Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Chcę powrotu disco polo !

Polecane posty

Wielbicielu, osłuchany widzę jesteś z tą muzyką :D Może stworzymy zespół, ja mogę śpiewać i grać na cymbałkach(bo umiem) :D

Gość i ja tez chcę
Schaza

Mister, mister, a wiesz, że nie słyszałam jeszcze tego. Wygląda na to, że jestem do tyłu :o Wstyd mi :(

Gość mister mister
oj katherine,musisz nadrobić zaległości :D

Kasiunia ---> umiesz śpiewać? Nie żartuj :D Ja mogę na klawiszach spróbować, chociaż dawno nie grałem a i tak średnio mi wychodziło, więc nie wiem czy byś mnie do zespołu przyjęła ;):D

Gość cxzzzzzzzzzz
Disco polo króluje cały czas wejdz na pierwsze lepsze radio internetowe i zobacz ile osób słucha

No nie chcę być nieskromna, ale podobno umiem :D Byłam nawet w chórze :) Przyjęłabym Cię, nawet bez castingu, po znajomości :D Nikt by nie zauważył, że dawno nie grałeś :)

Gość mister mister
Pokażcie mi wesele,na którym disco polo nie zagrają

Haudi, o kurka, pamiętam to :D !!!!! Aż się wzruszyłam, na majowe impry jak znalazł :D:D:D:D:D

Gość arizonka
A pamietacie klasyke disco polo O MILA MOJA ,ZLOTY KRAZEK,BIALY MIS oraz CZAROWNICA-to szlo jakos tak;refren:"Rzeki przeplynalem,gory pokonalem,wielkim lasem szedlem,nocy nie przespalem,zeby ciebie spotkac na tym koncu swiata,zeby z toba zostac na calutkie lata: hehehhe ;-) Jejku,ze ja to jeszcze pamietam...to byl hicior na wiejskich zabawach "na dechach",a ja mialam wtedy chyba z10 lat!

Wielbicielu, możemy nawet od dziś.Mamy tyle pracy przed sobą :o :trzeba napisać pisenki, ułożyć jakieś melodie no i wymyśliś nazwę zespołu, ale co to dla nas :D

Arizonka, no pewnie, że pamiętam.\"Czarownicę\"kochałam i miałam ją na kasecie (zresztą nie tylką ją), też miałam jakieś 8-10 lat :D

Gość mister mister
👄 Mister Night