Ovidio Lopez 1 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, RitardModeracja napisał: No chyba że mi coś pokażesz jakiś gift tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: tzn? Kielbasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 1 godzinę temu Smakujo jak octowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 216 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Skoro ci nie składają to już nie przesadzaj z tą hipokryzją bo chyba jest w normie wszystko. juz chyba wszedzie nie musi byc slodkopierdzaco jak w reklamie bo nie z kazdym trzeba sie trzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Mam lejsy krewetkowe ale się brzydzę otworzyć. Ziemniak sypany mieloną skorupą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Ziemniak sypany mieloną skorupą? Jaka skorupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Kielbasa a potem rozeslesz po wszystkich femcelach z kafe...jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 163 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: Kielbasa No gdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: a potem rozeslesz po wszystkich femcelach z kafe...jasne No to nie przychodz. Proste. Skończyła się moja bezinteresowność wobec samców. Nie masz gifta wypjerdalasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 22 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: Jaka skorupa Krewetkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderator globalny 0 Napisano 1 godzinę temu co ty pierrdolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Krewetkowa Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, RitardModeracja napisał: No to nie przychodz. Proste. Skończyła się moja bezinteresowność wobec samców. Nie masz gifta wypjerdalasz. kielba za nudesa, ale masz byc cala, glowe sobie obetnij.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: No gdzie. Jestem konkretna kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 22 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ale masz byc cala, glowe sobie obetnij. Tak trochę nielogiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: kielba za nudesa, ale masz byc cala, glowe sobie obetnij.. Nie ma takiej możliwości. Ja wybieram se kielby. Dobra twój czas minął. Zamknięte i zapraszam wypjerdalac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 58 minut temu Nie chce mieć stalkera jak widmo plastickowy. Albo makaron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Tak trochę nielogiczne. i kartka w rece z napisem Wlasnosc Lexa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Nie ma takiej możliwości. Ja wybieram se kielby. Dobra twój czas minął. Zamknięte i zapraszam wypjerdalac ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 163 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Nie ma takiej możliwości. Ja wybieram se kielby. Dobra twój czas minął. Zamknięte i zapraszam wypjerdalac No nie wyganiaj go, to mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ssij Ok ale u ciebie nie ma za bardzo za co złapać. Ktoś w końcu musi zakończyć te podchody podlotków. Znudziło mje to srogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 22 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: i kartka w rece z napisem Wlasnosc Lexa Na twoim miejscu bym się wstrzymała z tą kartką. Jak się okaże baleron, to trochę wstyd się przyznawać do własności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 163 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Ok ale u ciebie nie ma za bardzo za co złapać. Ktoś w końcu musi zakończyć te podchody podlotków. Znudziło mje to srogo No nie gadaj, jest za co złapać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Na twoim miejscu bym się wstrzymała z tą kartką. Jak się okaże baleron, to trochę wstyd się przyznawać do własności. Sssùko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No nie gadaj, jest za co złapać. Chùja ci pokazał? Dziwna tą przyjaźń no ale może tera tak się flirtuje romantycznie nie wiem nie praktykuje od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Na twoim miejscu bym się wstrzymała z tą kartką. Jak się okaże baleron, to trochę wstyd się przyznawać do własności. boni jesy szczupla i wysoka podobno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No nie gadaj, jest za co złapać. za ucho albo za nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 45 Napisano 53 minuty temu XD wyczuwam fantazje elzbiety w tym 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 22 Napisano 52 minuty temu 11 minut temu, Kocopoł napisał: juz chyba wszedzie nie musi byc slodkopierdzaco jak w reklamie bo nie z kazdym trzeba sie trzymac I tak też tu nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: XD wyczuwam fantazje elzbiety w tym Ela mloda jest , hormony buzują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach