Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek1122

KTO ZE MNA 9KWIECIEN-9CZERWCA -10KILO

Polecane posty

Gość Apppache
cos kiepsko idzie mi ta nauka:P ..mój facet ma tylko ubaw:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Głodna, widzę , ze jestesmy jedyne , które tu zaglądają... Zycze Miłego dnia:)🌼

Gość Apppache
głodna, 9 czerwca będa z nas takie laski, ze wszyscy mezczyzni beda sie za nami ogladac;) A najwazniejesze jest to, że my bedziemy czuly sie dobrze i pieknie we wlasnej skórze:)

appache--> jak u ciebie dieta???? jak cwiczenia???? wszystko ok???? bo u mnie w sumie w porzadku...tylko dzis skusilam sie na kawalek szarlotki w pracy, bo kolega mial urodziny...a ja bylam taka glodna:(

hej głodna🌻 Trzymam się diety:) Choć powiem Ci, że jesli mam ochote na cos slodkiego to poprostu jem. Wolę zjeść np. kostke czekolady kiedy mam ochotę niz później rzucić się na cała tabliczkę. Pozatym biegam, jeżdze na rowerze ( choć z czasem u mnie krucho). Jeszcze musze zacząc chodzić na basen. A hula hop- hihih no nie wychodzi mi to kręcenie- chyba się poddam:) A jak u Ciebie głodna? trzymasz sie jakoś? Nie wiem gdzie podziały sie pozostałe Kobiety...chyba zrezygnowały:( Mam nadzieję, że Ty zostaniesz do końca:)

jest mi coraz ciezej opierac sie pokusom!!! pozwalam sobie wiec na minimalne ilosci slodyczy....i wlasnie, tak jak ty appache mowisz, zeby nie rzucic sie potem na kilogramy slodyczy!!! teraz np mam ochote na cos slodkiego i jestem taka glodna..choc zjadlam przed chwila posilek(malutki:( )...ale robie sobie kawe..moze po tym odechce mi sie jedzenia, slodyczy............mam ochote na czipsy:).....ale nie moge:(

wydaje mi sie ze przez ten tydzien chyba nie schudne kilograma....miejmy nadzieje ze utrzymam wage z poniedzialku...czyli 65kg..

Gość Apppache
Hej Głodna. Trzymam się jakoś - tzn przywyczaiłam się już do głodu, do tego , że nie moge zjeśc tyle ile kiedyś jadałam chociaz przyznam Ci się, że mój żoładek tak sie skurczył - ze teraz naprawde niewiele mi potrzeba. Miedzy posiłkami zajdam sie marchewkami, i oszukuje moj zoladek pjac duzzo wody. A jak u Ciebie Glodna?? Pozdrawiam cieplutko i zycze Miłego dnia🌻