Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek1122

KTO ZE MNA 9KWIECIEN-9CZERWCA -10KILO

Polecane posty

Gość tulipanka ze śląska

Gość tulipanka ze śląska
ja chce schudnąc 10kg do konca maja - wtedy wraca moj facet! teraz jest 164cm i 68kg - tragedia! w wadze 57-58 czulam sie bardzo dobrze wiec mam nadzieje ze wytrwam! od jutra walcze z wami i kilogramami

Gość Appache
Czesc Kobietki. Ja chetnie sie przylacze. Dodam tylko, ze od tygodnia juz sie odchudzam i schudlam 1,5kg. Moim załozeniem bylo - jest 10 kg. Ciezki byl ten tydzien dlatego chetnie sie przylacze, przyda mi sie wsparcie i chetnie wesprzę inne...bo razem razniej:)

Gość Vaja
no to trzeba sie wziąść :D ja jestem na wtapie czytania artykułów książek z gazet z dietami i zdrowym jedzonkiem:D i pomału realizowac plan:D

Gość DO VAJA
WZIĄĆ poprawiam nie złośliwie, ale jest tutaj taki jeden, co go to bardzo drażni Powodzenia w odchudzaniu

Gość Vaja
heheh do ,,do Vaja'' dziękuje Ci bardzo za poprawienie mnie :)

Gość sylwiaczek_koteczek
tulipanka ze śląska

Gość sylwiaczek_koteczek24
tulipanka ze śląska ... napisz do mnie to pogadamy 7896955 to moje GG

Gość Appache
Hej Kobietki i jak tam pierwszy dzień? Ja wczoraj zrobiłam sobie święta, a dzis juz wracam do odchudzania, rano juz biegałam... ..jestem tak bardzo zmotywowana...że chetnie podziele sie z innymi moja energia:) tulipanka ze slaska..ja tez jestem ze slaska:):):):) pozdrawiam wszystkie kobietki:) Aaaa..zapomniałam dodac moje wymiary, mam 172cm wzrostu, waze 68 kg, jestem tzw.kobietka grubej kosci..przybylo mi w brzuszku i w piersiątkach...ehehe, bo co do pupy i nóg nie mam zastrzezen:)

Witam. I ja również ze Śląska..a dokladniej Zagłębie ;) Dzisiaj równiez postaram sie zjesc jeszcze tylko obiad (w postaci banana lub jogurtu), oczywiscie rano było pyszne i zdrowe śniadanko ok 300kcal. Mam nadzieje ze do środy odzyskam wage przedświąteczną, czyli 57 kilo. Do końca kwietnia jeszcze równe 3 tygodnie. Postaram sie w ciągu tych tygodni schudnąć 5kilo. A później MATURY także jedzenia ograniczać nie bede przynajmniej przez pierwsze 2 tygodnie maja :) Pozdrawiam.

Hej dziewczynki!!ja też sie przyłanczam do was tyle, że od jutra, bo dziś jeszcze czekają mnie wizyty u rodzinki!!A więc trzymajcie się odedzwę sie jutro!!! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Gość zielona ważka
Dziewczyny uja muszę zrzucić jak najwięcej do 15 maja. Wtedy po 8 miesiacach wraca mój facet i jak mnie zobaczy w tym stanie co teraz to mnie nawet nie pozna :( Zaczynam pełną parą od jutra, bo dzisiaj jeszcze jadę do rodziny świętować i będą na mnie patrzeć jak na wariatkę. Jak myslicie ile mozna zrzucić przez 5 tygodni??

Gość czarna dalia18
Witam! Bardzo chętnie się do was przyłączę,bo odnoszę wrażenie,że jesteście bardzo zmotywowane i optymistycznie i zdrowo nastawione do odchudzania.Mam nadzieję,że ten topik nie zniknie po paru dniach jak poprzednie w których uczestniczyłam:-) A więc mój wzrost-167 cm,waga58-60(dokładnie nie wiem bo nie mam wagi w domu,ale w tym tygodniu zważę się u mojej koleżanki....już się boję...;-)).Do 12 maja bardzo chciałabym być lżejsza o jakieś5-7kg.Myślicie że jest szansa?Tylko nie chce się głodzić,bo to na dłuższą metę nie ma sensu i najzwyczajniej nie sprawdza się.Co proponujecie?

Hej!! Ja jestem rowniez ze slaska. (pozdrawiam Slask:) ) Jestem bardzo zmotywowana do walki z tluszczem!!Rano zwazylam sie i zmierzylam w kazdym mozliwym miejscu:) i ustalilam cele do osiagniecia.Wierze ze przez te 10 tygodniu uda sie nam zrzucic 10 kg!!! ...po lekkim sniadaniu popijam zielona herbate i zastanawiam sie nad aktywnoscia fizyczna na dzisiejszy dzien:)......... buziaki!!!

Gość zanetka_a
ja mam 173 cm/67 kg

Gość zielone oczka
witam Ja też jestem ze śląska:) Zaraz ide się zmierzyć i zwarzyć i zaczynam dziś... Dopiero wstałam (ale w nocy nie umiałam zasnąć) i piję kawe. 🌼

Ja już sie dzisiaj zmierzyłam i.. no dobrze nie jest. Musze zgubić ok 8cm w biodrach, 8cm w talii, 8cm w udzie. Reszta bez zarzutu. Mam ogromną nadzieję na to że w połowie maja bede miała swoje wymarzone wymiary. Ciekawe czy jesli schudne te 8kilo ( do wagi 50kg) to czy z obwodów (bioder, talii i ud) również \"zniknie\" 8cm? Ciężkie jest życie i bycie na diecie..

ja jestem juz po obiedzie co prawda bardzo skromny--tylko 300kcal lacznie z sokiem...nie najadłam sie wogole....zeby nie myslec o jedzeniu obejrze sobie jakis film i bede zapijac sie woda mineralna:)

Gość Vaja
ehhh ja chyba nie dam rady:( chyba jednak brak mi motywacji. Ja jestem z okolic Wrocławia :)) ehhh jutro pójde kupic niezbedne jedzonko na dietke jak narazie w mojej lodówce świąteczne pyszności :P

Gość Appache
hej Kobietki, Podnosze topik bo jeszcze nam gdzies zniknie. jak spedzacie dzisiejszy dzień? no i co z jedzonkiem? - odpusciłyscie czy trzymacie sie dzielnie żelaznej diety? A tak wogole, to jakie diety stosujecie ( o ile jakies stosujecie)? czy tylko ograniczacie jedzonko i cwiczenia?

Gość zielone oczka
hej Ja dziś zjadłam jakiś 400 kcl i jestem troche głodna, ale nie mam za bardzo w domu nic nadajacego sie do diety :P wiec chyba zrobie sobie tylko herbatke. Ja nie stosuje zadnych diet, tylko ograniczam jedzenie, zero słodyczy, chleb tylko rano i najlepiej graham (chociaz chciałabym całkowicie zrezygnować), zero smażonego, mało węglowodanów.. ćwiczeenia w domu z 2 - 3 razy w tygodniu po 1,5 h i raz w tygodniu basen. Do tego herbatka slimj vitaxu i jakiśbalsamik wyszczuplajacy, teraz mam ten nowy kawowy z AA.

Gość bejcia
ja też wchodze w ten temat mam 170 waże 72kg chce schudnać 7 kg ale ja mam problem jaki sposób wybrać bo od góry do pasa jestem w norme a tyłek mam wielki .

Mogę się do Was przyłączyć bo chciałabym troszkę zgubić w obwodach i zacząć wreszcie biegać

Gość zielona ważka
Od teraz się odchudzam :) Mam nadzieję, że wytrwam. Jutro rano się melduję i mam nadzieję, na wzajemne wsparcie:)

Gość Appache
Od tego tu jesteśmy by sie wspólnie wspierac. Kobietki Drogie, wspólnymi siłami stracimy mnóstwo kilkogramów...więc do dzieła:)

Gość Appache
Witam ! Cos kiepsko tu z frekwencją:P , mam nadzieje ze topik nie umrze po dwóch dniach. Ja już dzis po biegach, teraz siedze w pracy i jak jestem glodna zajadam sie marchewkami albo pije wodę. A jak Wy dziewczyny sie trzymacie? P.S. widzę, że ślask górą ! hehe

Gość wieee
czes dziewczyny ja dzis po lekkim sniadanku teraz popijam kawke ciezko sie tak przestawic na małokaloryczne jedzenie kidy w lodowce pełno pysznosci:) no ale moze jakos pojdzie zaraz ide do supermarketu po jakas herbatke na trawienie i moze na obiad kupie jakies warzywka do gotowania na parze miłego dnia

hej dziewczyny!! moj sposob na schudniecie jest taki: 1. Male ale czeste posilki (ok.6-7) 2. Codziennie conajmniej pol godz.intensywnych cwiczen (nie cwiczylam wogole wiec pol gdziny na poczatek to juz cos) 3. Jem zdrowo, owoce, warzywa, produkty naturalne, alkohol w minimalnych ilosciach 4. Zakazane: czipsy, slodycze, tluste potrawy 5.Pije duzo wody mineralnej, zielonej herbaty, ograniczam cukier w napojach do minimum 6. Conajmniej 2h przewy między posilkami 7. Nie jem kolacji po 19tej 8. Mierze i waże sie co tydzien :):):)

Gość tulipanka ze śląska
hej! mam nadzieje ze topik nie upadnie :) ja dzisiaj zjadlam 3 kromeczki wasy z szynką i ogórkiem + odrobina chili(podnosi termogeneze organizmu czyli zwieksza spalanie kcal.) wypilam 2 zielone herbatki. Na obiadek wykorzystam chudą pieczeń ktora zostala mi z wczorajszego obiadu, warzywa na patelnie i moze pol torebki ryzu.. Myśle ze do konca maja cos spadnie :) Jednak najwazniejsze są cwiczenia.. Dzis juz zaliczylam 20 min na orbitreku.. Uff narazie mi sie nie chce :P