Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie mozeee

Zbliża sie wiosna i mój facet namawia mnie bym chodzila w spódnicy ..ale jak ??

Polecane posty

Gość kurcze a ja sobie
a kozaki to zawsze za luzne sa na mnie i odstaja, ale teraz chyba mi lydka przytyla bo na zime znalazlam jakies pasujace :P

Gość Maała
co wy gadacie - ja mam w łydkach 35-36 cm i wyglądają grubo i są grube!!! co prawda mam 159 cm wzrostu, ale mam tu i tam za dużo ciałka zwłaszcza na nogach. Większość lasek wyższych ode mnie ma węższe łydki i wyglądają w porządku... ja za to nie mogę założyć żadnej spódnicy przed kolano (chociaż facet mnie namawia), przez te koszmarne tłuste uda - zgrabność moich nóg kończy się na kolanach :/

Gość ej ale przecież Ty wcale nie m
asz chudych łydek a nawet takie troszke troszke okraglutkie... wiem ile to jest 35,5

po piertwsze primo..... :D:D:D wylecz sie z kompleksu :) ja mam z kolei grube uda a i tak w lato moga mi nagwizdac a i tak bede chodzila w krotkiej spodnicy bo mi tak wygodnie :) rozejrzyj sie dookola-spojrz jakie paszczury chodza-tej wystaje tluszcz, 2 zwisa do kolan, a 3 wcale nie ma biustu a i tak chodzi bez stanika. nie rob tego dla faceta tylko dla siebie :)

nie mowie zebys o siebie nie dbala, ale kazdy z nas ma swoje wady i trzeba je pokochac :D napewno znajdziesz fasonw ktorym poczujesz sie sexownie ;)

ja mam 32 w łydkach a mam 165cm. Jestem bardzo chuda i moje łydki też są chudziutkie...ale chyba i tak w miare zgrabne:P:P

Gość ty nie wierysz i dobrze Ci sie
co wy? chude łydki to są poniżej 30.. przy wzroscie 170 to takie 32-33 to chyde, ale nie 35!

Gość Nora 22
jesli masz grubsze lydki to pod zadnym pozorem nie nos spodniczek 3/4. albo mini albo maxi

Gość chipsik
ja mierze 170 i mam 34 cm w najgrubszym miejscu na lydce ...i kazdemu sie moje lydki podobaja :-D

jeju... ktoś sobie jaja robi z tych wszystkich kafetriowych fanatyczek centymetra - ostatnio non stop topiki o wymiarach to ktoś zrobił aprodię tego :) zajebisty topic Autorko - zaśmiewam się nadal z opinii \"boszz jakie masz chude nogi!!\" \"patyki, szkielety\" hihi :) to się musiały tłuściochy odezwać.. ja mam 165cm wzrostu i w najszerszym miejscu łydki (zmierzyłam przed chwilą a co!:) ) mam 31cm. żadne buty (kozaczki) nie były na mnie dopasowane, wszystkie są luźne - ale ja uwielbiam moje SZCZUPŁE nóżki :) UWIELBIAM! chodzę w mini, krótkich spodenkach, i szczerze - mam gdzieś zdanie zakompleksionych myszek na temat swoich wymiarów. WIEM że są idealne - w spojrzeniu każdego mijanego faceta właśnie to widzę (nieważne czy idzie z super laską u boku czy puszystym pączkiem) Autorko - dziękuję za świetny ubaw przy czytaniu \"porad\" na ten \"poważny problem\" zawarty w pierszym poście :D:D

Gość spodnicamen
Zapraszam wszystkich mężczyzn tych co noszą spódnice.. Ich zwolenników i przeciwników tej nowej mody Jako administrator staram się panować nad tym by nie dochodziło do nietypowych wpisów. Rejestracja jest darmowa a można popisać w miłym towarzystwie http://spodnicamen.iq24.pl/