Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robię nie tak...

Odchudzam się już 3 tygodnie i waga spadłą...o 1 kilo!!!

Polecane posty

Gość co robię nie tak...

:( Powiedzcie co robię nie tak, bo już tracę siły i mobilizację, a przede wszystkim wiare że może mi sie udać:( Jem 5 posiłków dziennie, mniej więcej co 3 godziny.Staram się by całość kalorii w ciągu dnia nie przekraczała 1300-1400, do tego codziennie ćwiczę, chodze na basen i step.Robię sobie masaże nóg i pupy,wcieram balsamy ujędrniające dlatego ciałko wygląda coraz bardziej apetycznie,ale dziś po 3 tygodniach walki zważyłam sie i jestem załamana.Schudłam raptem 1 kilo, a liczyłam,że bedzie conajmniej 3 mniej:( W takim tempie nie schudnę nigdy tyle ile chcę. Kobietki powiedzcie mi co jest ze mną nie tak... Widze po ciuchach,że jest lepiej ale ta waga...

Gość bo patrzysz na wagę
a nie na ogólny wygląd, a to najgorsze co robią osoby odchudzające się. Sama piszesz, że Twoje ciało wygląda inaczej :) Skóra staje sie jędrniejsza, a na miejsce spalonego tłuszczu rośnie masa mięśni, nic dziwnego, że waga nie spada. Ale wybrałas najlepszy i najzdrowszy sposób odchudzania i Ci gratuluję, nie przerywaj i bądź cierpilwa, nie liczy się bowiem waga a centymetry i ogólne wrażenie :) Poowodzenia:)