Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

Dzisiaj KOŃCZĘ 24 LATA ...............

Polecane posty

maalutka oj jakie to słodkie ;) dziękuję 😘 kurczak ile tu miłych osób , chyba to przez te święta bo normalnie jak zakladam topik to mnie od razu gnoją pomarańcze :classic_cool:

Ej nie załamuj mnie to juz w twoim wieku tak zle jest. ej a co owiesz jak bedziesz miala 30, 40. 50 ..... oj nawet nie chce sie myslec :P

Figuś nie no tak tragicznie to nie jest ale bliżej mi do 30 :O a to mnie przeraża jakos :P ej a Ty piczko czego se inny topik znalazła hę ?? 😡 nam wciskasz, ze nie masz czasu a jam Cie wyśledziła na pewnym takim tutaj 😠

Gość w takim razie
życzę Ci wszystkiego najlepszego

Eee no nie mow na naszym czesciej jestem, bo i wiecej sie dzieje na naszym. Oj tk duzo to tam nie pisze:)

a tam widzialas ile pisze? raz na dwa dni:) bo ruch tam maly jest, ale jest. A wogole to dlatego ostatnio malo pisze bo Ł ma wolne przez miesiac i sie widujemy juz pod poludnia. Ale teraz sie bede meldowac Tobie codziennie:P

Gość 24lattttaaaa
W wieku 24 lat wszystkie kolezanki mężate i dzieciate....? To skąd wy jestescie ludzie:)? Ja mam 24 lata i tych dzieciatych znajomych moglabym zliczyc na palcach jednej ręki(oczywiscie wpadeczki w 90% :) ) Cała reszta konczy 1 studia i zaczyna myslec o następnych, a w międzyczasie bawi się, szaleje i imprezuje. A rodziny naciskające na założenie własnej rodziny w wieku 24 lat - dla mnie sience fiction :) Wrocek - jakby co:)

Jankesa 🖐️ Tobie to z tej okazji musze flaszkę postawić :classic_cool: Figuś no ja myśle :P 😠

24lattttaaaa ----> okolice Krakowa :O ale wiesz generalnie mimo, ze czuję tą presję to się nia nie przejmuje :classic_cool:

Gość 24lataaaaaa
no i słusznie :)

Gość Alex380
Gratulacje...

co ty sie dolujesz!!! ja mam prawie 23 latka i dopiero w tym roku zaczynam studia,wygladam na 19 i super sie bawie,jestem wolna i nie zamierzam przez najblizsze pare lat uwiazywac sie dziecmi czy mezem! wyluzuj,chcialabys byc 17 letnia srula przed matura?? zycie zaczyna sie po 30tce ,my sie jeszcze bawimy!! buzka i wszystkiego NAJ!!!

24 lataaaaa ---> najgorzej zrobić coś z przymusu nie ? i mimo, ze wiem że to ten jedyny to nie chce byc już zaobrączkowana i grzebać się w pieluchach ;) jest dobrze tak jak jest i czekam chyba aż dojrzejemy oboje ;) Alex -- > ja wiem czy jest czego ?? :P :D

22.latka.....> ja się tak zapierała gdy miałam 18 .,\"że dopiero jak bedę miała 25-6. \" i co miałam 19 i powiedziała \" albo ty zrobisz mi dzieckop . albo nikt\" . i mam co chcciałam . jedna nauka . nigdy nie mów nigsy :D

nie znacie dnia ani godziny ;) WSZYSTKIEGO CZEGO DUSZA PRAGNIE zycze jubilatce dostojniej chcialoby sie rzec, ale... poczekamy jeszcze :D🖐️

hmm :-) ja wiem co mowie :) juz sie troche z dziecmi nauzeralam w zyciu( jako byla au pairka w dojczach) i nie mam na to ochoty! po maturze zaserwowalam sobie dluzsza przerwe hahha :) dobrze wybawilam,nauczylam super jezyka i od tego roku dopiero zaczynam studia:) taka przedluzona mlodosc:) juz sie ciesze na mlode miesko rocznik 88 na studiach :-))))))):););) buzka dla wszystkich22,23 i 24 latek i nie dolujcie sie!!! jestesmy mlode piekne i powabne i musimy sie 3 mac ! :-)))))

Gość upii
zycie przed toba dziolcha nie boj zaby!!!!!!!!!! jak skonczysz 38 to zacznij sie dolowac ! a to za 14 lat! 14 lat temu mialas 10! to wpip czasu!!

za cierpliwosć;) :) ------------------------🌻 - --------------------🌻🌻🌻- --------------- 🌻🌻🌻🌻🌻🌻- --------------------🌻🌻🌻🌻🌻🌻- -------------------------🌻🌻🌻- -------------------@@@@@@@- ----------------------@@@@--@@- -----------------------@@@@-----@- ----------------------@@@@@-----@ --------------------@@@@@@@-@- ------------------@@@@@@@@@- ------------------@@@@@@@@- ---------------------@@@@@@---

Gość no jestem ze wsi ale mam chude
szok ..24 lata i nie pracoweac tylko imprezowac?szok i jeszcze raz szok.jak mozna?

Gość no tak....przecież
w bochni cięzką z pracą po twoich studiach, może poszukasz w krku, żeby od razu do uk wyjeżdżać?

Wszyskitego naaaj! Ja też mam 24 lata i czasami myślę, że to za dużo (szczególnie kiedy kolejna koleżanka zaprasza mnie na swój ślub, bądź oglasza, że niedługo się rozmnoży :) ), nie mam pracy (kończe studia) i wiem co czujesz! Ale z drugiej strony to my młode przecież jesteśmy!!! :)

Gość atakakata
a ja mam 19 lat, w lipcu 20...i pracuję; już w drugiej firmie, mieszkam sama... no i studiuję