nie moge uwierzyc w to jak sie zachowal

Gość ......kamilka
nawet nie wiem czy przyjezdza do domu dzisiaj czy nie

Gość chyba nie masz zludzen co
A ja moge uwierzyc. Ciebie to dziwi? Przeciez juz przedtem to robil. Chyba nie masz zludzden co do jego dojrzalosci i odpowiedzialnosci, co?

Gość ......kamilka
nie mam

Gość kruszynka_21
kamilka---> nic mu nie pisz. Poczekaj az sam zrozumie swoj blad i przyjdzie do Ciebie. Klotnie nie maja sensu. Chlopak ochlonie i dotrze do niego co zrobil.

Gość ......kamilka
raczej pojdzie chlac kolejny dzien, fajnie mi swieta spieprzyl

Gość uwazaj bo
uwazaj bo może ci zepsuć nie tylko święta ale całe życie!!!

Gość dziewczyna z wenus
biedna... :( beznadziejny facet i to ma byc ojciec?? moj tata tez mial takie maratony, chodzilysmy i szukalysmy go, a tydz nawet potrafil nie byc w domu..zmienil sie na szczescie :))) aletylko dlatego ze zmienil kumpli

Gość .......kamilka
wlasnie jestem po rozmowie z nim, powiedzial ze bedzie dopiero wieczorem, ze nie ma ochoty ze mna rozmawiac bo mu brecze, powiedzial ze zle trafilam bo on nie da sie spantoflic. Nie moglam uwierzyc w to co mowi, zatkalo mnie na maksa, nie wiedzialam co mu odpowiedziec.

Gość uwazaj bo
słuchaj UWAżNIE CO MóWI I WYCIąGNIJ WNIOSKI !!! A dziecko kopie teraz tak mocno nie dlatego ze silne, tylko z powodu stresu jaki funduje mu tatuś...:(

Gość usmiechnieta
ja Ci nie radze. absolutnie nie chce brac odpowiedzialnosci za Twoja decyzje. zrobisz jak uwazasz. ja bym go spakowala i zostawila torbe przed drzwiami. chyba ze mieszkacie u niega, wtedy ja bym sie spakowala i jechala do domu. kazdy moze popelnic blad. ale o tmy trzeba rozmawiac i osoba ktora blad popelnia musi to rozumiec i zalowac, jesli tak nie ejst nie ma sensu marnowac sobie z taka osoba zycia.

Matko przeczytałam to wszytsko ... jestes w szoku:O Boze z moim charakterem ... tak bym mu zaje**** żeby nie wstał matko... kja mojego Misia to wytresowałam hehe żrtuje.. ale jakos nie wychodzi z kolegami... niewiem Kamila nie martw sie boże co ja gadam gdyby mi takie coś moj chlop powiedział to bym zwariowała w domu .... nieodpowiedzialny frajer... jak niechciał sie zpantoflić to na cholere jasną sie wiązał z Tobą?? a na cholere chciał dziecka jak nie może odbarzyć ciebie opieką a co dopiero dziecko? do dziecka tez sie bedzie tak odnosil... z pantoflować .. Pedał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? Tobie teraz potrzebna opieka ... zachował sie jak gówniarz nie warto... Kamila z nim być ...

Gość matka_i nie tylko
Póki możesz zorganizować sobie życie inaczej -uciekaj bo za 10 lat będzie jeszcze gorzej. Moze z czasem zrozumie co jest ważne w życiu i dojrzeje, ale na pewno nie wtedy jeżeli będziesz tolerowała jego wybryki. Mężczyźni tacy są ze na ile im pozwolisz tyle będą wykorzystywać na maksa lub jeszcze wiecej (to znam z doświadczenia). Znam faceta co mial 2 żony dla jednej był taki cos jak Twój , a druga tak go wytresowała, że chodził jak zegarek. Ja w to wręcz nie wierzylam bo wiedziałam jak sie zachowywał przy poprzedniej. Trzymam kciuki za Twoja dobrą decyzje - dobrą dla Ciebie i dziecka.

Gość Solidarna.....
Hallo Wyslij go na jakis zjazd Palantow a Ty o brzuszku mysl i sobie. On o Tobie nie mysli , wiec musisz sama to robic! Mial prawo imprezowac? A Ty w 8 miesiacu ciazy ? A Ty do czego masz prawo ? Do czekania na jasnie pana i martwienia sie??? Soorrryy ...mac ! Kamilka ! Zrob no dzieciaku porzadek z nim i z Twoim zyciem , bo jak nie to nie raz bedziesz plakac! A teraz pakuj sie i do kolezanki albo do mamy marsz!

co za porażka.. i taki facet ma być ojcem.. on jeszcze mamusi potrzebuje... nawet nie potrafi zaopiekować się własną kobietą, która w dodatku nosi jego dziecjo. total porażka.. uciekaj dziewczyno od niego, nie warto...

Gość .....kamilka
hej dopiero teraz sie na tyle uspokoilam ze moge pisac. Niestety nie wrocil do domu, obiecal ze wroci ale go nie ma, pije w knajpie z kolegami, tyle wiem. Ma mnie w dupie, mnie i dziecko.

nie badz glupia i go olej! na Twoim miejscu wynioslabym sie do rodzicow tak szybko, zeby on jak wroci zastal puste mieszkanie...No normalnie cham prostak i w ogole ^$#$^%$@%

Gość panika...
A ty się nie denerwuj tylko spokojnie kładź się spać. Nic się nie matrw, Twoja kolej jeszcze przyjdzie a wtedy Ty mu pokażesz kto tu rządzi i jak człowiek się czuje w takiej sytuacji. Trzymaj sie i nie zawracaj sobie gitary myśleniem o tym popaprańcu. I broń cię Panie Boże nie denerwuj się bo dziecko będzie nerwowe (wrzeszczące). ps.Ja tez brzuchata

Gość marna PROWOKACJAAAAA
ech dzieci dzieci...nuda w czasie przerwy swiatecznej, co nie ?

Gość hvors
"mój chłopak zaginął po imprezie" a mój zginął po imprezie... :(

Gość .......kamilka
dzwonil do mnie pijany, powiedzial ze nie wraca ja mu na to ze w takim razie ja odchodze od niego a on ze ok jak chce. Boze jak mozna traktowac kogos w ten sposob? Jak mozna tak wszystko latwo skreslic? Nie wiem jak sie uspokoic, boje sie ze to sie zle skonczy.