Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek1122

KTO ZE MNA 9KWIECIEN-9CZERWCA -10KILO

Polecane posty

Gość kwiatuszek1122

czesc kto ze mna chce zaczac sie odchudzxac od poniedzialku??? musze schudnac 10kilo mam nadzieje ze mi sie uda dzieki wam razem zawsze latwiej:)zapraszam

Ja się z chęcią przyłącze też musze zrzucić ok 10 kilo a poniedziałek powinnien być odpowiednim dniem na to :) żeby zacząć :)

Gość kwiatuszek1122
ok a co proponujesz????:)a ile wazysz i jkai masz wzrost???fajnie ze sie przylaczylas

mam 18 lat 1,70 wzrostu i 65 kilo wagi niby nie dużo ale ja źle wyglądam w tej wadze choć przyznaje że kiedyś ważyłam już 90 kilo więc super źle nie jest wielkiego pomysłu na dietę nie mam może tyle by pić 2 litry wody nie jeść słodyczy kolacji mniej chleba rano zawsze jem owsiankę i polecam ją no i dodatkowo co najmniej godzinka ćwiczeń i duża dawka optymizmu :)

Gość wreszcieskonczycona
ja tez sie przylaczam;) waze 65 kg przy 173 a chce 55. zamierzam pic duzo wody, 4 zdrowe pozilki dziennie i bedzie oki. na bank:)

Gość gibonka22
zaczynacie w moje urodzinki :-D - życzę powodzenia !!!

Gość zielone oczka
hej Również się przyłącze, już dziś i jutro zamierzam jeść mniej. Ważę aż 74 kg/169 cm . Moja dietka bedzie polegać na nie jedzeniu po 18.00, zero słodyczy, chleb tylko graham i rano, zero klusek, pierogów itp mżcznych rzeczy no i oczywiście nic smażoneg i tłustego. Dużo warzyw, jogurty, sałatki owoce, ćwiczeń co najmniej 2 razy w tygodniu po 1- 1,5 kg. Balsam i żel wyszczuplający _ herbatka slim witaxu Mam nadzieje, ze topik nie padnie po kilku dniach. 🌼

Gość kwiatuszek1122
no to super a jki sport???ja waze 59kilo i mam 163cm

Gość Troche oleju
Ale wy wszystkie glupie jestescie....ludzie maja naprawde problemy z waga, a wy tutaj dupe zawracacie...meczennice i narzekadla.Czy wy jestescie tak glupie,c zy tylko udajecie, przeciez wasze wagi sa ok

Gość kwiatuszek1122
jak ja bym sei dobrze czula ze swoja waga to bym nie zawracala dupy chce schudnac okolo 10kilo mam duzy tylek

Gość glodna_24
czesc Wam!! ja waze 67kg(chyba) i mam 1,70. Tez chce schudnac 10kg!!! Fajnie byloby zaczac z Wami od poniedzialku i byc konsekwentnym w odchudzaniu!! pozdrawiam

odrazu że nie mamy oleju w głowie ja już więcej ważyłam i wiem jak to jest ale każdy ma prawo czuć się dobrze w swojej wadze wiadomo że waga nie jest w naszym przypadku tragedia tylko potrzeba jej drobnej korekty we wszystkim trzeba zachować rozsądek i uśmiech i to na tyle :)

Gość kwiatuszek1122
wiec od poniedzialku zaczynamy mam nadzieje ze ten topik nie upadnie a to wszystko zalezy od nas nie mamy duzo do stracenia wiec damy rade w wakacje bedziemy super laseczki wyobrazcie sobbie wszystko da sie osiagnac trzeba wierzyc i trwac ja wierze ze wytrwamy

i ja sie przyłącze jesli pozwolicie. Tyle że ja na dietę przechodzę TERAZ :) i tez moim celem jest -10 kilo, z tym, że ja muszę schudnąć do 30maja;) Czyli tak- 7 tygodni i 10 kilo? Myślę, że jest szansa :)

Gość glodna_24
niech juz szybko zacznie sie ten poniedzialek....

Gość lepiej
wtorek:) bo w poniedziałek jeszcze jade do rodzinki ale chetnie sie do was przyłacze

Gość eska25**
glodna_24 - napisz do mnie nan GG ;) 7896955

Gość glodna_24
2 dni obzarstwa to za duzo!!! jeden dzien swiat wystarczy!!!

Gość kwiatuszek1122
to od jutra big walka:)oczywiscie damy rade jedzenie nie bedzie niam rzadzic:)

Witam:) Czy można się przyłączyć?? Ja również mam do zrzucenia 10 kg,tyle,że dietę zaczęłam od dzisiaj. Bo kto powiedział,że w święta nie można?? Małe śniadanko, obiadek i kolacja,zero króliczków czy jajeczek czekoladowych;) W tamtym roku udało mi się schidnąć 12 kg- niestety miałam później sporo problemów i wróciły...:( Ale teraz zaczynam się wreszcie ruszać,więc myślę,że powinno pójść nieźle;) moje wymiary- 170 cm, 62 kg, 21 lat:)

Gość glodna_24
dzis sie wogole nie odchudzam...skoro od 9kw do 9czerw mam sobie wszystkiego odmawiac.... wesolych swiat!!!!

Witam. Po 2 dniach obżarstwa na wadze 1,2 kg wiecej .. Od dzisiaj dieta. Musze szybko wrócic do 57 kilo. Ale mysle ze 2 dni i na wadze bedzie 57 (zawsze tak mam jak po kilku dniach obżartswa wracam do w miare normalnego jedzenia). także dzisiaj zjem jeszcze banana na obiad i tyle na dziś :) Odezwę sie wieczorem.

Gość zielone oczka
witam Ja też tak pełną parą zaczynam od jutro, ale dziś nie mam zamiaru się objadac. Już 13.18 a ja zjadłam tylko mały kawałek ciasta i nie jestem na razie głodna. Może dzis juz nic nie zjem. Ja tutaj z Was wszystkich warze najwięcej:( Wesołych, zdrowych i pogodnych świąt Wielkiej Nocy.

Gość wieee
dziewczynki ja zaczne z wami ale od w torku bo jak juz pisałam jutro jade do rodzinki i bez porzadnego obiadku sie nie obedzie:) dzis jak na swieta skromnie na sniadanie tylko zurek z jajkiem i plasterek swieconej kiełbaski, ale widze ze zielone oczka jest lepsza :) trzymajcie sie pa pa

Gość kwiatuszek1122
wiec co laski od jutra zaczynamy???jak samopoczucie:)

Gość zielona ważka
Cześć!!!! Ja też chcę zrzucić to paskudne 10 kg: ) Chętnie się przyłączę Ł= Tzlko mi nie pouciekajcie po dwch dniach!!!

Gość zielona ważka
Mam 78 kg przy 178 cm.

Gość kwiatuszek1122
no to od juta zaczynamy do maja juz bedziemy inne:)

Gość zielone oczka
hej Ja nie uciekne :) Jutro zaczynamy pełną parą... ja juz dziś się troszke ograniczyłam i nawet 50 min pocwiczyłam uuuuu do jutra dziewczynki🌼

Gość Vaja
hej:) mam lat hmmm 17 waga 68kg;/ 160cm wrostu wazyłam 72 ale po kopenhadzkiej schudłam do 66kg no ale sie przytyło 2 kg;p w lipcu moja 18nastka wiec do 55 kg chciala bym schudnąć , 13kg do pozbycia sie w 3 miesiące :)