Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Martuśka Warszawa

Kto chce, zdrowo i skutecznie schudnąć???

Polecane posty

Witam wszystkich Serdecznie. Od małego dziecka miałam problem z moją wagą..Nigdy nie potrafiłam zaakceptować tego jak wyglądam, w związku z tym cały czas szukałam skutecznego rozwiązania-(diety),możecie mi wieżyć lub nie..ale stosowałam wiele diet,niektóre były bardzo ciężkie w stosowaniu,skuteczne-ale tylko na chwile,gdyz pojawiał sie efekt jojo,nad którym nie mogłam zapanować,jaki był rezultat tych diet...?!w efekcie poprostu tyłam..Pewnego dnia trafiłam do szpitala na (nie groźny) zabieg serca..lekarz powiedział, że jeżeli nie zredukuje swojej masy ciała-to będzie coraz gorzej..Polecił mi abym poszła do Instytutu Żywienia, i faktycznie zaczełam szukać kogoś kto mi pomoże-wiedziałam już wtedy, że za dużo razy sama próbowałam i nie wyszło.Faktycznie znalazłam dziewczyne, która mi pomogła schudnąć jest cały czas przy mnie..Chudne,czuje się cudownie, i jestem zupełnie inną dziwczyną...Ona odmieniła moje całe życie..Teraz mogę powiedzieć, że spełniła moje największe marzenie... Wiem jak trudno zrzucić kilogramy samemu(czasem jest to nie osiągalne)!!!! TERAZ TO JA POMAGAM INNYM I JESTEM NAJSZĘŚLIWSZĄ OSOBĄ NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŻELI MACIE PROBLEMY Z WAGĄ,TO PISZCIE DO MNIE,KAŻDEMU ODPOWIEM I POMOGĘ!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować