Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaciekJunior

PIęKNE SEXI KOBIETY PROSZE O POMOC

Polecane posty

MAM MALY PROBLEN W STOSUNKACH .. Z KOBIETAMI. mam 20 lat i jestem menagerem do spraw marketingowych pewnego portalu internetowego dodatkowo studiuje psychologie zaocznie. w pracy mamdo czynienia z wieloma kobietami swego czasu miałem praktyki w dziale reklamy ale dyrektor powiedział ze sie tu marnuje i awansowałem robie to co lubie i mamwszystko czego chce to jest fajne tylko kobieety które w pracy spotykam chciały by sie do mnie zblizyc po godzinach ale ja nie wiem czy pózniej nie wykorzystaja tego przeciwkomnie np w sądzie ze niby je molestowałem jesteem bardzo szczery i uczuciowy aktualnie kieruje zaespołem 6 kobiet i 3 mężczyz ale ich zwolnie bo nie potrafa byc tak kreatywni jak kobiety które pieknie sobie poukładały 14 godzinny dzien pracy przewaznie w piątki zabieram ich w nagrode do przytulnego pubu w poznaniu i dobrze sie bawimy jestem dla nich szefem ale zle mi z tym bo mam ochote nawiazac blizsze kontakty z wieloma kobbietami ale pracaa ie pozwala co robic prosze o pomoc naprawde miłe kobiety ja jako mężczyzna nie wstydze sie tego bo uwazam ze wy kobiety czasem lepiej rozumiecie meżczyzn niz oni sami siebie.

Gość studentka socjo się zgłasza
no i co mamy ci napisać? odnośnie twego "problemu"..?

Gość szczerze to....
naucz się zasad interpunkcji panie menager