Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazurowy błekit nieba

Mam doła na maxa....

Polecane posty

Siedzę tak od tygodnia i mam doła, od zawsze to ja pocieszałam moich znajomych i zawsze byłam na ich wezwanie takie SOS , a teraz siedzę w ciszy smutku bo wszystko się wali i coraz częściej myśle o tym aby iść do psychologa z tym co mnie gnębi trochę się tego nazbierało a teraz w chwili kryzysu wybuchnęło ze zdwojoną siłą i sama już nie wiem co robić całe moje zycie jest bez sensu , cały mój wysiłek poszedł na marne, wszystko czego sie dotknę poprostu się sypie jak domek z kart..... Zawsze byłam silna dawałam przykład innym , że jednak można że to co nas nie zabije to nas wzmocni ale teraz w tej chwili wymiękam poprostu wymiekam i mam dość , dośc bycia twardą bo tak trzeba , bo muszę i już , jestem tylko człwowiekiem a może aż .....Pogubiłam się w tym wszystkim.

najlepiej zrobisz jak pójdziesz do psychologa. Takie chwile miewają nawet najwięksi tytani psychiczni, lecz jeżeli czujesz, że sie w tym dole zagłebiasz to potrzebna Ci pomoc. co się takiego wydarzyło?

Facet tzn mąż zapracowany i wogóle szkoda gadać ....iśc tylko i skoczyć z mostu

Gość witaj w klubie tez jestem
matka dla wszystkich. wszystkich pocieszam pomagam... o tak od wielu lat, Ani sie nie obejrzałam i okazało sie, ze zaniedbalam siebie i swoje zycie:| Teraz nie wiem jak mam to odkrecic chyba nie da sie:| I juz jestem na etapie, najnizszym chyba:) Jestem gruba, brzydka i glupia. i tyle:)

ale zastanów się, może to jest tymczsowy spadek formy psychicznej?Miałam coś takiego ostatnio - miałam potężego doła, nie mogłam spać, budziłam się o 3 w nocy i się tłukłam po domu, nie mogłam jeść schudłam 10 kilo, nic mnie nie cieszyło, zazywałam garści środków przeciwdepresyjnych i zycie straciło dla mnie sens. Co chwila płakałam, w pracy nie mogłam się skoncentowac. Chciałam pójśc do psychologa.Kiedy sobie uświadomiłam, że się poddałam i jeszcze swoim zachowaniem pogłębiam ten stan kopnęłam się w dupę i stanęłam na nogi.Nadal w sercu jest mi źle ale jestem silniejsza psychicznie i wręcz jestem z siebie zadowolona, że udało mi się, jak feniks z popiołów.

Ja jestem typem społecznika, najpierw inni potem ja na samym szarym końcu i zawsze wychodzę na tym jak zabłocki na mydle no ale nic na to nie poradze kocham pomagać innym i kiedy mam tzw bezruch to umieram. Mam czasem doły i dołki ale trwam i czasem musze sie komuś wygadac w środowisku w którym zyje nie kazdy mnie rozumie i jest mi naprawde czasem b cięzko.

Gość witaj w klubie tez jestem
no to gratulacje:) dla mnie juz chyba nie ma ratunku, wygladam jakbym nie wiem, na budowie pracowala, bez obrazy dla pracujacyh tam

Czesc dziewczyny,ja tez nie jestem dobrego zdania o sobie. Wlasnie:gruba i brzydka i niedoksztalcona.

Jam mam doła tez z powodu tego że własnie w czerwcu miałam się wyprowdzić do wymarzonego M ale sprzedajacy to M zrobili mnie w bambuko, najpierw chceli 14 tys, ja byłam niezdecydowana po 4 miesiacach się zdecydowałam podnielii kwote do 18 tyś oki jakos to przełknęłam, razem z mężem daliśmy kase i sie okazało, że to za mało bo oni teraz chca 28 tyś. Kur... mac a ponoć z rodzina wychodzi się dobrze , ale tylko na zjdęciu i jak tu komukolwiek zaufać???

Jak mam zasiąść z nimi do światecznego stołu i co??? Udawać że jest miło skoro tak nie jest, skoro nawet nie zadzwonili do mnie i nie powiadomili mnie o tym że zmienili zdanie, mam udawac że wszystko jest w porządku????

No cięzko a najgorsze jest to że to dziewczyna mojego męża brata tak nas zrobiła, to było jej mieszkanie oni sie wybudowali kase dawalismy regularnie, a nawet garaz w tym miejscu zamieskzania kupiliśmy kolejne wydane pieniądze nie małe zresztą dodam, i moim zdaniem zachowali się po świńsku tak stawiając sprawę bo kasę wzieli w całości a dopiero potem podniesli cenę. Nie wiem to będą najkoszmarniejsze świeta jakie przezyję.

i własnie dlatego, że to jest dziewczyna Twojego brata a nie jakas obcą osobą, należą Ci się wyjasnienia. nie udawaj przy stole, że wszystko jest ok bo tylko utwierdzisz ja w przekonaniu, że nic nie zrobiła. Masz prawo żądać od niej wyjaśnień a ona ma obowiązek ci ich udzielic. to jest zwykłe oszukaństwo, a ona na starcie wchodząc do Twojej rodziny robi Ci takie świństwo. Nie popuszczaj. Żadaj albo pierwotnej ceny albo zwrotu każdego grosza, który dostała łącznie z tymi za garaż. Nie popuszczaj nieuczciwym ludziom. Nie udawaj, że jest ok bo nie jest ok

no a rozmawialaś z nimi o tym?? czy tylko siedziałaś cicho i nic nie mówilaś?? ja bym zrobiła im awanture i to niezłą... jeśli juz przepisali na Was mieszkanie to wogule nie plać... bez urazy,ale nie daj sobie wkasze dmuchać, tylko wez im przygadaj... z taka rodzina to bym chyba do stołu nie usiadla, odmówilabtm przy wszystkich i powiedziała, że z oszustami sie nie zadaje jak oni Tobie tak TY im może brutlne, ale ciekawe co by wtedy zrobili nie daj sie wykorzystywać!!

troche pomieszalam z tą liczbą mnogą, chodziło mi o dziewczyne Twojego brata i tak jak napisala poprzednia opsoba żądaj zwrotu forsy lub pierwotnej ceny A co na to Twój brat??

No ja się boję nd konfrontacji bo obawiam się że z moim temperamentem chyba nie zdołam udawać iż wsyzstko jest ok, cholera cięzko będzie zobaczymy jak sie wszystko potoczy wiem jedno że cokolwiek by mówili ona jest przegrana u mnie ju zna wstepie, jeszcze w lutym na ur mojego syna wszstko było ok choc pobąkiwali cos o tym , że niby widzieli fajny domek do wykonczenia ale na temat abysmy dali im wiecej kasy zero cisza, i nagle ni z gruszki ni z pietruszki jak filip z konopii wysadzili te 28 tys.