Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yagoja

faceci.... /

Polecane posty

Gość yagoja

szlag mnie czasem przez nich trafia...jak to jest?na codzień studiuję w katowicach,jakieś 80 km od mojej miejscowosci..na uszach staję żeby wracać do domu jak najczęściej,zeby go zobaczyć... a kiedy juz tu jestem(mieszkamy od siebie jakieś 20 minut piechotą) to on nie ma czasu...zajebiscie...

Gość yagoja
nie ma nic przyjemniejszego niz jednostronne zaangażowanie...

Gość yagoja
normalnie jest mi przykro...:(

mój ma czas raz na 2 tygodnie, bywały miesiące jak nie znajdował czasu i się rozstaliśm. Stawałam na rzęsach żeby mieć czas dla niego: a on: kumple, rodzina, mecze itp a ja na ostatnim miejscu. teraz czuję ulgę, że to się skończyło

Gość yagoja
to straszne,kiedy wszystko jest ważniejsze niż Ty...

Gość yagoja
pare razy juz sie o to kłócilismy...był moment ze wisiało na włosku całe nasze dalsze wspólne bycie..ale zawsze sie jakoś układało i wracało do normy...ciekawe jak długo...

Gość yagoja
najgorsze jest kiedy pytam go co dzis takiego robił,ze był taki zajęty,a on na to: ze nic szczegolnego,posprzątał mieszkanie,poczytał troche...

dziewczyny zrozumcie że kumple zawsze będą na 1 miejscu ;) fajnie że postawiłbym dziewczynę na 1 miejscu którą znam może 2 lata przed kumplami których znam pół życia:P nie przesadzacie troche? każdy facet ma prawo do lekikiego oddechu, nie każdy ma ochote spotykać sie non stop przy każdej nadarzającej się okazji :)

Gość yagoja
no tak...ale ja wcale nie nie spotykam sie z nim non stop...jestem tu najczesciej raz w tygodniu...

Gość hyhdrhdfh
a u mnie jest na odwrot...to on codziennie by sie ze mna widywal ale ja odmawiam bo porostu nie mam czasu....

Gość Alex380
Boimy się za bardzo zangazowac...

ja też go widywałam raz na tydzień. ale to męczące bo to bardzo mało. tak naprawdę u podstaw tego leżał fakt że on ie umiał się zaangażować, potrzebował przestrzeni a nie związku, a każdy związek jednak zabiera troche tej przestrzeni. reaktywowaliśmy nasz związek 5 razy, zawsze kończyło się tym samym. Może odpóść sobie zabieganie o niego może się ocknie, terapia szokowa czasem jest dobra.

Gość Polok
dlaczego nadal z nim jesteś skoro on i tak dla ciebie nie ma czasu?

Gość Alex380
terapia szokowa nie jest wskazana,stracisz go.