Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asikss

fluid na wesele

Polecane posty

Gość asikss

Hej Dziewczyny.Wybieram sie niedlugo na wesele i mam problem ze znalezieniem dobrego fliuidu za rozsadna cene(tak do 60zl).Mam cere mieszana z miejscowymi zaczerwieniami i plamkami (naczynka,piegi,male przebarwienia).Ma moze ktoras z Was jakis pomysl?Wiem,ze nie ma fluidu cud ktory bedzie dobrez matowal i utrzyma sie na buzi cala noc,ale chociaz taki zeby nie splynal po godzinie ;) i no zebym sie nie swiecila jak lampki na choince ;P.Dzieki z gory i pozdrawiam p.s. no i tak przy okazji moze tez ktos zna dobry puder w kamieniu

Hej asikss. Revlon Colorstay :) Dla mnie jest najlepszy, dla moich bliskich też. Używam chyba z 7 lat bez przerwy, jest trwały, świetnie matuje, kryje najlepiej, nie tworzy maski. Też mam naczynka i często się czerwienie, on jedyny sobie radzi z tym na tyle dobrze, że to ukrywa :) Naprawdę polecam. Tylko trzeba nauczyć się go używać.

Gość mam lepszy pomysł
na taką okazję zaopatrz się w kamuflaż zamiast podkładu. ja stosuję ten marki art deco. Jest niezawodny!!! Kryje wszstko, pryszcze, naczynka, cienie pod oczami a nawet tatuarze. Idealnie wtapia się w skórę i nie tworzy efektu maski. Na codzień stosuję go punktowo jak korektor ale większe okazje i wyjścia, nakładam go na całą twarz i nie urzywam juz podkładu. To jest genialny kosmetyk!!!

Gość asikss
wielkie dzieki :).zaraz sobie poszukam info o nim.

Gość hmmmm-
a ile kosztuje i gdzie? daj jakis link zebym wiedziala na co patrzec

Gość mam lepszy pomysł
http://www.balticcompany.pl/index.php?ref=%2Fartdeco.php Tutajmasz info. Można go kupić w drogeriach douglas. Na tej stronie masz adresy wszystkich sklepów które sprzedaja kosmetyki art deco. Kosztuje około 35zł. Nie wiem dokładnie bo ja go kupuję we Włoszech (tutaj mieszkam) i płace 6,5 euro. Opakowanie jest bardzo małe ale strasznie wydajne. Urzywam go już pół roku i nawet nie widać ubytku!!!