Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

biały śluz w ciąży?

Polecane posty

Hmmmm Kociur, według mnie przed miesiączką właśnie jest sucho, no już na pewno nic nie \"wyłazi\" :) więc może bedziesz mamusią, nie denerwuj sie tym tak tyle, bo nie warto :D

Tego jest troszke, wlasnie z tego co mi sie przypomina, to zawsze bylo sucho a potem to, co wspomnialam, nadal okresiku nie ma, moj chlopak troche zdenerwowany, bo inaczej to sobie ukladalismy... no ale co tam:-). Mysle caly czas,nie da sie nie myslec, naprawde, a Ty jak tam? masz okresik? moze zrob test hm? a moze razem zrobimy we wtorek? choc do tego czasu pewnie juz bedzie po nadziei, przynajmniej u mnie... Wesolych Świat !!!

Jest kropla krwi i wiekszy bol brzucha. po wszystkim:-(. a ja jestem zalamana. kto mnieprzytuli? zepsute beda te swieta,juz nic mi sie nie chce naprawde nic

Jak ja Ci zazdroszcze.. Mialabym chociaz nadzieje a tak juz nie mam co liczyc... No trudno, jakos przezyje. Pieke wlasnie slodki placek,zeby oslodzil smutki

Kociur, następnym razem się uda, a ja nadziei nie mam, bo mam za niska tempkę, 36,6 w pochwie i 36,3 pod pacha :D ale ja się akurat cieszę, że to tylko spóźniona @

Ni to okres ni to cos innego bo malenko coś... ale juz wiem,ze na pewno nici z dzidzi. teraz musze po prostu swiadomie do tego podejsc zeby potem nie bylo nadziei:-)

Do lekarza? wez nie strasz, tego bylo troszke, okresik jest nadal, nawet zaczyna troche bolec, heh. ale jestok, u lekarza bylam ostatnio rok temu, trzebaby sie bylo wybrac, ale prywatnie, bo to co bylo przy połoznej to ja dziekuje,naprawde:-)

Fajnie, a moja praktycznie znikła, mogłaby co miesiac byc taka skąpa:-) buźka

Ale dołek mam taki, że szok:-(. ale tez z innego pwoodu, ide po kawe, dwa dni juz śpie

Kociur, nie dołuj się tak :) W końcu zajdziesz w ciążę :) Z kolei ze mnie cieknie jak z kranu, pozdrawiam

Wiem, wiem tez ze to nie czas na dziecko, walsnie dizsiaj wybieralismy płytkli do jego kuchni... tyle rzeczy trzeba zrobic... eh, pojawia sie ta milosc do dzieci w pewnym momencie i nic sie nie da zrobic a mam do czynienia wiecznie z dziećm, dzien w dzien i czasem doprowadzaja mnie do szłu a i tak ich chce, hehe. ale poczeka cierpliwie i oby mnie Pan bóg nagrodzil zdrowymi niuniami kiedys:-) Przebolejesz jakos, najgorzej jak tak cieknie, juz wole miec dluzej ale zeby mniej lecialo...:-(