Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulululu

Chamscy właściciele psów

Polecane posty

hm ja mysloe że na cmentarz to można zabrać takiego psa jak mój który sie tam nieskicha bo gdyby mój miał narobić a ja sprzatac po nim to już jest to beszczeszczenie to jednak cmenatrz ale sprzatać powinno sie nawet na trawie chyba ze jest to miejsce tylko dla psów

Gość pije nowa fante
u nas tez juz trzeba sprzatc po psach tzn wlasciciel ma obowiazek sprzatnac kupe jak nie to mandat 50 zl. ale nikt tego nie pilnuje. psy sraja gdzie chca taka ich natura ale wlasciciel powinien sprztnac. problem lezy tez w tym ze nie ma gdzie wyzucac kup. wsadzac do worka i do kubla to zly pomysl. taka kupa nie ma mozliwosci sie rozlozyc w worku.powinny byc specjalne torebki i kosze. albo zabierac do domu i o toalety. ale tak to nikt nie bedzie chcial. mnie osobiscie strasznie wkurzaja kupy na trawnikach. dlatego nie przepadam za psami wole koty. one kulturalnie zakopuja.

Jaaaasne.... chętnie będę sprząta po swoim psie, jeśli miasto postawi mi specjalne pojemniki na odchody. Narazie nie widziałam ani jednego śmietnika do tego celu, a z tego co wiem, to wyrzucanie odchodów do zwykłych kontenerów jest niezbyt rozsądne i niezbyt ekologiczne...

oj nie wszyscy właściciele psów są chamscy :P sprzątam po moim psie, bo nienawidzę kup na trawnikach czy chodnikach. wszystko zależy od wychowania zarówno psa, jak i jego właściciela. u mnie w okolicy od niedawna stoją specjalne kosze \"dalmatyńczyki\" przeznaczone na psie odchody, więc tym bardziej nie rozumiem innych właścicieli psów :O

U nas takich koszy niestety nie ma, chociaz naprawde gdyby były korzystałabym z nich (nawet mam specjalną \"łopatkę\" :) No ale, \"dalmatyńczyków\" u nas brak, więc jaki sens przerzucania nieczystości do ogólnego pojemnika?

Gość hamuw jak mruwkow
Ludzie, piszcie przyzwoicie!!!!

Gość i jeszcze beszczeszczenie
Koszmar:(

Gość ja mam taka sytuacje
niedawno na mojej dzielnicy wybudowali ladna pozbrukowa droge, zasiali trawniki, wiec wszyscy wlasciciele psow z okolicy zaczeli sobie robic tedy spacerki, i oczywiscie pozwalaja srac psom na te zadbane trawniki!!Juz myslalam zeby prze moim domem wbic tabliczke zakaz wyprowadzania psow

Gość ja mam taka sytuacje
u mnie w poznaniu nie ma takich pojemnikow na odchody, widzialam takie w kolobrzegu

Gość miastowa
Ja też mam psa, ale rozumiem, ze psie kupy (szczególnie na chodnikach) to nie jest miły widok. Ale również denerwują mnie: -dzieciaki, które zapluja słonecznikiem całą klatkę schodową, podpiszą się na świeżo wylanym betonie, -pijaczki lejące tuż pod moim balkonem - odór nie z tej ziemi, -potłuczone szkło po nocnej imprezie przy ławce dla matek obok piaskownicy, -wyrzucane przez okno resztki z obiadu, pety, zużyte prezerwatywy i podpaski, -małolat, który od miesiąca puszcza na całą petę tą samą płytę obleśnym umpa umpa, -plucie zieloną wydzieliną z głębi płuc przez facetów (choć nie tylko), I tak można mnożyć, mnożyć....... więc nie uogólniajmy.

Gość to jest moje zdanieee
fakt jest jednak jeden!!! Cmentarz nie jest dla psow!!! Jak widze psa na cmentarzu to nie wiem czy on wychowany czy nie bo po czym mam to poznac??? Wiec nie mozna tak ze jeden pies moze wejsc a inny nie i dlatego nie powinien zaden. tymbardziej ze obowiazuje ogolny zakaz wprowadzania psow na cmentarz, Ja mam psa i nie wyobrazam sobie by go prowadzic na cmentarz!!!w takim miejscu powinno sie szczegolnie myslec o uczuciach innych. Czy to trudno zrozumuec ze moze matka nie zyczy sobie by po grobe jej dziecka chodzil pies??????? ludzie pomyslcie czasem tez o innych!!!

Gość Natusiaa
To naprawde brak szacunku... A gdyby ktoś wsadził psa do specjalnej torby?? To też przecież inaczej już wygląda ....