Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK MU DOKOPAĆ

WIEM ŻE MNIE ZDRADZIŁ ALE ON NIE WIE ŻE JA WIEM

Polecane posty

Gość JAK MU DOKOPAĆ

CO ZROBIĆ ŻEBY GO ZABOLAŁO?

torturyj go ..daj do zrozumienia ze coa wiesz ,ale niech sie zastanawia co wiesz , ile informacji masz i jakie wazne , jakego rodzaju .... a pozniej go wykoncz calkowicie , ale wczesniej torturuj siarczysty policzek nie zaszkodzi :P

Gość JAK MU DOKOPAĆ
co jesczze ? bo to stanowczo za mało, nie da mi to satysfakcji

Gość ja bym zdradziła 2 razy
tak zeby się dowiedział - moze z jego kumplem.. zemsta ;)

Gość JAK MU DOKOPAĆ
p.s. wiem że jak bede go o to gnębić to odejdzie odemnie, a ja chcę żebym zdążyła mu dokopać nim odejdzie

Gość JAK MU DOKOPAĆ
z kuplem to dobry pomysł!

nieee , o co go zdradzac ? zeby robil z siebie ofiare w oczach innych ? jaki to on jest biedny i pokrzywdzony bo go zdradzilas ... zachowaj swoj honor i pzynajmniej Ty nie badz swinia i nie zdradzaj

Gość Desperadoooooooooo
Jak będziesz go gnębic to on poczuje się "rozgrzeszony". Powiedz mu "kochanie zapłaciłeś już tej pani" :)

Gość skoro on wie i ty wiesz
to po chuj ci jeszcze większa satysfakcja?

zdrada z kumplem ma rny sposób:(udez tam gdzie go najbardziej zaboli, pomysl na czym mu najbardziej zalezy...

Gość heldin
flirtuj na jego oczach ,przespi sie z przyjacielem ,a potem go zostaw ......

Gość Desperadoooooooooo
Nic bardziej nie boli niż obojętność. Nie pokazuj emocji. Rozmawiaj z nim spokojnie na zasadzie "kotku to teraz przebadać się musisz"

Gość skoro on nie wie to mu powiedz
nie ma lepszej satysfakcji niż patrzenie na zdrajcę jak wije się jak piskorz i wszystkiemu zaprzecza

przyjdz na spotkanie super odstrzelona , w super ubranko , super fryzura , super makijaz -tak zeby mu szczena opadla i powiedz mu a pozniej wstan i idz kolezanka wyzej ma racje

Gość dziewczyna z wenus
racja ubierz sie mega sexi powiedz mu ze wiesz i wyjdz z chaty i idz na jakas dobra zabawe do klubu czy cos, wybaw sie i wroc poznow nocy :D

Gość DUDFEDAVV
TAK MUSISZ BYC OBOJĘTNA, TZN.SPOKOJNIE PODEJSC DO NIEGO ALE BEZ JAKIEGOS SZACUNKU,JAK DO ŚMIECIA POWIEDZ"WIESZ KOTKU CHYBA TERAZ POWINIENEŚ SIE PRZEBADAĆ, TAKIE DZIEWCZYNKI MAJĄ CHYBA DUŻO ZARAZKÓW:)" HEHEHE...

Gość DUDFEDAVV
ALBO ZWYCZAJNIE ZERWIJ Z NIM, MOŻESZ TEŻ W GRONIE ZNAJOMYCH PRZY WSZYSTKICH Z USMIECHEM POWIEDZIEC "WLASNIE SIE DOWIEDZIALAM ZE MÓJ MISIO MNIE ZDRADZIŁ TO CO IDZIEMY NA IMPREZE" HEHEHE TO BYL ŻART :) GLUPI TEKST

Gość FILEMonkacc
ja mialam taka sama sytuacje, poprostu w czasie spotkania z przyjaciółmi, w pubie gdy weszlam on juz tam siedzial, pokrecilam sie troche poszlam po drina on wstal podeszlam do niego rozpromieniona (ubralam sie sexownie:)) i sącząc przez słomke i głaszcząc go po policzku powiedziałam "wiem..." i odeszłam,porozmawialam jeszcze chwile z przyjaciolmi i wyzłam, biegal pozniej za mna z domu na uczelnie z uczelni do domu i blagal o przebaczenie,hmmm tego sie nie wybacza

Gość A skąd wiesz że
ciebie zdradził, byłaś przy tym, widziałaś ... ?????????????????? A może jedna pani drugiej pani powiedziała ?