Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

Dzisiaj KOŃCZĘ 24 LATA ...............

Polecane posty

Gratuluje... a studiujesz dziennie czy zaocznie? Ile kierunków studiów?

Gość atakakata
nie no jeden :-) ale myślę czy nie zapisać się do drugiej szkółki.....ale jak będę na drugim roku. Zaocznie studiuję, na dzienne się nie dostalam- akurat "plecy" liczyły się bardziej, bo maturka poszła mi znakomicie.

No więc masz mozliwośc połączenia pracy ze studiami, niestety na dziennych to raczej nie jest możliwe (przynajmniej na początku). Powodzenia z drugim kierunkiem!

Gość atakakata
wiem, wiem. Ale od reguł są wyjątki, ja znam kilka- koleżanki studiują dziennie i pracują na 3/4 etatu albo w takim zawodzie gdzie jest nienormowany czas pracy lub chociaż w weekeny,aby cokolwiek wpisać w CV.

Poza tym chyba wielu ludziom się coś pomieszało... Studia to nie czas na pracę, lecz na intensywną naukę i studenckie życie, dlatego nie rozumiem takiego wręcz \"oburzenia\", że ktoś ma 23 czy 24 lata i NIE PRACUJE!!! Mój tata zawsze mi powtarza, że jeszcze się w życiu napracuję i nie warto (o ile to mozliwe) spieszyc się do dorosłego życia...dlatego wszyscy mniepracujący studenci ie przejmujcie się takimi kometarzami!

Gość PITT
WSZYSTKIEGO NAJ!!!NAJ!!!

Gość beatkka21
ja dzisiaj koncze 21 i tez mi z tym chujowo:(