Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Czy gdyby zaproponowanoby wam posade kata...

Polecane posty

Zniże się do twojego poziomu i skomentuje twój poprzedni post: \"Zdecyduj się w końcu jakie masz poglądy, \" Jestem liberalna w sferze gospodarki, zbliżona w poglądach do Miltona Friedmana, w sferze obyczajowej jestem konserwatyską. \"bo na jednym temacie grzmisz że jesteś katoliczką i inne tego typu bzdety a tutaj się opowiadasz za karą śmierci\" Łoo, to raz mówicie, żeby ślepo nie popierać księży, nazywacie ich \"czarnuchami w sukienkach, których nei warto słuchać\", czy jakoś tak, a tu nagle każecie mi ich ślepo słuchać. Hipokryzja, widze? \"że nie powiem o innych twoich żenujących wypowiedziach na poziomie ameby.. \" Dzięki z miłe słowa, ale niestety, nie zrewanżuje się. \"Jak z ciebie taka katoliczka to zapie**alaj do kościołka umartwiać się\" W kościele już dziś byłam. \" a nie siedzisz przy kompie i wypisujesz takie bzdury że aż mi ciebie żal.\" Poparcie dla kary śmierci deklaruje 76% polaków. Ich też ci żal? \"Odnośnie tematu - gdyby mi zaproponowano posadę kata wykonałabym w pierwszym rzędzie wyrok na tobie byś swoich popie**olonych genów nie rozprzestrzeniała po świecie.\" To bardzo dobrze mieć kogoś, kto cie nienawidzi. Taki ktoś myśli o tobie częściej niż ktoś, kto cie kocha. Dziękuje ci, że mnie nienawidzisz, w ogóle nie musiałam see o to starać widzisz. :P

Oj, użyłam zbyt dużo trudnych słów, takich jak \"hipokryzja\" czy \"liberalizm\", nie mówiąc już o tak egzotycznie brzmiących dla ciebie nazwiskach jak \"Milton Friedman\" i nic nie zrozumiałaś 😭 Wiesz, nie przywykam rozmawiac z ludzmi, ktorzy zatrzymali sie w rozwoju umyslowym na etapie gimnazjum 😭

A poza tym pokaż mi, gdzie i kiedy rzekomo cie obraziłam. Oprócz tego wpisu wyżej, oczywiście.

To się sprodukowalo dziewczę:D Oklasky!!! Na temat wiary twojej i większości Polaków szkoda się wypowiadać a doskonale widać ją w twoich wypocinach którymi raczysz nas każdego dnia (idiotyczne tematy w których rozwodzisz się nad urokami dokuczania ludziom, szydzenie z odmienności i oczywiście nienawiść w klasycznym wydaniu np twoje ulubione \"brudasy\", \"czarnuch\"itp). No właśnie kara śmierci vs. wiara. A jak to się ma odnośnie słów Chrystusa czy jego umiłowanego przez Polaków namiestnika na ziemi którym był JPII. No właśnie, dziecko - to jest hipokryzja! Zmartwię cię - nie nienawidzę cię, jest mi ciebie żal, że pomimo dwudziestki na karku jesteś tak niedojrzalą osobą która jedynie głupota usiłuje za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Może to taki twój tutejszy look, jedna z kreacji, wydaje ci się że dzięku temu będziesz kontrowersyjna, szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi. W każdym razie jakie to mile, że potrafisz już budować takie długie wypowiedzi i uczysz się jako tako argumentować. Pamiętam jak jeszcze całkiem niedawno z braku logicznych argumentów na jednym z tematów zwymyślałaś mnie od pedałów (kolejny przejaw chrzescijańskiej miłości bliźniego) po czym uciekłaś.:D Kończę tę bezowocną dyskusję, bo jeśli ktoś tu się zniża do czyjegoś poziomu to niestety ja do twojego (jak masz co do tego jakiekolwiek wątpliwości to zapytaj kogokolwiek na tym forum). A teraz leć i załóż następny błyskotliwy inaczej temat. :D🖐️